Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 126
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 365
И Ники Кънчев накрая го захапа за номинацията. Каза: "Нека Тото призове голямата си фенска маса да гласува за него."
Дали получава факсове или не, то е ясно че като влизаш в такова предаване ще ти изровят всичко до пето коляно.

# 1 366
Ако оставим настрана факта, че всичко е режисирано, след като почти всички плюят по Мегз и говорят зад гърба й, естествено, че ще спаси себе си.

Тото в отношенията си със жените явно е от онези въздухари, които си мислят, че всички умират да са с тях и те като се правят на недостъпни са още по-желани.

С тази разлика, че Тото никак не се прави на недостъпен, а точно обратното. Пуска им фитили, след това се прави на неразбрал.

# 1 367
  • София
Не мога да реша коя е най тъпа или най грозна
Странно
За сега, "фри зарядката" води класацията, тъкмо да не реве,че никъде не е класирана. Липсват ми анкетите на бг-мама!

# 1 368
Ако оставим настрана факта, че всичко е режисирано, след като почти всички плюят по Мегз и говорят зад гърба й, естествено, че ще спаси себе си.

Тото в отношенията си със жените явно е от онези въздухари, които си мислят, че всички умират да са с тях и те като се правят на недостъпни са още по-желани.

С тази разлика, че Тото никак не се прави на недостъпен, а точно обратното. Пуска им фитили, след това се прави на неразбрал.

Да, измъква се по терлички. Joy

# 1 369
Мен ме хвана яд, че не се сбиха футболистчето и готвача, за да ги изгонят и двамата под ръчичка. Ужасно противни са ми.

# 1 370
Мен ме хвана яд, че не се сбиха футболистчето и готвача, за да ги изгонят и двамата под ръчичка. Ужасно противни са ми.

Шефа да се бие? О, неее, синът му бие и праща В Марс Joy

# 1 371
  • На морето!
Не съм вярвала, че ще го кажа, но Мегз все повече ми харесва. Както очаквах Джулиана ми е още по-неприятна. Болезнено ми е да гледам, моля се да продължават да ни спестяват близките планове на устните, лошия грим и коса, да не я карат да говори, че фъфленето непрестанно напомня за деформациите, които си е причинила.
Потресена съм колко се засегнаха, че не ги имат за богати, но нямат против да са по-тъпи, неуспяли и неискрени от другите.
Готвачът стигна дъното на дъната, мислех, че изнудването с храна е най-ниската топка, но заканата с чорапогащника я надмина по простотия.
Много неприятен сезон- грозни жени и малодушни мъже са се събрали да си мерят богатствата. Продължавам да симпатизирам на Богданска, до момента само тя изплува над тинята от характери, въпреки че не липсваха провокации и към нея.

# 1 372
Не разбирам защо сте толкова шокирани, че Мегз се самоспаси?
И аз да бях, и аз щях да се спася. В крайна сметка това е игра. Иска се стратегия тук, за да успееш да избуташ до края.
Сашка ми е голям смях, дано не я изгонят. Да си ходят Цуньо и Антон. Те са най-безинтересни от номинираните.

# 1 373
Според мен Тото и Сашка ще са спасените в понеделник. Антон мисля, че ще си ходи.

# 1 374
Сашка е много странна, но ми е симпатична по един особен начин, как се смее и как се усмихва, понякога полузасрамено. Мисля, че я намирам за сладка Joy

# 1 375
Гледам предаването, но нямам фаворит. Нито противен, нито харесван. Всички са повече от подли и нелицеприятени. Thinking

# 1 376
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Голям проблем се оказа, че другите не знаят нищо за Тото. И умната Патрашкова, с назидателен тон - това значи, че той не се е разкрил пред другите.
Ама голямо престъпление е това, значи. За мен все още, човекът, който не получава факсове от космоса, е Тото.
И това, моля ви се, било неискреност. Откога? Т.е. излиза, че ако си някоя досада от тези, които непрекъснато занимават хората със себе си и не млъкват си искрен човек. WTF?!  Shocked

# 1 377
Добро утро...тръгвам за мантия, стискайте ми палци  Joy

Още се кефя как ББ сви сърмите на готвача в изповедалнята и не му даде дума да каже....и оня - да, ББ, съгласен съм, както кажеш, ББ... Joy  Усети се той, че е сгазил лука...
Много грозни му бяха заплахите - щял да разпори, щял да заколи, щял да подхвърли нещо в колата ...

# 1 378
  • Варна
Сашка е много странна, но ми е симпатична по един особен начин, как се смее и как се усмихва, понякога полузасрамено. Мисля, че я намирам за сладка Joy
+1

И на мен ми е симпатична Сашка,не знам с какво точно ми хареса ,може би нейния непукизъм Joy Joy Joy.Хич не и дреме на тази жена, кой и  какво мисли за нея.
Както казва ББ -"Живееш си живота ,Сашке!" Joy Joy Joy
Иначе шеф Петров прекали ,все едно него удариха ,а не кофата,грозна картинка беше #2gunfire #2gunfire
Антон е пълно разочарование ,мижитурка ,с увисналите очи и уста Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 11:00 от Velina_p

# 1 379
Удължете престоя на Сашка в курорта на ББ. Тя май наистина е там да си почине.
Между другото Хранова беше супер нахална Сашето като каза че не иска да си дава мантиите как и ровичкаше.

Общи условия

Активация на акаунт