Гинес – БГ Мамма

• 28 425
  • 533
  •   1
Отговори
# 210
Номинация за НАЙ-ГОЛЯМА ШМАТКА - crasybrat! Хората я издирват под дърво и камък през девет форума в десети, притесняват се за нея (родила ли е, не е ли?), а тя, моля ви се, клюка в Клюкарника! Shocked
Пу, не я е срам! Crossing Arms
П. П. Крейзи, стискаш ли? Mr. Green
а и аз всекидневно я издирвам за да разбера-ама много бързо прескача от един форум на друг Joy
И аз я номинирам Mr. Green

# 211
Срам-не срам,ще взема да се пиша...Не че е нещо, с което се гордея...По паспорт съм 153см.Последно като се мерих и малко под това излязох...Почнала съм да се смалявам като бабичка... ooooh!

# 212
малко по диагонала четох, но такава  категория не видях: бременна, обиколила най-много пъти родилния дом преди да роди.
кандидатирам се - при влизане в болницата за първото раждане-бях преносила - обиколихме точно 6 (шест ) пъти АГ болницата, с надеждата, че ще ми се размине.

# 213
1.Аз сега се сетих- номинирам се за най-спящо бебе  smile3524става в 8.00-ляга в 21.00(до ден днешен)!
до 10мес. спи три пъти през деня-от10-12,14-16,18.30-19.
до 1.5 мес. спи два пъти пред деня-от 9.30-11.30, от14-16ч.

2. За най-дълго бебе
    1мес. -60см.
    7мес.-76см.
    1г.  -  82,5см.
    4г. 115см.

3.За най-дълго неподстригвано дете - вече 4г. 6мес. косата ни е под дупето..

# 214
  • Варна
малко по диагонала четох, но такава  категория не видях: бременна, обиколила най-много пъти родилния дом преди да роди.
кандидатирам се - при влизане в болницата за първото раждане-бях преносила - обиколихме точно 6 (шест ) пъти АГ болницата, с надеждата, че ще ми се размине.

Кое - раждането ли?  Laughing

# 215
Номинирам се за мама с най-дълга коса - 79см в момента. Готова съм да отстъпя титлата Laughing Wink

# 216

Кое - раждането ли?  Laughing

сега е смешно, ама тогава не. като спре колата мъжа ми и надувах гайдата и всеки път ми обясняваше, че друг начин няма.

# 217
Sisonka, нямаше шанс за ски или зимен туризъм,когато бях бременна-на20ноември се роди,смятай Wink
Номинирам Sisonka за най-безстрашната бременна скиорка от он-лайн  мамите-карала е на Маркуджик до 5 1/2 месец
(познавам обаче приятелка,която роди на 39 години и кара до 7-мия месец,не пише тук Wink-к'во ще кажете  Wink)

Аз съм най-късогледата мама родила по естествен път в България - диоптер -10.5 , при това по решение на наблюдаващиия ме гинеколог и въпреки предупрежденията на офталмолозите  Mr. Green

# 218
[quote author=martisun link=topic=99832.msg1765529#msg1765529 date=114764
Мога да кандидатствам и за син, прочел най-много книги Laughing.... или похарчил най-много пари за състезания по математика Laughing
[/quote]

За книгите и аз кандидатствам, ама с дъщеря.  Hug При това почти винаги ги чете по няколко пъти.

За състезанията по математика конкурент ви е Камен.  Май няма такова, в което да не е участвал. Дори и вчера се класира на първо място. /Че и 20лв. награда взе. Първите му изкарани с акъл пари. Grinning/

Какво стана със самономинацията ми за най-моногамна мама? 24г. 5мес. с един мъж? Или това е категорията най-задръстена мама?

# 219
Момичета, знам, че има доста неща за коригиране и добавяне, обаче все пак не аз пуснах темата и не само аз съм жури. Мислех, че и другите ще се включат и затова спрях да коригирам и оправям. Някой друг да поеме малко щафетата,а Баба Цоцолана и Ассинджър съвсем ме изоставиха  Sad

# 220
Момичета, знам, че има доста неща за коригиране и добавяне, обаче все пак не аз пуснах темата и не само аз съм жури. Мислех, че и другите ще се включат и затова спрях да коригирам и оправям. Някой друг да поеме малко щафетата,а Баба Цоцолана и Ассинджър съвсем ме изоставиха  Sad
Еееее, Блонди  Hug  Всички на тебе разчитаме, щото си най-всестранно развита  Whistling  bouquet

Не е важна документалната страна на нещата, а да си се признаем просто всички за най-най-най  Mr. Green 

# 221
Най-голяма разлика в ръста между съпруг и съпруга в полза на мъжа – иВарна съответно – 202 см на 159 см.

Най-голяма разлика в ръста между съпруг и съпруга в полза на жената – Баба Цоцолана – 170см. На 168 см.

Най-голяма киноманка от форумките – Alabala – номинация направена от Erica

Единствено дете на форумска мама с име Климент – на мюриель

Най-запомняща се булка – Блонди – номинация от Асса

Най- голяма разлика между родители на форумска мама – родителите на adara
30 години

Най-дълго кърмила

Най-тежко бебе момиче - Каката 4500гр. - 54см. - Беба 4600гр. - 52см. – на мама Снежка

Най-тежко бебе момче - 4.400кг, 54см - ЕлиТ

Най-леко бебе момиче

Най-леко бебе момче

Най-много бебета накуп

Най-бързо родила от началото на контрациите до самото раждане

Най-дълго раждала от началото на контрациите до самото раждане - 30 часа - Мишенце

ЗА НАЙ-ПРЕФЪРЦУНЕН НИК  - ДЕ ВАня – от Blondi

Най-бременна булка - Гея/ първи ден на 9 месец/ или карамелена/ 1 седмица след сватбата родила/

ДВОЙСТВЕНОСТ, в смисъл, че са родени на границата между 2 зодии на родители на форумска мама - crazybrat

Най-много сексуални патньори - Blondi

Най-много бракове

Най-възрастна девственица, омъжила се за първия си

Най-нетрадиционна сватба

Най-шантаво запознанство със съпруга - на автостоп - galuni

Бебе правено на най висока надморска височина - 2500 м. -  galuni

За най умело и достоверно влизане в роля (на виртуална мангалка) - Небесна КрасТавица – от ДЕ ВАня

Единствено дете на форумска мама с име Карен - Tess

Единствено дете на форумска мама с име Силия - Димана

Най-бързо родила от входа на болницата до раждането - salai или adara или цвета

Мама, която живее в БГ само от 13 год, а пише по-правилно от  доста потребители - Киса – подкрепена от

Най-бързо върнала се на работа майка кърмачка - на 11-тия ден след секцио - _mira_

Най-моногамна мама - 24г. и 5м - цвета –

най-много двуплодни бременностти - 3 на брой, едната от които успешна - Kremi (двойна доза)

Потребител номер 1 генерирал най-много постинги за малко време  -  Blondi – от Марчето

Най-голяма интернетна комарджийка - ЗлаВещица

Най-дълго изминат път през сватбеният ден – Казанлък – Шипка – Велико Търново – Казанлък - ralid

Мама пуснала най- много апокалиптични теми във форума - secretgarden

Бебе,навлязло най-бързо в социалният живот – Бобо на Мишенце – на 6 дена сниман за паспорт

Най-бременна на концерт - Emiliika 8 месеца

Най-късно проходило бебе - 1г.и 6м. И

Форумка сменила най - много жилища през брачния си живот - 10 за точно 10 години брак - Летисия

Най-кротко дете - martisun Георги

Най-суетна раждаща мама – chockolina – потвърдено и от piccolina

Най- обичаща кантарите мама - Sakri -  2 часа след раждането търсела кантар и намерила такъв

Най – зъбато бебе на най-малка възраст - Дяволина - 2 долни зъба на 3 месеца

най-бързо омъжила се дама – 46 дена след запознанството - Lati

Успяваща да подскача на един крак новоизлюпена мама, направо от родилната маса - Франзела Калина

Най-дълго студентстваща -  повече от 11 години - мюриель

най-дълго неполучила дипломата си – близо 5 години  - ДЕ ВАня

Постигнати успехи в различни дейности - Blondi

Деца – гении - blekuta, иВарна, secretgarden,цвета, Anda , Collibri

Най-рано плуващо бебе-  3 месеца, проплува сама на 2 и малко - A.A.M.Belev

Най - бързо изписана след раждане-20 часа - A.A.M.Belev

Баба, родила най-голяма мама на форумка – бабата на Blondi - 5900 г.

Мама с най много обици по главата 16 (само на ушите и 1 на носа) - adara

Кандидат - мама – алпинист с бебе в корема –бременната в 6 месец Амели по Врачанската стена

Най-наддаващо бебе -   Зъхи
1 месец - 1300 гр
2 месец - 1350 гр
3 месец - 1300 гр
4 месец - 1 100 гр
5 месец - 1 100 гр
6 месец - 700 гр

Мама – Наполеон – раждала и работела – от 36 часа раждане 12 са на лаптопа - Цветулка

Най – малка разлика при деца - danisport - 1г. 15 дни

Най – малка разлика при големи - vera i asen – тя и сестра и - 11месеца и 1 седмица

Тати раждал с мама най-дълго време – татито на Мишенце

Най-каръшка първа брачна нощ – Lilly – номинирана от ДЕ ВАня

най-пристрастена към спорта след секцио – на 10 ден - danisport

Млада , а вече напред с децата – цели 3 на 24 год. - danisport

Най-рано пропълзяло бебе - на 5 мес – цвета

Най-рано проходило бебе – цвета и Дяволина

Най-дребен седмокласник - 143 см на 15.09.2004 – цвета

Най-дълго носени млечни зъби при дете - на 11 г. само 6 – Chocho

ГПВ /г*з път да види/ - семейството на цвета – по 12 000км из странство – другият път и нас вземете – не заемаме много място!!!!!!

Флюбен хлапак – на Lilly – иска се и снимката

От една зодия – семейства на Lilly – Близнаци и на Kremi (двойна доза) – Рак

Най-рано родила – на 16г.,а забременяла на 15 г. - krasi 76 – това да не се чете от родители със слаби нерви

Брак + бебе в един ден и час,но с 5 години разлика - sneji_

Най-бременна скиорка - в средата на 5-ия месец - sisonka

Големи с млечни зъби – Баба Цоцолана – на 32г- поне 1 зъб,за вторият не съм сигурна!

Нестандартна сватба - първата кино сватба в БГ - Fiama

Най-голям читател и неписател във форума - Um-pa-pa

Потрошени колички от едно бебе – не,че бебето е виновно – просто производителя пестял от материал - Arwen Undomyel

Деца, родени на една дата и месец,но в различни години - annivo – син и дъщеря

Мама караща колело 3 дена преди да роди и

Мама пързаляща се с наилон и шейна в 8 месец

Мама до последно на работа преди раждане

Мама до последно в чата преди раждане

мама колекционираща различни захарчета- около 1400 -  тези последните 5  са за tsetskabon

Най – голяма разлика в годините на съпрузите – в полза на мъжа – 22г . - Fiama

Разлика между брат и сестра големи – 21г. и 2 м. - tsetskabon

ПАПАРАК № 1 -  Дамаянти /най-бързо публикувани и висококачествени снимки/

ОРАТОР № 1  - viki1 /омаяла маса телезрители / - предложени от Ефросина
Hi & Gl !

Род с хитри жени -  те са по-големи от мъжете си – на Collibri – знае се за 4 такива

В момента бързам - това го направих до едно положение - има такива съобщения,които все още не са включени тук ! Не се сърдете! Като имам време ще сортирам другите! Чао!Тръгвам за Добрич!

# 222
1.Аз сега се сетих- номинирам се за най-спящо бебе  smile3524става в 8.00-ляга в 21.00(до ден днешен)!
А тук ви бием от 3 месечна (когато сама си спря нощните хранения) ляга и заспива в 21ч и сутрин става в 10 (най-рано), един път се беше събудила в 6 и си мислех че е болна но след 1 час игра и айде спа до 12 часа. През деня спи още 1 път от 14 до 15 часа (а понякога и само 30 минути).

# 223
  • Mediterraneo
Цоцоланке, Блонди се беше справила перфектно според мен с номинациите. Можеше само да допълваш и обновяваш, по- лесно щеше да ви е и на двете   Peace
Забелязах доста разминавания между двете ви  Naughty И си ме ощетила откъм номинации  Crossing Arms

# 224
  • Пловдив
Предлагам следните номинации:

1. За най-нестандартен текст на брачните халки - нашият гласи "sky+1x1=>3+1=truth". Тъй като и двамата сме математици - това е теоремата на нашия живот.

2. Най-нестандартна форма и материал за ритуалните чаши - нашите са от ковано желязо и представляват двете половинки на едно сърце. Долепени една до друга и погледнато отгоре са във формата на сърце.

3. Най-често гипсиране на крайници на дете - Жоро на 4г - дясното краче, на 7г - кутрето на лявата ръка, преди две седмици - безименния пръст пак на лявата ръка (май ги е подкарал подред пръстите си).

Да видим дали приемате тези номинации.

Общи условия

Активация на акаунт