Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 864
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
За спиране на нещо, което обичаме или се прави от раз или се прави като в режима на Ипократис, а знам, че и други режими го имат - избираш един свободен ден, подчертавам 1, в седмицата и в него се поглезваш с нещо любимо. Аз не съм спряла изцяло тестото, пазя си го за свободния ден. Тогава си правя питка, или пица, ама те вече и пиците и питките ми са изчанчени, не са от бяло тесто.

# 211
  • Козлодуй
Sunny29, то и аз поглезването го правя само с режимна храна изобщо не става въпрос за ядене на хляб и захар ама пак качвам и няма успокоение за мен, че е вода щото аз нали се виждам в огледалото и не се харесвам без значение вода ли е мазнини ли е Sad Обаче ще взема в предвид твоя опит и един ден от седмицата ще си позволявам нещо вкусничко пък каквото ще да става Simple Smile

# 212
Ами аз държа другите дни под строг контрол и нисък прием на калории. Ако примерно леко съм се поувлякла в почивния ден, следващите два съм основно на салати, или нещо с извара. Така гледам седмичния ми калориен прием да не е много висок.

# 213
Здравейте момичета, пиша тук защото знам, че сте много активни и отзивчиви. Преди няколко месеца пишех в темата, тъй като исках да сваля качените през бременността 40+ кг. 10 месеца след раждането ги свалих и от тогава съм закрепила на 52кг.
Проблема ми е, че изпитвам постоянен глад за въглехидрати - основно за хляб. На ден ям по 8 филии на сандвичи, отделно вечер с вечерята хапвам по още 2,3. Не мо се лепи, но постоянно чувствам корема си подут.
Има ли как да намаля този глад?

# 214
  • Козлодуй
Nadya_95, помня те много добре страхотна си Simple Smile Завиждам ти че можеш да ядеш и хляб аз не си го позволявам и пак пълнея, ако хапна само една филия се чувствам ужасно подута Simple Smile Просто го откажи не си купувай за да не те изкушава или трябва да купуваш за семейството си? Аз купих един бекон и все ме изкушава пушен от Лидл ама докато не го изям няма да мирясам и все качвам Simple Smile

# 215
Ох, Наде, освен да ти завидя, друго не мога да направя. Трябва си воля, за да се откажеш от любимите храни. Освен това, ако бебето е още малко, може и хормонално да не си съвсем ок, все още.

# 216
А знаете ли докога се према че хормоните се нормализират след раждането?Моето дете е на 1 година и 2 мес.от около половин година имам ужасно акне,  почнах да ходя редовно на козметик и козметичката ми казва че сигурно е на хормонална основа. И се чудя дали глада ми за захар няма нещо общо, но по скоро си мисля че е чиста лакомия.

# 217
На мен ми трябваше повече от година и половина, за да се нормализирам, да ми се нормализира цикъла и всичко останало. Сигурно зависи от много неща, колко дълго кърмиш, как си родил и т.н. Не знам.

# 218
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А знаете ли докога се према че хормоните се нормализират след раждането?Моето дете е на 1 година и 2 мес.от около половин година имам ужасно акне,  почнах да ходя редовно на козметик и козметичката ми казва че сигурно е на хормонална основа. И се чудя дали глада ми за захар няма нещо общо, но по скоро си мисля че е чиста лакомия.

От опит казвам, след 3 години ...

# 219
Оооо стига де, 3 години:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 220
Може при теб да не е три години. Индивидуално е.

# 221
  • Хасково
Здравейтее :*
От около 1 месец се опитвам да се придъжам към НВХ.  Храня се предимно с пилешко филе и салати ,от време на време кисело мляко със семена и ядки , но от около 2 седмици стомаха ми доста се бошува ..... веднага щом хапна и съм в тоалетната , но с разстройство ..... почти през ден имам. Започвам леко да се притеснявам и затова пиша тук дали има някой друг с подобен проблем. Коренно промених начина си на хранене - от тъпчене с тестени и сладки неща , до здравословно хранене. Чудя се дали да си взема някакви хапчета от сорта на Линекс или Рекомфорт ..... но не знам Sad Моля за съвет ! ❤

# 222
Благодаря ви момичета 💋
Няма как да не взимам хляб, правя сандвичи на ММ за работа.
Иначе за хормоните сте прави, за пръв път ми дойде редовно миналия месец и то след като ми предписаха хапчета. Доктора каза, че хормоните са се сбъркали и от отслабването.

# 223
Нищо здравословно няма в яденето на пилета цял месец.

Благодаря за съчувствието ви момичета! Simple Smile

# 224
  • София
Юхуу, петък! 7 бързи км в парка, обилна закуско-обяд от две яйца, домат, краставици, авокадо и телешка наденица! Взех си състезателния номер за неделя, свирено е вече и няма връщане назад!
Минус само 300 грама съм, но хич не ми дреме. Чувствам се прекрасно, ядох въглехидрати тези дни, а тялото ми е видимо променено. Вчера си направих снимка на гърба, юхуу, имам мускули- ясно видими и релефни. Рамото също е в супер форма. Голям кеф!
Къс петък на всички ви и ползотворна почивка събота и неделя!

Общи условия

Активация на акаунт