Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 537
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
При мен не вървят нещата..Ама никак.Никога не съм била по-дебела.Като си погледна корема в огледалото и направо се плаша чак-качвам като мъжете-на шкембе.Не знам от хормоните ли е от що ли..Та най-общо,тази година беше  кофти за фигурата,здравето и теглото ми.От догодина пак ще се мъча да влизам във форма.Тъпото е, че винаги съм имала проблем с теглото -но въпреки всичко съм се борила и рано или късно съм влизала във някаква приемлива(за мен самата) форма..И никога не съм си мислила че няма да отслабна..Но от известно време(година и малко) не се получава-по никакъв начин. Нямам  абсолютно никакъв контрол върху храната,въпреки огромното ми желание.За първи път си мисля,че ще загубя войната в крайна сметка.Ще се пробвам пак след Нова година,и каквото-такова.

Сиска,браво на теб! Невероятна  воля имаш!

Сто пъти гледах дали не съм го писала аз.   Не става. Корема ми е гигантски, цялата съм като... Като....като...  Пфуууу!  Даже не ми се говори. И китайски хапчета пих, и диети мъчих, не става.  Качвам, качвам....вече заобикалям кантара но съм над 83-84кг.

# 691
Кайсия,  Mother of PrincesS , и аз съм в същото положение. Килограмите растат, подобрих си всякакви рекорди и най-лошото е, че вече ми пречат. Аз трупам навсякъде. Днес се пробвах да направя малко шопинг, но положението е отчайващо. Или ми е тясно в ръцете или в краката и ханша, талия липсва май вече  Embarassed Не мога никакъв режим да подхвана като хората. Опитвам се и аз да се настроя за след Нова година. 1 януари е понеделник  Grinning Хубав ден за начало, ама дали?

# 692
Beeps, може да пием по един протеин/бцаа в Топ фит. "Сензационната, нова, така желана" ценова политика на Атлетик се оказа, че не е толкова симпатична. Отпада членската такса, а месечната такса става от 70 на 60 лв. Тоест онези 40 лв, дето си ги плащахме месец за месец всъщност стават 60 лв. Има и опция да е 40 лв., но тогава трябва да си дадеш данните от картата и всеки месец те си те таксуват. Като в Пулс Grinning Та  ме отказаха вовеки от услугите си.

# 693
  • София
Блеки, само кажи кога  Sunglasses
Скрит текст:
В Топ Фит изненадващо ми хареса, простор колкото искаш, няма сякаш бутаница, душовете са безплатни; много любезни дори жените по съблекалните; чак се изненадах. Годишната им карта, закупена през декември е 289 лв.

# 694
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
При мен не вървят нещата..Ама никак.Никога не съм била по-дебела.Като си погледна корема в огледалото и направо се плаша чак-качвам като мъжете-на шкембе.Не знам от хормоните ли е от що ли..Та най-общо,тази година беше  кофти за фигурата,здравето и теглото ми.От догодина пак ще се мъча да влизам във форма.Тъпото е, че винаги съм имала проблем с теглото -но въпреки всичко съм се борила и рано или късно съм влизала във някаква приемлива(за мен самата) форма..И никога не съм си мислила че няма да отслабна..Но от известно време(година и малко) не се получава-по никакъв начин. Нямам  абсолютно никакъв контрол върху храната,въпреки огромното ми желание.За първи път си мисля,че ще загубя войната в крайна сметка.Ще се пробвам пак след Нова година,и каквото-такова.

Сиска,браво на теб! Невероятна  воля имаш!

Сто пъти гледах дали не съм го писала аз.   Не става. Корема ми е гигантски, цялата съм като... Като....като...  Пфуууу!  Даже не ми се говори. И китайски хапчета пих, и диети мъчих, не става.  Качвам, качвам....вече заобикалям кантара но съм над 83-84кг.

Наблюдавайте се и анализирайте режима си, за да разберете причините.... Това, което най- много ядете е причината...дали е мляко и млечни или мазнини, дали са меса или захари... 
 Спрете за три месеца любимата храна и най- вероятно ще имате резултат....

# 695
  • тук и там
Роузи, аз знам от какво пълнея.Не ми е това проблема.Иначе това за спирането на любимата храна  звучи много лесно на теория и напълно неосъществимо( за мен поне) на практика. Peace

Зетче,Мамче,радвам се да ви видя! Hug Хайде от Нова Година пак на ринга.  Crazy.Аз трупам мазнини яко,защото освен безобразното хранене и не спортувам нищо от август.На 26-ти съм на ЯМР -поне да стане ясно защо кръста ми прави проблеми и едва тогава ще се пробвам евентуално да поспортувам(или пък-не?),че яко съм се обездвижила.Не смея да правя на Румянка тренировките,че май те  имат съществено значение за прецакването на кръста ми-яко ми куца техниката предполагам ...Оправдания да искаш-имам карта за фитнес от миналия месец и абонамент за една година, и не съм стъпала във залата-нито веднъж до сега.Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 10:10 от Kaisia

# 696
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Кръста може да те боли поради липса на витамини от група Б ... тази липса пречи на отслабването и на много други неща...
Вземи си т. нар. Невробекс или други витамини Б- комплекс ...

# 697
  • София
Кайсия, да, кофти техниката може да скапе и най-доброто желание! Ако имаш възможност, направи няколко тренировки с инструктор, за да видиш самата динамика на всяко упражнение. Един неправилен клек, дори само със собствено тегло, директно ще ти прецака коленете; "грешен" планк удря кръста...Успех с ЯМР, дано няма нищо сериозно!
И на теб, и на Майчето и на Зет, знам как се чувствате! Лесно е да се каже, но излизането от "дупката" е далеч по-трудно от спирането на киселото мляко или захарта в кафето...За новата година ви пожелавам душевно спокойствие, за да можете успешно да се справите и с физическите несгоди.  Hug

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 16:54 от Beeps

# 698
  • Велико Търново
Зашеметяващ резултат за уникално кратко време!Чудесна си!

# 699
Лесно е да се каже, но излизането от "дупката" е далеч по-трудно от спирането на киселото мляко или захарта в кафето...За новата година ви пожелавам душевно спокойствие, за да можете успешно да се справите и с физическите несгоди.  Hug

Напълно съм съгласна...понякога се чувствам като дете на Коледа...мога да си го позволя, край на ограниченията и лишенията, време е да си угодя...но всъщност вредя само на себе си. Освен това съм забелязала, че като започна да си мисля за някоя храна като за лишение и мозъкът ми започва усилено да търси и да ми посочва много други неща, които не съм "усетила" като лишения все още ...историята е дълга и още се пише ...

# 700
  • На топло
Beeps - на втората снимка на мен гърбът ми излиза много странно.

Около мен всички много си угаждат 😥 през месец декември, не говоря за деца, а за възрастни. То не са специални коледни рецепти, то не да вкусните шоколадови бонбони. Много е заразно. Ама така като ги гледам се чувстват добре с килограмите си и не са като мен - голяма мъка да се свали един килограм. 😶

# 701
Мен все ме питат защо все на режим. Ми защото и като съм на режим, съм закотвила на едно ниво, какво остава, ако си отпусна душата. Даже се чудя какво става. Спрях вече хапчетата, ще изчакам ден -два да се 'изчистя' и ще се пробвам на кантара. Иначе проблем с дрехи нямам, всичко си ми е ок и то, както си ми стоеше и преди. А честно си казвам ми липсват меденките с кафето сутрин.

# 702
Аз си купих чифт нови обувки на токчета и ми отиде цялото нещастие, че саката 36-38 номер в гардероба са ми малки.
И като цяло нещо се промени у мен. Сякаш един балон от напрежение каза пуф и вече просто не е важно. Не е важно да се кача всеки ден на кантара по 2-3 пъти, не е важно дали днес съм яла малко или не. Просто съм сигурна, че съвсем скоро ще се обърна и дрехите пак ще ми стават, а аз ще съм отслабнала без дори да съм разбрала

# 703
  • София
Браво Госпожица Дух, много мъдро решение. Много често, когато искаме нещо и се напъваме и го ръчкаме, то не се получава.

Момичета, да ви питам вие изчислявате ли си процента телесни мазнини и имате ли този показател в крайната си цел? Не мога да сметна точно трябва да тежа за да имам едни разумни 22% мазнини, но отиват към 55кг. И като си гледам корема май е вярно.
И като говоря за корем, знаете ли някакви норми за дебелината на коремната гънка? Аз въпреки, че си влизам в старите скини дънки, като седна ми се получават две гънки все едно два питона са ме обгърнали - единият по-голям, а другият по-малък. Наистина преди бяха анаконди GrinningGrinningGrinning
Сега ще замеря големия питон - 6см е Scream, може да погълне средно голямо куче.
Не е истина как такова почти кльощаво тяло може да има толкова сланина Rage

Ще се радвам ако си измерите и споделите коремните си гънчици и на какъв етап от отслабването си сте.

# 704
  • София
Луна, как си изчисляваш мазнините? Аз бих отишла на замерване на гънки, но не знам къде. На разни математически формули им нямам доверие нещо... Иначе, предполагам, се справям добре, щом съм докарала някаква мускулна дефиниция.
Днес тренировката след 4 дни стомашен вирус и почти никаква храна беше пълен ад. Голям зор ми беше, ама откарах 45 минути крака и дупе с намалени тежести.

Общи условия

Активация на акаунт