DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Враца
Добро утро и от мен  Hug
Слагам едно късно кафенце, че още не мога до се разсъня  Tired

Да ви кажа момичета то няма смисъл от озет , каквото ще става в серийката ние вече го знаем  Peace
Оххх Мимии.. по нощите съм се кефила и съм се смяла сама с Деметка  hahaha hahaha тя горката даже не можа да си изкриви джуките от изненада  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Остана да видим и реакцията на Дениз  #2gunfire и на родителите на Назлъ  Tired със сигурност щом ще се прави сватба ще присъстват Peace пък и младоженеца обяви че ще се жени пред пресата и е неминуемо да не я отразят  Whistling
Момичета желая ви прекрасен и слънчев понеделник  Hug Hug

newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 Прекрасен  Crazy Crazy Crazy Crazy

Демет  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ето и озета  Hug
Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

Така пише за решението на ГГ да се оженят, а това го знаем, Фатош и Енгин ще са им най-голяма упора , а пък те ще вземат важно решение за връзката си  Whistling
Горе Долу това е озета Hug

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 11:14 от Иглика :)

# 151
Хайде още снимчици  Hug

Булката ще е топ изненадата а пък фасона на Деметка е..... hahaha hahaha hahaha дано замръзне в тази поза  Praynig

# 152
  • Враца
Момичета а дали е възможно да видим Назлъ чак в другия епизод  #Crazy Whistling Да  свърши с Ферит гледайки булката , а ние да не я видим  Whistling Whistling

# 153
 Иглика Simple Smile дублирали сме от снимчиците но няма да ги трия  Hug Joy Joy Joy

# 154
Момичета а дали е възможно да видим Назлъ чак в другия епизод  #Crazy Whistling Да  свърши с Ферит гледайки булката , а ние да не я видим  Whistling Whistling

Пепел ти на клавиатурата  Joy Joy Joy феновете ще ги разкостят  Joy Joy Joy Joy

Деметката  в прединфарктно състояние  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 11:36 от mariq_72

# 155
Хако сигурно е доволен. Той пък това искаше.

# 156
# 157
Привет, аркадашлари! Hug
Оле, никога досега фраг не ме е радвал толкова. Умрях от смях от физиономията на Демет. Joy Страхотно предполагате, как знаехте, че всички ще разберат за сватбата, а не като моите сценарии на 1000000 км от десетката.Flushed
Назлъ обаче няма да го остави нашия красавец намира. Очаквам невероятни комични моменти - ще му покаже какво е аджаба да си женен. Феритчо май ще се хване за главата каква съпруга си е избрал JoyJoyJoy
Успешна седмица ви пожелавам!

# 158
  • при най-добрия мъж...
Значи в момента и аз съм като Демет в предната серия.Гледам и снимката на изумената физиономия и се смея,поуспокоя се,па си я върна пак да я погледна,че пак да се посмея.

Нямам търпение за серията вече,дано всичко да мине по вода и да се оженят,че то сватбата в турски сериал си е рисковано начинание.Малко са успелите от първия път! Joy Joy Joy

# 159
  • Варна
Ахахаха много сладък фраг! Върнахме се към комедията. Ще бъде весело. Виж го ти Ферит бей - не било задължително да бъде верен;  аааааааааааа ще те видя аз с Дениз покрай Назлъ, дали няма друга песен да запееш .... Много сладък момент с целувката накрая, много миличко . И двамата греят : ))))

# 160
 Благодаря за фрага!Еее,не се сбъдна желанието ми преди очакването на фрага-да видя щастливи младоженци,но и от видяното съм доволна..най-вече от физиономията на Деметката...Много ме радва и друго от този фраг-че сценаристите не се насочват към драматични моменти,типични за турските сериали,а към комичното,веселото.Всъщност,надявам се да е така и дано не е заблуда видяното..

# 161
# 162
  • Плевен / София
Здравейте момичета
страхотен фраг...изпуснах ви за 3 дни и вие сте изписали много страници....
благодаря за новата тема eidin
Скрит текст:
лицето на Демет е просто наслада за окото....явно ферит изненадва всички със съобщението си, че се жени....дори и булката... Wink
От прочетеното разбирам, че сериала ни го местят в неделя.....може и да е добре за рейтинга....ще видим....

# 163
  • Враца
Ако сте се затъжили за него  Joy Joy Joy

# 164
Момичета, сетих се нещо - Ферит дали е предупредил родителите на Назлъ за сватбата преди конференцията? Съдейки по думите ѝ "Знаеш ли в какво трудно положение ме постави?" май не.  Joy А Дениз къде остана? Това че не се появи не ми хареса, прилича ми на затишие преди буря. Сигурно е видял конференцията на живо по ТВ и е изпаднал в екзистенциална криза - да живея ли, да не живея ли, за какво вече да живея?  Grinning Дано на Хакан му се завъртят веригите в мозъка, че Демет може да направи някоя простотия и да я държи изкъсо, хем я наблюдаваше внимателно по време на обявлението. А Дениз, него кой ще го държи изкъсо? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт