"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 737
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Много се забавлявах с Марио и Джулия, вчера JoyJoy

# 286
Момичето,  което играе Аглка е все тъй бездарно,  но като че ли с една идея по-малко Grinning
Филип лошото момче се грижат за него като за бебе..Satisfied

# 287
Като махнаха Ася, дано не ни върнат Лиляна.  Снощи гледах стар епизод и се сетих колко е дразнеща.

# 288
Като махнаха Ася, дано не ни върнат Лиляна.  Снощи гледах стар епизод и се сетих колко е дразнеща.
Не, мисля че са я махнали.. Нямаше прощално видео на моментите им с Боби, или със съквартирантите.

# 289
Извинявам се за двата поредни поста.

Ох, Стела пак ще се забърка в нещо .. :/
Ася ще я дават в следващия епизод.

# 290
  • Варна/Филаделфия
Здравейтее! Записвам се и аз за темичката. Четох до сега и искам да кажа, че аз харесвам Ася и изобщо не искам да я махат! Не знам как се върза на онзи гнусния. Тъпото беше, че не отиде на сватбата на Симона.
А как Стела отиде в секта заради Лазар? Май тогава съм изтървала. Помня вече като беше в сектата, но защо стана май не съм гледала.

# 291
  • Gotham City
Много ни стана смешно вкъщи, как Стела и Лазар бяха задържани без да е установено какво точно е веществото, което носят  hahaha можеше и брашно да е  Whistling ако идват по конкретен сигнал, тогава трябваше да имат в тях нужното, за установяване на въпросния бял прах, ако пък си правят само проверка, как така с белезници без да е ясно какво точно носят?  Joy

# 292
А как Стела отиде в секта заради Лазар? Май тогава съм изтървала. Помня вече като беше в сектата, но защо стана май не съм гледала.
Тя преди излизаше с него, но той я лъжеше и излизаше и с други момичета.. Тя разбра и тогава се разделиха..Прибягна пак към наркотиците. Дани ѝ удари шамар .. братовчеда на Зара я обвини че е откраднала портфейла му и така..

# 293
Оф,тоя Юлиян какъв е доверчив, веднага  помага на Стела,а тя така го унижи  mixed037

# 294
Сега и Цвети ще се явява в Х фактор, като Поли .. пак въртят стария сценарий..
Дано Лазар наистина се е променил вече, и да не се занимава с наркотици.

Утре май ще е интересно .. приятелите на Филип, ще нападнат Михаела на таванчето. (скъсаха и потника)

# 295
Сега се замислих как Зара така бързо се отказа от Дани. А, само как тичаше след него, как му се натискаше? Сценаристите скачат от тема в тема и забравят такива елементарни подробности, на които много наблягаха.

# 296
Сега се замислих как Зара така бързо се отказа от Дани. А, само как тичаше след него, как му се натискаше? Сценаристите скачат от тема в тема и забравят такива елементарни подробности, на които много наблягаха.
Еми Дани като се раздели с Михаела, спеше с всякакви.. Зара веднъж, ходи до таванчето и той там беше с друга ..
После и беше преложил, да е с нея, но тя разбра, че е само за с*кс и май тогава се разочарова от него.

# 297
Да. Мисълта ми беше, че Дани и Зара не се свързват по никакъв начин в сериала вече.

# 298
Да. Мисълта ми беше, че Дани и Зара не се свързват по никакъв начин в сериала вече.
Е, те са такива .. Grinning може след време сценаристите пак да се сетят за тях Joy

# 299
От другата седмица от вторник ,гледам вече че всяка вечер ще дават сериала  Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт