Гинес – БГ Мамма

• 28 213
  • 533
  •   1
Отговори
# 420
Мама от Финландия, добавих те за момата-слонче, но в номинациите се оказа чак четвърта  Grinning Следващия път по-голяма  Mr. Green

Краси76, не съм казала, че не ти вярвам, а и тук никой на никого нищо не доказва. Ти си имала контракции значи, но просто са били безболезнени. Добавих те  Peace

Йосариян, изби зъбите с вашите зъби... без конкуренция  Mr. Green

Найка, на челна позиция си  Hug

Хапке, не ти разбрах нищо честно казано. Кое точно е сбъркано и какви точно са твоите мерки. Не си ме улеснила да ми ги кажеш, та всичко твое изтрих. Напиши къде кандидадстваш, за какво и с какви мерки и ще се поправя. Писах, че има една-две изпуснати мами заради прекалено дългите и обстоятелствени истории. Напиши ми кратка номинация, дните и мерките си и ще те добавя  Peace

# 421
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Хайде още малко от мен-
Имам бебе, което не може да каже "чорапи", но на година и четири месеца си ги обуваше само. Покрай чорапите, си обличаше с променлив успех блузите, панталоните, якетата и обувките. На година и осем си махна сама памперса Mr. Green и от тогава си обува и гащите сама. Laughing За броенето не ми се включва в класации, но брои доста отдавна до десет и това което ме учудва че напоследък не просто брои, а отброява. Абе - матеметик ще да е bowuu hahaha bowuu

# 422
Оуууууу  ooooh! ,Блонди, и аз не съм разбрала  Embarassed
Разбрала съм , че става дума за най-бързо изникнали, като бройка за кратко време (е*ти обяснението дадох  Crazy ) 3 зъба за 2 седмици

И аз номинирам Васко за бързо изникнали зъби - 4 зъба от 5 до 8 април - всеки ден по един долен (помня датата, защото е РД на свекито и и беше като подарък), това 6-ия месец, след това 7-мия месец отново за 4 дена 4-те горни зъба.  Mr. Green

Взе ми приза  Joy
В странен ред са избили беее, да ти е живо и здраво детенце   bouquet

# 423
  Брех, че зла!
  Номинация за най-кратък срок между първата целувка на мама и тати и раждането на бебето - 10 месеца.

# 424
  • При хората, които обичам
  Брех, че зла!
  Номинация за най-кратък срок между първата целувка на мама и тати и раждането на бебето - 10 месеца.

Не така Naughty
Отсява зърното от плявата вече 22 страници. Що не се пробваш?

# 425
  Да-да, после на мен да ми викат, че съм зла.

# 426
да се включа и аз
1. Най-дълъг път през сватбения ден- София-Бургас-Слънчев бряг-Бургас-Созопол-Смокиня-Созопол-Смокиня-Созопол
2. Нестандартна сватба-подписване на самия плаж,боси и по бански,без никакви официалности(ако не броим моята рокля).При наличието на шофьор и доста коли(скъпи) се закарахме сами -мъжа ми кара и аз до него с роклята.
Преди църковния брак се преоблякох на един платен паркинг близо до църквата,защото беше 35С и умирах от жега
3. Най-бързо раждане след първата контракция -по-малко от 2 часа
4.Най-много празнуващи един имен ден във фамилията: Аз-Констанс,баща ми,сина ми,братовчед ми-Константин и братовчетка ми -Елина

# 427
Има грешка!

"Най-кльощава мама - Хапка - 42кг

Най-ниска мама - Йосариан - 147см
                             Хапка и Найка - 149см"

Една мама (да си каже коя, че не помня) каза, че е 40 кг.,
Аз  Embarassed  55
Ама ме досрамя да си кажа, че е станало грешка. И без това , момичетата достатъчно работа свършиха, бравос   omm !

# 428
А номинация за НАЙ- ДЕБЕЛА РОДИЛА СЕ МОМА има ли? Ако не, главявам се за такава. Дъщеря ми се роди 4 240 (и 50 см).

Искам аз да взема приза за дебеланка. Дъщеря ми се роди 4кг и 400гр, с дължина 54см. Естествено раждане   Laughing

# 429
Малчо, няма срамно. Срамното е, че допускам грешки, ама..Хич не е лесно, да знаеш. Затова казах да давате сигнал и лека-полека всичко ще се подреди. В листата си  Peace

Зъзгалинке, има по-дебели моми, но ще сложа и твоята в списъка  Grinning

# 430
Зъзгалинке, има по-дебели моми, но ще сложа и твоята в списъка  Grinning

Аз се отказвам от моята номинация за дебела мома... Оставам с дебелия момък.

# 431
Мъжът ми е роден на моя имен ден.
Тримата сме родени в разли4ни градове. Мъжът ми в Бургас, Маги във Варна, аз в София.
Сетих се и още неща:
Тримата сме родени в 3 последователни месеца- август, септември, октомври.
Баща ми и аз сме родени в един месец- октомври, но сме разли4ни зодии. Майка ми и брат ми са родени също в един месец- юли, но са разли4ни зодии.

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 15:58 от Вери

# 432
Много съм нахална, но да предложа и друга категория, НАЙ-КЪСНО ИЗЛЕЗЛИ ЗЪБЧЕТА. Дъщеря ми се озъби на 11м и 2седмици, с две зъбчета отгоре. Чакам конкуренцията.

# 433
Много съм нахална, но да предложа и друга категория, НАЙ-КЪСНО ИЗЛЕЗЛИ ЗЪБЧЕТА. Дъщеря ми се озъби на 11м и 2седмици, с две зъбчета отгоре. Чакам конкуренцията.

Има я, 1г и 4 месеца  Mr. Green Прегледай на 20-та страница списъка и може да то дойде друга идея  Grinning

# 434
Сега се сещам още нещо за нас - съдбата ни е свързана с няколко града в България - аз съм от Добрич,мъжът ми от Благоевград, учили сме в Свищов и двамата,запознахме се в Ловеч и децата ни са родени в различни градове - Големите в Добрич,малкият - Благоевград!

Леле, колко интересни неща има при нас,форумците!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт