Гинес – БГ Мамма

• 28 335
  • 533
  •   1
Отговори
# 435
Пу, да му се не види, в никоя класация не влизам. А така ми се щеше на гърба на малката да взема приз  Confused

# 436
Сетих се с какво да се номинирам  Mr. Green
За преживяла най-много катастрофи за година и половина  Mr. Green 4 на брой (ама само една по моя вина де)  Crazy

# 437
Пу, да му се не види, в никоя класация не влизам. А така ми се щеше на гърба на малката да взема приз  Confused

Помисли, помисли, не се отказвай. Приемат се всякакви номинации, за теб, за дечко, за мъже, за родата, не може да няма нещо. Аз чакам  Blush

# 438
Сетих се с какво да се номинирам  Mr. Green
За преживяла най-много катастрофи за година и половина  Mr. Green 4 на брой (ама само една по моя вина де)  Crazy

Маре, а колко са общо? Или са само тези?

# 439
Май общо са пет, губи ми се вече бройката  Simple Smile

# 440
Зъзгалинке, има по-дебели моми, но ще сложа и твоята в списъка  Grinning

Аз се отказвам от моята номинация за дебела мома... Оставам с дебелия момък.

Оставаш, ама на 2-ро място, Йойото води с по-дебел  Hug

# 441
Айде сложете номинация за най-дълго момче/момиче.Аз се кандидатирах с 55 см,рождена дължина,но разбрах,че има и по-дългородени бебета WinkА има ли и за най-тежки родени момчета.Ние се родихме 4.200.Казвайте...

# 442
 Аз казах и преди ама...Най-бързо свалени килограми.46 преди да забременея и 46-3 дни след раждането.Имам и снимка с бебо като е на 5 дни там доло-горе се вижда формата.Ако някой държи за доказателство,ще ги кача. Mr. Green

# 443
Аз казах и преди ама...Най-бързо свалени килограми.46 преди да забременея и 46-3 дни след раждането.Имам и снимка с бебо като е на 5 дни там доло-горе се вижда формата.Ако някой държи за доказателство,ще ги кача. Mr. Green

Не съм го написала, понеже не знам колко и дали си качила. Аз качих 6 или 7 и като родих, още същия ден бях с 2 кг по-малко отпреди да забременя. Мисля, че имаше една мама с доста килца, която ги е свалила за един месец.

МамаДеси, на стр.20 е списъкът. Моля да си проверявате там, не е ли достатъчно сортирането? Има по-голямо момче,да.

# 444
ок!Тогава само ще се похваля. Mr. Green

# 445
ок!Тогава само ще се похваля. Mr. Green

Ако си качила малко килца, може в тази графа да се набуташ. Мисли и за друго  Heart Eyes

# 446
 Ще спрегна глагола мисля,обаче отвсякъде са ме отсвирили... newsm78

# 447
Не успях да прочета всичките 22 страници и незнам за какво се претендира, но аз лично искам да участвам в категория "Най-странни комбинации от храни, ядени по време на бременност"

Първата по-специална комбинация, която направих беше сандвич с масло, пуешка шунка и сладко от горски плодове отгоре. Следват: Банани нарязани на салата с кисела краставичка, наистина бях изумена колко много си подхождат, в KFC пък открих невероятното съчетание от вкусовете на картофеното пюре с черен пипер и чийз кейк. Също ми допадна и прясна краставица с ягодов сладолед, шоколад милка с питка с масло и шарена сол.... за сега за това се сещам, продължавам да откривам нови кулинарни шедьоври  eat

П.С. Даже ми стана любопитно и другите какви особени неща са яли и ще пусна специално такава тема за храните Simple Smile

# 448
сандвич с масло, пуешка шунка и сладко от горски плодове отгоре.
е, това си го хапвам всяка сутрин Simple Smile

# 449
  • София
.Ние се родихме 4.200.Казвайте...
4365 родих малкия си син  Laughing - нормално , само с един външен шев  Hug

Общи условия

Активация на акаунт