"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 496
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Ще отвличат някой Rolling Eyes
https://nova.bg/accents/view/2017/10/24/196489/%D0%BE%D1%82%D0%B … 0%BD%D0%BE%D1%89/

Предполагам, ще е свързано с Филип (брата на Михаела) или Жоро Италианеца..
А, за сватбата дали е възможно Райна да иска да им попречи? Или онази от работата на Асен, с която правеха сладки .. или Росен (този който беше мъж на майка му) Thinking

# 106
Може да отвлекат и  Юлиян. Нали и той е бизнесмен.

# 107
Или Галя. Заради Жоро.

# 108
# 109
  • Някъде на път....
Отврат 😰
Нещо има отблъскващо в нея,не е грозна,но и никаква харизма,чар или поне малко обаяние няма,само вулгарност и пошлост излъчва...и тъпота
Абсолютно!
Някак... изкуствена ми е отвсякъде....  Rolling Eyes

# 110
  • София
Я си представете Райна да се появи минути преди сватбата и да каже че е бременна от него 😉

# 111
  • somewhere near the sea
Моля някой да ми каже защо сватбата на Симона и Асен се провали (или нещо такова)

# 112
Моля някой да ми каже защо сватбата на Симона и Асен се провали (или нещо такова)

Защото объркаха името  на Симона и я написаха Сияна.

# 113
Джулия как падна JoyJoy

# 114
Защо са се скарали Митко и Боби, че не съм гледала последните епизоди?

# 115
ПорФаворка JoyJoy

Митко помисли, че Боби е казал на Стефания , че Митко е звънял на осиновителите..
Така и още не сме разбрали, откъде е разбрала..

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 22:35 от DebSs

# 116
Я си представете Райна да се появи минути преди сватбата и да каже че е бременна от него 😉

Аз залагам на колежката на Асен. Може да му признае, че си пада по него.

Митко обвини Боби в предателство.

Митко помисли, че Боби е казал на Стефания , че Митко е звънял на осиновителите..
Така и още не сме разбрали, откъде е разбрала..

Мисля си за Джулия или Коко.

# 117

Мисля си за Джулия или Коко.
Само Боби знаеше.

----------------------
Май ще отвличат Сашо..

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 23:00 от DebSs

# 118
Аз вече си мисля, че сигурно осиновителите са й вдигнали телефона все пак и са й казали те Thinking

Не разбрах Михаела каква вина иска да си признава, нещо покрай престоя на брат й в затвора ....

Сашо... горкия, все нещо му се случва Smile

# 119
Тази Мишето каквото и да става ,не мога да я харесам. Особено като заговори ми идва да набия “Mute”-то! 😣 Мисля,че иска да признае за уговорката с Вихра и доносниченето. То и това беше такава щуротия... Свърши света с Вихра и работата,която дава на Даню. 🙄
Асен пък за какво я кани тази колежка да карат рикша. 🙄 Хем знае,че може да стане беля и пак. Най-вероятно Симона ще разбере и ще се скарат.
С Митко малко преиграха. Чак пък така да се върже и при положение,че Боби му казва,че не е той,какво се вживя така. 🙄
Ася кога ще реши какво иска от живота и ще се разкара,че голямо вайкане и там.
Изобщо нещо целия сериал отива към провал. Как пък едно нещо не измислиха както трябва?! Вече си се чудя на акъла защо изобщо гледам тия безумици. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт