"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 478
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Тези сценаристи са страшни идиоти. Коко се раздели с бившата си, защото тя реши да го пробва като се маскира и си уреди среща с него без той да знае че е тя. Сега казват, че се разделили заради друг мъж хахахаха.
В една сцена след маскирването, Ванина имаше един приятел/колега , и каза на Коки че харесва него, излъга го. :peace
Е как, тя не му ли каза точно на тази среща, че го оставя? След като го попита “Имаш ли си приятелка?” и той ѝ каза “Не”, тя си свали маската и му каза “Вече наистина нямаш.”.

# 76
Е как, тя не му ли каза точно на тази среща, че го оставя? След като го попита “Имаш ли си приятелка?” и той ѝ каза “Не”, тя си свали маската и му каза “Вече наистина нямаш.”.
Да, така беше.. но имам един спомен , че след това се видяха и Ванина беше с нейн колега, и каза на Коки, че си има приятел.. (освен ако това не е било по рано, и нещата са ми се оплели newsm78)

# 77
https://www.facebook.com/sofiadeninosht/photos/a.118804923455506 … ype=3&theater

Някакъв мач подготвят, това са момичетата. А момчетата са Дани, Коко и Митко.

# 78
Да, така беше.. но имам един спомен , че след това се видяха и Ванина беше с нейн колега, и каза на Коки, че си има приятел.. (освен ако това не е било по рано, и нещата са ми се оплели newsm78)

Даа, точно така. Видяха се после в един парк и Ванина беше с друго момче/ колега.

# 79
https://nova.bg/accents/view/2017/10/16/195807/сватбата-на-симона-и-асен-пред-провал-в-софия-ден-и-нощ/

# 80
Прочетох, че Боби и Митко щели да се скарат завинаги. Дори митака да се махне от квартирата, то не смятам че ше е задълго, защото епизодите са от пролетта, които дават в момента, а Митко редовно го виждам пред/в квартирата да снимат.

# 81
Интересен беше епизода Peace Embarassed Кофти стана че се прецака сватбата..

Айде, Стефи май ще напусне квартирата вече Peace

Джулия и Марио ми омръзнаха с техните глупости.

# 82
Стефания от къде разбра, че Митко е звънял?

И друго.... Какъв беше този объркан документ? Не можеше ли да се подпишат, а да си вземат свидетелството другата седмица?!

И последно Stuck Out Tongue Winking Eye аз като се каже за голямата любов на Марио все за Сабина някак се сещам. Какво беше с Теда....бара ли дето взеха там в планината?  Защо се разделиха? Нищо не помня от тях като двойка.

# 83
Стефания от къде разбра, че Митко е звънял?
newsm78  Thinking Кой ти знае Mr. Green Вероятно в четвъртък ще каже.

Какво беше с Теда....бара ли дето взеха там в планината?  Защо се разделиха? Нищо не помня от тях като двойка.
Не беше само бара... Те много преди да наемат бара бяха двойка.. Запознаха се май в клуба на Сашо.
За разделянето, причини много. Марио все изневеряваше (колко неочаквано Mr. Green) , той я беше лъгал за наема, който трябва да дават за мястото в планината и взимаше половината пари, също и някакви дългове имаше, които остави на нея.. Теди също преспа и с онзи приятеля на Боби - (Васко май беше) на който беше бара в планината.
Стела каза на Марио, че Теди му е изневерила , след като беше подслушала разговор на Теодора и Боби, където разказва какво е направила.
Не помня коя точно беше причината да се разделят.

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 23:57 от DebSs

# 84
Ааа вярно че имаше такива неща. Парите дето вземаше, Васко....да,да, направо съм си ги забравила тия.

# 85
  • ВАРНА
И много бързо заметоха под килима проблемите на Марио с ротативките...  Rolling Eyes

# 86
Калина Шопова се казва. Иначе и майка ми ги гледа, а тя е 60+ Smile

То си е зарибяващо, независимо от възрастта, хахах

# 87
Ана-Мария участва в конкурса на Плеймейт, тази година.  Close

# 88
  • Sofia
Навсякъде се бута тази куха лейка...

# 89
Джулия силикон ли е сложила? newsm78 Преди малко много ми се наби деколтето и..

Стефания вече е при Галя  Peace

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 22:30 от DebSs

Общи условия

Активация на акаунт