Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 183
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Испания
"Към друг нямам толкова силна принадлежност. Спасявам себе си".

# 1 276
  • София
Aнтон си тръгва според мен и за Гани имам съмнения.

# 1 277
  • София
Лелее, надявах се да не е толкова нагла да спасява себе си, но кухото си е кухо!
Да, бе... трябваше да спаси Ганка... или Цуни... или Сашка... или.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 278
Лелее, надявах се да не е толкова нагла да спасява себе си, но кухото си е кухо!
Защо да е нагла? Колко глупав трябва да си да не се спасиш когато ти дават тази възможност?

# 1 279
Много тъпо от страна на Мегз...а нямаше да я изгонят.

# 1 280
  • София
Аз залагам на Цуни.

# 1 281
Нали беше много справедлива, точна, жертва се да седи навън с губещите, пък сега гледа да си спаси кльощавия задник.

# 1 282
Защо пък да е тъпо, напълно естествено е да спаси себе си.

# 1 283
Петров защо беше спасен от номинации? Нещо пропуснах този момент. Thinking

# 1 284
Според мен беше напълно нормално да спаси себе си. Не виждам какво ненормално? Нали и тя се бори за победа?

Хареса ми номинацията на Роналдо за Ганка, която се разголвала. Наистина много противно облекло като слязла от пилон. Но едва ли ще започне да се облича,защото тя други дрехи няма.

# 1 285
И аз залагам за Цуни, но и антон ми е фаворит за напускане.

# 1 286
  • София
Защо да е нагла? Колко глупав трябва да си да не се спасиш когато ти дават тази възможност?
Поне от кумова срама, но самовлюбеността и е прекалено голяма, за да може да мисли за някой друг, освен за себе си.А и май се уплаши,че може да излети тя, защото никой не я обича вътре.А да седиш там, където си нежелана, е още по-нагло.

# 1 287
Има възможност да се спаси, прави го. Това все пак е игра, в която целта е да стигнеш до края. Не е направила нещо подмолно, игра открито.

# 1 288
Нали беше много справедлива, точна, жертва се да седи навън с губещите, пък сега гледа да си спаси кльощавия задник.
Точно! Всичко от нея е постановка, точно като Шефа е. А ББ съвсем преднамерено спаси Шефа и подшушна на Мегз да се спаси сама. В сезона на любовта какво друго да гледаме освен скандали.

# 1 289
  • София
Според мен беше напълно нормално да спаси себе си. Не виждам какво ненормално? Нали и тя се бори за победа?

Каква победа?Те пари за победата не дават, а хонорара така или иначе ще си го вземе, щом не е напуснала сама.

Общи условия

Активация на акаунт