DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И аз съм си мислила какво ли ще му се случи на батко Енгин, ако го докопат  ...

Значи - още 2 вторника имаме и после 17 епизод е в неделя 29.10.  т.е. на 24.10 няма да има серия;

# 136
  • Враца
Аз също искам да видя младоженците ни и съм сигурна че ще са прекрасни  Crazy Crazy но повече като че ли искам да видя физиономиите на двамата шизофреници  Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy

# 137
Аз също искам да видя младоженците ни и съм сигурна че ще са прекрасни  Crazy Crazy но повече като че ли искам да видя физиономиите на двамата шизофреници  Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy

Аз също искам да видя как Ферит им представя г-жа Аслан и на двамката ченетата увиснали  Joy Joy Joy Joy

# 138
Момичета струва ми се ,че толкова късно няма да имаме фраг  Tired Затова от мен лека и спокойна нощ  Heart Eyes Утре дано ни зарадват и с откъс и с фраг и с озет  Praynig няма да се поразсърдим  ако има и някоя и друга нова снимка  Hug Напълно го заслужаваме след като леко ни пързалят  по нанадолното  Naughty Joy

# 139

mariq_72   Hug лека .

Аз също няма да чакам повече.
Лека .

# 140
Аз ще почакам още..Дано си заслужава чакането...Иглика,Мария и аз искам да им видя изумените физиономии...на онези двамата роднини...Ааа,аз докато напиша и Иглика е публикувала,няма днес фраг..Лека и от мен,момичета..

# 141
  • Враца
Момичета лека вечер дано ,утре сме изненадани приятно  Hug

# 142
Влизам и аз сега за малко, да пожелая лека нощ. Днес съвсем ни оставиха на сухо. Cry Мамашите обаче хич не се смиляват над болния екип, такива коментари четох, безпощадни са. Close Наистина, ако можеха да се докопат до режисьорите, един жив нямаше да остане. Утре сигурно ще ни залеят отвсякъде.

# 143
  • Враца
Реших за последно да отворя и какво да видя
ФРАГМАННН  Party Party Party
https://www.instagram.com/p/BaANeZDlWhv/
Хаха момичета чака ни БОМБА БОМБА  Crazy Crazy
Змията Демет остана като гръмната  Joy
А нашите са просто ПРЕКРАСНИ Heart Eyes
Сега вече мога да заспя спокойна   Flutter

# 144
  • София
Физиономията на Демет е незаменима. Laughing

# 145

Аз също искам да видя как Ферит им представя г-жа Аслан и на двамката ченетата увиснали  Joy Joy Joy Joy
И аз горя от желание да видя изцъкналите очи  smile3506 newsm09 newsm12на Хакан и Демет. #2gunfire #2gunfire Joy JoyТе смятат, че вече всичко им е в кърпа вързано, но този ход на Ферит не са предвидили smile3508  smile3501 smile3533 smile3534

# 146
Те вместо да им избодат очите, изписаха им вежди. Колкото гледаха да ги разделят, те ги събраха. С обратен ефект методите им. Дениз не се видя.

# 147
Добро утро! wavey

Благодаря за всичките хубавинки, които сте сподели вчера!
Истинска радост за окото!
Браво на дежурните, които храбро дочакаха фрага по нощите!
Физиономията на Демет наистина си е струвала чакането. Joy Joy Joy

Ето и думичките на руски.

- Пока мы будем женаты, ты будешь встречаться с другими?
- Поскольку это не настоящий брак, то не обязательно хранить тебе верность
- не будет ничего такого
- это и тебя касается
- вынужденно
- когда я говорю влюбиться - значит влюбился, когда я говорю что точно женюсь, значит женюсь. Назлы не только мой партнер, она в ближайшее время станет моей женой
- ты хоть знаешь, в какой трудной ситуации я оказалась?
- если бы знала, то согласилась бы?
- нет
- я так и думал
- ты продолжай эту игру, наше сотрудничество, пусть это побыстрее закончится
- ты поставил меня в очень трудное положение, заплатишь за это
- не забывай это из-за тебя мы оказались в таком положении
- ха-ха, дорогой!

В очакване на страхотна серия ви пожелавам приятна е успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 148
Добро утро! Hug Hug Hug

Какъв фрагман! Laughing

Иглика Hug,благодаря че си го дочакала и пуснала! bouquet

Дъга Hug,благодаря за руския превод! bouquet

Няма скрито,покрито,Ферит дава пресконференция и обявява,че ще се жени! LaughingДа видим какво ще предприемат Демет,Хакан и Дениз! Laughing

Приятен ден и лека нова седмица! bouquet

# 149
Ех....момичета какъв фраг на котката и мишката  Joy Joy Joy Прекрасни са нашите сладури а за Демет ох...мед ми капе на душата загуби и ума и дума  newsm44 обаче ще има проклетията още да ни трови нервичките взаймно с брат си  ooooh!Но пък Ферназ са един път кой крив кой прав ще има да се уточняват и сближават неусетно и завинаги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А това къде е  newsm78

Тук сигурно са пред ресторанта   Thinking

Лека и спорна нова  седмица момичета  Hug

Така сега си мисля тази прескоференция   newsm78 добре де ама как родителите им знаят  newsm78 Бащата на Назлъ дали е информиран от нета  или е имал посещение от Ферит бей или телефонно обаждане от Назлъ  Joy Joy Joy

Инак двамката добре ще го раздават пред останалите УЖ  правейки се на влюбени  а те толкова са задълбали един в друг ,че колкото и хитър да е Ферит и да си мисли ,че той води танца толкоз Назлъ ще му е стиснала вратленцето  и му го показа като наистина и идеше малко да му извие вратленцето но пък и жеста след това на погалване    Joy Joy Joy ех...чакам си общото съжителство  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 10:52 от mariq_72

Общи условия

Активация на акаунт