Първокласници 2017/2018 - 2 тема

• 76 721
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
sali За речника, то от доста време не ме е питала за значение на дума/жест от този род. Но в такива моменти обяснявам че тази дума е грозна, да я забрави и изобщо да не я употребява - и до този момент списъка с т.н. лоши думи помага. Това важи при моето дете естествено.

За занималнята - за мен е без смисъл, ако не е ефективна. Не мисля обаче че посещаването или/не оказва влияние на социалните контакти между децата.

Относно епитетите, делението, толерирането на деца - ами дамата си е сбъркала професията за съжаление. Това не е поведение на педагог. Всеки учител има любимци, но не бива да го показва на останалите деца. Реално изобщо не трябва да показва отношение.

# 496
  • София
cydonia, на мен също ми е неудобно да звъня на класната за щяло и нещяло. Като се замисля на класната на каката за две години никога не съм й звъняла. Но пък в този случай може би е хубаво да й звъннеш, да я разпиташ ако има нещо конкретно към теб да се обърне или пък ако можеш с нещо ти да помогнеш Smiling Imp все пак досещам се за какво е всъщност тази среща - заради коледния базар Unamused Ще ни се обясни колко е важно това мероприятие, колко трябва да сме дейни, колко е хубав замисълът, а в крайна сметка така и не разбирам после средствата в какво се инвестират..

# 497
  • при моите любими
Да права си. Ще помисля. Със сигурност е свързано с базара и ще ни предложат зимна екскурзия или ски на Витоша Simple Smile Аз за базара вече имам много информация от голямата ми дъщеря, но тя вече е участвала в 2 такива и има много опит Simple Smile Ясно е, че ще участваме активно и с малкия  Simple Smile 

# 498
Гледах и аз, явно беше объркала редовете, но и това дето Госпожата го е направила е супер  непрофесионално и непедагогично. Пък прочети,  провери и тогава пиши и слагай печати, нямаше да има проблем ! Незнам
Казах й да внимава повече, и че в живота е така !
Мъжа ми вика, че няма нужда да я хвалят, да се учи от сега за нещата в живота, и че онази отличничката Ева дето все я хвалят , няма да приключи добре.
Ама детето ни обидено пред целия клас някак !
Ама каква е тази госпожа? Това е супер несправеливо. На какво да ги учим тези деца не знам вече. Че светът е несправедлив и някой ще успяват ей така, а други ще ги хокат въпреки старанието и усилията? Иначе мъжът ти  е прав, но ходи обяснявай пред целия клас.
Аз си направих експеримент и дадох на моя син миналогодишното състезание Иван Салабашев да го видя, какво ще направи. Беше готов за 10 минути със 7 от 10 верни задачи, които поправи веднага щом му ги посочих, без 8 задача, която така и не разбра как трябва да се реши, а аз не можах да обясня добре.
Много ме е яд, че в Бургас няма такива състезания.

Всъщност СМТ се проведе и в Бургас, миналата година се е провел и "Иван Салабашв" и при вас.
За тази година не знам - проверете  Peace

# 499
  • Варна
Мравчица, браво на детето! Салабашев си е от трудните. В Бургас имате много хубаво традиционно състезание Св. Николай Чудотворец, което се проведе миналата неделя. Участвахте ли?
Ето тук би трябвало да има информация за предстоящите математически: http://smbburgas.bg/competitions/

# 500
Благодаря. Оказа се че се провежда Салабашев в ПМГ, но аз търсих в сайта на състезанието, където Бургас липсва. Сега ще разгледам и другите. Благодаря отново.

# 501
Благодаря. Оказа се че се провежда Салабашев в ПМГ, но аз търсих в сайта на състезанието, където Бургас липсва. Сега ще разгледам и другите. Благодаря отново.

На 9.12 ще се проведе Коледно мат. състезание в много градове - предполагам и в Бургас. То е доста масово състезание, но пак има интересни задачи според мен - за него и срокът за записване най-вероятно още не е изтекъл  bouquet

# 502
Здравейте, за състезаващите се математици - сигурно я знаете тази тема:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1004146#new
Ако не - може да ви е полезна.

# 503
Здравейте, аз само да попитам Салабашев не е ли от 2 ри клас?

# 504
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте, аз само да попитам Салабашев не е ли от 2 ри клас?

От миналата година е включен и първи клас.

# 505
Ще се прехвърлите ли в другата тема или да се отпиша от тази?!

# 506
Решението си е ваше...

# 507
Естествено, но темата е за първокласници, не за състезания за първокласници. Затова попитах ще продължава ли спама

# 508
Докато на състезанията се явяват нашите първокласници- да! Ще споделяме и ще обсъждаме.

# 509
Мен също ме вълнуват състезанията за първокласници, техните постижения и проблеми, дали са гладни или преяждат в училище. Изобщо, всичко, свързано с училищния и личния живот на малкия човек в тази възраст.

Затова не считам, че постовете, свързани със състезания за този клас, могат да бъдат наречени спамърски.

Wink

Общи условия

Активация на акаунт