Първокласници 2017/2018 - 2 тема

• 76 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • при моите любими
Aз съм пускала линк и преди. Аз слагам на децата в термос за храна 350мл. Предостатъчен е, като количество. Слагам всякаква храна супа, мусака, ориз, огретен, макарони, кюфтенца, пюре и т.н. Термосът не е много дълбок и се хранят директно от него. Удобен е. Ето подобен вариант, който можеш да вземеш веднага http://www.visvitalisbg.com/bg/product/termos-350-ml-nuvita/17482

А аз съм купила такива, но трябва да чакаш доставка: https://www.amazon.de/gp/product/B000Q1A55S/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 331
Здравейте, как си прекарвате ваканцията? Аз я чаках повече от детето, за да се наспя сутринта.
Интересно ми е дадоха ли ви домашни за ваканцията?

# 332
Здравейте, как си прекарвате ваканцията? Аз я чаках повече от детето, за да се наспя сутринта.

И аз я чаках тази ваканция с цел наспиване, обаче се будя в 5:50ч. и няма заспиване. Биологичен часовник, какво да се прави.
Домашни имат, но в умерени количества. Допълнително имат за домашно един лист с диктовка. Познайте колко е впечатлен първолака? Smiley

# 333
Не, разбира се! Нали ваканцията е време за почивка, за пътуване, за наспиване, а не за домашни Confused Simple Smile

# 334
Нашата класна не дава домашни за почивни дни или ваканция. За сега с нищо не съм за занимавала освен да чете по малко.
Момичета колко време след подаване на документите превеждат помощта за първокласник, че аз успях чак на 13-ти миналия месец.

# 335
Нашата класна не дава домашни за почивни дни или ваканция. За сега с нищо не съм за занимавала освен да чете по малко.
Момичета колко време след подаване на документите превеждат помощта за първокласник, че аз успях чак на 13-ти миналия месец.

С детските този месец ще ти я преведат.

# 336
Малко тъп въпрос ще задам, но досега не съм получавала детски надбавки, та приблизителна дата би ми свършила работа.

# 337
 Зависи в коя група си. Аз, например, ги получавам след 15-то число.
Дшпълнително домашно нямаме. Само обичайното за понеделник, т.е за следващия час. Четири дена се боря да седне да ги напише, днес най-сетне приключихме. Направих грешка да оставя вкъщи и Емо. Следващата ваканция ще ходи на градина, за да си почина и аз, че четвърти ден ги е подгонил бесът, а като са сами са спокойни. Днес малкият ме изненада - кака му първи клас, а той вече събира и изважда на ум до 10 - до 5 вярно, нагоре с някои грешки, но на пръсти се справя. Що ли не взех него да пратя първи клас?  newsm78

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 13:09 от Mama Ru

# 338
Малко тъп въпрос ще задам, но досега не съм получавала детски надбавки, та приблизителна дата би ми свършила работа.

След 15-то число.

# 339
И нашата класна не дава домашни. До сега не е имал, но той сам си пише. По математика има сборник и сам го решава. Направил си е тетрадка за вкъщи там си измисля задачи или преписва от учебника. Все е с тетрадките. Вчера го закарахме до баба му с 2 учебника по математика и новите сборници. А за тях ме молеше да му ги купя в една книжарница, та с жената там доста се посмяхме. Вече трудно го кара да играем, все ме кара да му мисля и пиша задачи.... По български е съвсем различно там няма желание да пише допълнително и се занимава само в клас. В клас е буен справя се много бързо и за да не пречи с госпожите решихме да му дават допълнително задачи, за да не пречи и да не се разхожда из класната стая.

# 340
  • Ловеч
Ние имаме 7-8 домашни, като едното е диктовка на изречения и думи с буква Л. Всичко друго  си писа сама, аз само го проверих, имаше две сбъркани задачи и леки корекции на писането по БЕЛ.
Всеки ден е писала без вчера и днес.

# 341
Извинявам се за грубия си тон преди седмица. Мир. bouquet

Ние имаме доста обемно домашно. Препис на две страници от буквара, решаване на задачи от една страница в сборника и ваканционна книжка. Книжката представлява ксерокопирани няколко странички със задачи по мат. и БЕЛ- 4 листа, осем странички. Ама тя г- жата всеки ден си дава домашно, хич не ги жали. А моя както го мързиии. Може, но не се старае, гледа да претупа писането и дотам.
Хм, за диктовка не съм чувала да са правили. Само преписват изречения. Примерно- " Ана има /рисунка на кола/, Емо има / рисунка на нещо друго/.

Помощта аз я получих две или три седмици след подаването на документите.

# 342
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
При нас също имаше домашни. Диктовки всеки ден, преписване на уроци, решаване на задачи. Само днес му беше почивен ден  Simple Smile Аз да ви кажа честно нямам против домашните. През седмицата има съвестта да си ги пише в занималнята и за вкъщи не остава много.

# 343
Аз пък съм против да има допълнителни домашни. Оплакваме се, че децата били натоварени, че се изморяват, затова имат ваканция - да си починат и да се разтоварят психически.

# 344
  • при моите любими
Моето момче ще участва в Софийски математически турнир и решаваше задачи за състезанието. Имаше за домашно да препише 2 урока. Нашата учителка не дава допълнително домашно.

Общи условия

Активация на акаунт