Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 232
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Испания
, съкварчиранчи!

Ай да въ почерпя по едно кайве!

Фнимавайти да окапити мантийти!

# 2 116
И мен Петкан страшно ме дразни преиграването му. И като добавим конската му физиономия.
Сашка ако и пукаше толкова за имиджа на Цуни нямаше така да раздухва въпроса.
Иначе беше права за Богданка на каква се направи като и нейните спатии се знаят Joy Мара-дамата правилно я надуши Алекс каква е. Simple Smile
Енджи супер смешно преигра как не можела да яде сурово месо. Ами то не беше сурово.

# 2 117
Е не е било сурово за теб и за мен, ама тука гледам всички писали сурово било. Аз обаче съм виждала изпечено на първа степен месо и повярвайте, не изглежда като това на Петров.
Енджи цялата ми е смешна. С неините претенции, много знае и много разбира, голямата диетоложка, ама всички я видяхме как се храни.

# 2 118
Тоз петел с кайвето снощи го наготвиха вече бе.... Марга го гарнира с царевичка  hahaha

Не знам на коя степен е печено въпросното мЯсо, но но хората ТАМ го определиха като сурово. Разбирай-недопечено. Сега не се хващайте за думата сурово, факт е, че е било недоопечено по стандартите на народа.

# 2 119
  • Испания
Тоз петел с кайвето снощи го наготвиха вече бе.... Марга го гарнира с царевичка  hahaha

Не знам на коя степен е печено въпросното мЯсо, но но хората ТАМ го определиха като сурово. Разбирай-недопечено. Сега не се хващайте за думата сурово, факт е, че е било недоопечено по стандартите на народа.

Тоз е друг. "Катигорично ни мъ засегнъ" - както каза Марийка за Петров.

# 2 120
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2

А и с тези кастанети на повечето вътре, как мислите, се дъвчи полусурово месо... Mr. Green

Направо си представих Сашка как дъвчи, дъвчи и изведнъж отваря устата, а предните зъби останали на месото  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вчера им се порових в профилите - ами Енджи направо се чудя какъв скорпион е. Като ги знам жените от тази зодия какви фурии са, а тя как си трае и се свива от всеки, който повиши тон. Направо се учудвам  Rolling Eyes

# 2 121
Дет се вика....зъбите им си имат свой собствен живот... Joy

# 2 122
Вчера им се порових в профилите - ами Енджи направо се чудя какъв скорпион е. Като ги знам жените от тази зодия какви фурии са, а тя как си трае и се свива от всеки, който повиши тон. Направо се учудвам  Rolling Eyes

Не е до зодията. Арабите са хитри и лукави по природа. Когато са малко и се чувстват слаби, се снишават, почувстват ли се обаче в силна позиция... Ей, на, виж в Европата ко тана... Подло племе са.

# 2 123
Ох, Марчето дават по Нова, а аз трябва да излизам. После ще търся из нета да я гледам - нали ми е любимка Simple Smile

# 2 124
Ако ви е станало мъчно за Мария - в момента е по Нова, заедно с Марая.

# 2 125
Разказва за зачеването..икси било.

# 2 126
Ще я гледам единствено ако е с пухена мантия. Иначе -не. Smile
Надамила ли се е , м ?

# 2 127
  • Сф
Аз пък си мисля, че колкото и да е сурово това месо, сигурно не е приготвено цялостно както трябва, за да предизвика всеобща отврат.
Между другото разгледах и презентациите на шефчето в ресторанта му , в трип адвайзъра и честно к азано не съм впечатлена от бъркочите му и презентирането на 17 степенното му меню.Мисля, че само в бг могат да му минат готварските тъпотии за вип.
Всъщност той, освен че е бил готвач в Шератон по време оно, което мен лично ме притеснява, като знам, че от служителя на паркинга бяха с връзки, какви международни тапии и резултати има?Школи , успехи, дипломи? Тоя човек за мен е луд, а какво по- добро място от бг за самоизтъкване и изява на лудите Simple Smile

# 2 128
  • София
Ще я гледам единствено ако е с пухена мантия. Иначе -не. Smile
Надамила ли се е , м ?
Аз ще я пропусна, много мудно й тече мисълта и се изнервям.

# 2 129
То толкова й беше - 2 минути и айде.

Общи условия

Активация на акаунт