Здравей!
Въпросът ти ме развълнува.
Попитах - какво ще означава за теб да смениш занаята?
Нямам навик да питам картите дали човек да направи Х или Y, на такива въпроси картите жестоко се смеят. Човек си прави изборите сам, поема си отговорността, и барем нещо се получи. Според мен, отделно, Съдбата обича смелите и умните. Но това последното е просто мое мнение.
Така или иначе картите вместо теб решение няма да вземат.
Да започваме.
Крал чаши, Обесен, 8 чаши
какво да кажа, освен - ти трябва да го направиш. Това е пътят на душата ти.
Съжалявам, така ми хрумна. Гледам ти комбинацията и това си мисля.
Че ще понесеш още болки, да, така е. И такъв е животът. Но това е пътят, който трябва да поемеш.
На мен поне ми се струва най-удачно.
За душата ти ще е добре, ще се облекчиш.
Имам чувството, че има и други неща, които те тормозят теб. И това бродиране и плетене, ще ти е като.. смисъл на живота, все едно. Не знам как да го изразя по-точно. Това ще ти е глътка въздух, иначе се задушаваш.
Имаш нужда от глътка свеж въздух, метафорично казано.
Така приемам тези карти.
Това е просто, нямаш избор.
[/quote]
Благодаря!
Съдбата наистина обича смелите, АКО ЩЕШ ВЯРВАЙ:))))) Тормози ме, да - хорската глупост, посредственост, некадърност, лошотия, завист. Тормози ме най-много това, че ако искаш да успееш - в общоприетия смисъл - трябва да заприличаш на тия, от които се отвращаваш. Тормози ме офис-живота от 9 до 5, който е напълно излишно да бъде толкова дълъг, та чак неефективен понякога. Искам просто да си имам работа, да си я върша както аз си знам - безусловно и по най-добрия начин. И да не се налага все да се оправдавам пред смотаняците за това, че мога много:))) Е това е. Благодаря още веднъж!