"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 755
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз мисля че докато не дадат прощално видео с Ася ,значи няма да си тръгне от филма 😕

# 256
Аз мисля че докато не дадат прощално видео с Ася ,значи няма да си тръгне от филма 😕
Е, то това е ясно Grinning .. и аз не вярвам да си тръгне от филма..Дано поне в квартирата не се върне.

п.с .. Дано Фани да продължат да я дават, но да не е с Коки..

# 257
Ася ако не е в квартирата не виждам по какъв повод ще я дават. Освен да отиде и тя при Галя Joy Не виждам какво ще накара Боби да и прости. 

Симона и мен ме ядоса. Изказа и, поведението, дори да е пораснало дете, аз все пак мисля че едно дете няма работа в чаршафите на родителите (или единия от тях, още по малко гаджето на единия родители).

# 258
Е, то това е ясно Grinning .. и аз не вярвам да си тръгне от филма..Дано поне в квартирата не се върне.

п.с .. Дано Фани да продължат да я дават, но да не е с Коки..

Ми той Митко може да забради Фанка, нали е сам, без любов...търси стефкини нежни ръце...

А снощи Зара към Стела:Откакто не работиш- нищо не правиш Simple Smile

# 259
  • bulgaria
Травис е супер изкуствена във всяка сцена. Да я махват, че вече ми омръзна да и гледам тъпата физиономия. Боби го изигра добре, но някак по му прилягаше да се светне, че това с локацията е грешка, да хване оная на калъп, и  да я направи на пет стотинки. С това жалване на всички е почти готов да прости и да забрави.

# 260
Тъкмо бях забравила каруцарския речник на Симона и пак ни го припомни: " Мно"ооо си зле, ти си боклук...." и т.н. Един от най-противните ми персонажи е точно тя.
Никола за пореден път показа какъв е олигофрен.
Галя много преиграва, нейния е като мутра, а драмите на Стела и Зара са много отегчителни.
С две думи-страшно безинтересна серия.

# 261
Снощният епизод много ми хареса   tv

# 262
Май все по-малко хора гледат сериала,ако съдя по темата. То е и логично-Коки пак с простотиите,Ванеса,Йоана,Ани,Фани... Чудя се как изобщо някоя му се връзва на акъла. Ася дано се махне вече. Асен и той пак глупости върши. На Галя не й се получават драматичните сцени. Нелепо се държи. Стела и тя пак надолу тръгва. Абе тъкмо нещо положително се случи и веднага започват старата песен. Аз го гледам за фон,но почва да ме дразни всичко и всички. 😃

# 263
За Галя бих добавила, че на моменти се държи и неадекватно, като луда изглежда.

# 264
За Галя бих добавила, че на моменти се държи и неадекватно, като луда изглежда.

Ми нали драма изживява-пост травматичен стрес така да се каже

# 265
Аз зяпам повторенията. Стела е заприличала на човек, в началото беше като излязла от концлагер. Боби е напълнял, но пък е оправил говора😆 В началото нищо не му се разбираше. Симона е по добре сега, косата и е безкарайно смешна в началните епизоди. Коки си е все така противен. 😂😂😂

# 266
  • Sofia
Аз не ги намирам за променени към добро....

# 267
Ана-Мария е спечелила първа подгласничка в конкурса на Плеймейт.

# 268
Ана-Мария е спечелила първа подгласничка в конкурса на Плеймейт.
Като видях останалите участнички,ами единствено победителката и Анна-Мария ми харесаха .Другите приличаха на " умряли  скумрии " Joy

# 269
  • Sofia
Коя спечели?

Общи условия

Активация на акаунт