"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Митко и Стефания са доста забавни по принцип когато са заедно..Поотделно Стефания губи по точки. А Митко е голям свежар. Винаги съм го харесвала!
Да, забавни са, но понякога Митко ми е голям сельо , като започне да казва някои от неговите лафове .. Но пак си се забавлявам с него. Joy
Понякога и на мен са ми забавни,но когато се карат и Стефания се разкрещи направо превключвам на друг канал. 😃 Много смотано се справя със скандалите.

# 601
  • Gotham City
Митко и Стефания са доста забавни по принцип когато са заедно..Поотделно Стефания губи по точки. А Митко е голям свежар. Винаги съм го харесвала!
Да, забавни са, но понякога Митко ми е голям сельо , като започне да казва някои от неговите лафове .. Но пак си се забавлявам с него. Joy

Наистина понякога някак си сельо е леко, но пък не дразни, не е натоварващо като на Никола тъпотиите

# 602
  • Варна/Филаделфия
Аз точно на лафовете на Митко с глас се смея 😆 много е добър.
И сцената със Сашо и морковите беше готина. 😆 Въобще Сашо много забавлява. Като влизаше преди и викаше все "Кво прайте бее, кво прайте?!" 😂

# 603
Обаче, и в днешния епизод беше пълно с лафчета на МитИтУ. Grinning

# 604
Здравейте, някой има ли представа на кой е песента, която пуснаха накрая на епизода, когато Дани беше в парка и му се обади Михаела?

# 605
А всъщност той какво съобщение получи, че не можах нито да прочета, нито да разбера от кого е?

# 606
Само на мен ли Сашо ми е любим и ми е най-забавния  Laughing

# 607
А всъщност той какво съобщение получи, че не можах нито да прочета, нито да разбера от кого е?
На мен ми се стори, че написа " Кога е състезанието, за да гласувам?" Което от своя страна означава, че е писал на Рая.

# 608
На мен ми се стори, че написа " Кога е състезанието, за да гласувам?" Което от своя страна означава, че е писал на Рая.

Пък тя му написа "ок"?  Странен отговор Simple Smile

# 609
Тази седмица Ася ще се появи.

# 610
  • Варна/Филаделфия
"По- тъпо име нямаше ли, ма майко, Нидялчето, нямаше ли Гинка някоя.."
Joy паднах!
Песента накрая е Take Control на Lee Richardson & Thomas Ford. Simple Smile
Йееее, как се радвам, че Ася ще се появи! Надявам се и да остане Heart Exl (не ме убивайте с камъни Blush )

# 611
Нидялчиту си беше доста симпатично момиче.

Дори може би по-нежна от проскубаната Стефания.

# 612
  • София
Тази седмица Ася ще се появи.
Не думай !😯(първата ми реакция)

# 613
  • Варна/Филаделфия
Нидялчиту си беше доста симпатично момиче.

Дори може би по-нежна от проскубаната Стефания.

Абее.. не, че и имаше нещо, но са се постарали да изглежда като диво село Grinning

# 614
Не беше облечена в стил момичетата от квартирите (тази на Боби и другата на Галя) по къси панталони и някакъв оскъден потник. Може би за това ти е изглеждала селско.
Но си беше симпатично момиче.

Общи условия

Активация на акаунт