Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 855
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Козлодуй
Beeps, маратон ли ще бягаш? Simple Smile Супер си страхотен ентусиазъм Simple Smile
Само аз ли дебелея от бекона? Цяла седмица ям на обяд бекон пушен от Лидл и качвам като въглехидратите са ми само от домати зелена салата зеле и малко гъбен сос вече съм достигнала свинско ниво на дебелини Sad Момичета на ВМХ дайте ми кураж да продължа защото не знам как да се храня изобщо в бъдеще Sad
Иначе бях свалила с точна диета и не изпитвах глад а сега с тия мазнини все съм гладна всички съвети за намаляване на апетита ползвах ама нещо не ми се получава Sad

# 226
  • София
Само 10 км (тази година Simple Smile).
Аз вече не ям съвсем ВМ. Наблягам на зарзават Simple Smile

# 227
вачева, що така се лъжеш да ядеш консерванти и сол?
качва са от всички купени мезета и бекони
аз съм се научила да си правя филе, луканка ми правят на село,
ако усетиш че не ти е ок от солта - не ядеш всеки ден.

Бийпс, ние снимки няма ли да гледаме?  Twisted Evil  Misc Ghost

Скрит текст:

# 228
  • Козлодуй
Herzen, вярно солено е а аз не обичам много солено а тези неща на снимките би ли споделила рецепти Simple Smile То е ясно че суджук няма да мога да си направя ама последното как се прави Simple Smile
Благодаря за подкрепата Simple Smile

# 229

pvacheva нали и аз се похвалих преди време, че качих точно от мазнините. Ми вкусно ми е, уж внимавах, ама ей на 2 кила отгоре посрещнах есента. Сега ги преборих с 90 ДД, даже се похвалих преди малко в темата Yum Според мен точно в количеството е проблема и при теб, както и при мен. Обаче как да се удържи човек като му е вкусно, ей Богу не знам?!

# 230
еее, то последното са мъфини и чери-доматчета

настъргваш 2 тиквички от вечерта и ги оставяш да се изцедят
другото на око - 2 яйца, сирене, филе, маслини и малко сметана
печеш на горно и долно, поръсваш кашкавал малко преди да ги извадиш

Скрит текст:

а филето се прави много лесно и съхне в хладилника за 10-15 дни
др седмица ще си намеря снимките и ще те науча набързо Simple Smile

# 231
  • София
Аз бях хвърлила мерника на един шунковар, ама много машини станахме у дома хаха  hahaha
Задължително да пишеш за филето после. Жилаво ли стои, тип елени-мелени?

# 232
Аз имам шунковар, но правих само веднъж. Трябва пак да направя, не стана лошо произведението ми, нищо, че не беше съвсем шунка.

# 233
  • Козлодуй
NoMe, знам четох те внимателно но 90 дневна няма да правя хич не ми влияят добре въглехидратите макар че сега съм си сготвила агнешко с ориз ама ориза е кафяв и първо го сварих за да се махне нишестето от него после го премих с вода и едва тогва го пльоснах при морковите които се пържеха в св. мас и накрая го добавих към задушеното и запечено агнешко във фурната и льоснах едно малко грахче че то вече сварено да не се размие Simple Smile

Herzen, хах тия мъфини ли са кво много ме кефят Simple Smile Благодаря от сърце Simple Smile И за филето ще се науча моя хладилник е с вентилация но обикн няма място в него претъпкан е винаги ама то лакомията няма граници какво да се прави Simple Smile Мъфините обаче ще ги направя общо че имам една формичка сърце Simple Smile

# 234
Един "трик" и срещу преяждане, и срещу похапване на непозволени нещица.    Laughing
Просто не пълнете хладилника/шкафовете с храна, и не дръжте у дома непозволени неща.
В моя хладилник обикновено има яйца-сурови и варени, масла, зеленчуци, някой и друг плод за "разкош", нещо сготвено ако е останало, сирене/кашкавал, горчица, маслини, кисело мляко....
А след тортата за РД нищо непозволено няма.    Mr. Green
В камерата има замразени месо, зеленчуци и берита.

Така шансът да преям или да изям нещо вредно е сведен до минимум.

# 235
  • София
Как беше тортата, Амурче? На кое парче се спря hahaha?

# 236
Ами, аз май писах....    newsm78 едно парче на РД.На другата вечер една хапка от чинийката на половинката....На вкус-страхоооооотна.    Blush
Сина ми има РД в края на ноември, поръча си същата на вкус.

# 237
  • Козлодуй
Amour*, много се радвам че си тук Simple Smile Ама това вече е спазено нищо непозволено няма в хладилника ми просто утре имам имен ден и затова готвя агнешко с ориз и агнешка чорба демек нещо като курбан Simple Smile Ама пак пълнея въпреки че строго нищо непозволено нямам дори като все съм гладна помислих че ме гони глад за сладко и си направих течен шоколад преди 2 вечери от 1 авокадо, банан, какао (високомаслено) и стевия и го излапахме даже ММ го похвали че било на вкус далеч по-хубав от истинския шоколад ама и той не обича сладко така че не може да му се вярва за сладките неща Simple Smile

# 238
Нали се разбрахме, че ние и с позволено можем да се олеем и омажем? Освен това не живея сама, в хладилника има за всеки по нещо. Ако ми е слаб ангелът, ще си стоя дебела, никой не е длъжен да се съобразява с мен и да яде нещо скришом, че аз дебелея от него.

# 239
Със сигурност си трябва ограничаване на храната иначе няма спасение. Позволено непозволено, това е положението.

pvacheva аз знам, че няма да правиш моята диета, само ти я дадох като пример. Даже и с нея успешно човек може да си напълнее, ако не спазва грамажите, а и във въглехидратния ден така успешно може да се омаже с позволената храна, че не ми се мисли Yum Историята познава и такива примери. Аз успях да сваля точно, защото я спазвам по всички правила. И на мен ми се искаше онзи ден на сладката вечеря да си хапна малко повечко от уникално вкусната баница на мама, но си прикарах кухненската везна и си измерих точно 156 гр. Мъка, мъка ....., но красотата искала жертви казват хахаха

Общи условия

Активация на акаунт