Stranger Things - тема за коментари

• 20 486
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
  • Berlin
Еее, Нанси? Защо? Тъкмо мислех да пиша в предния пост, че тя пък ми е най-долу в класацията.

# 241
  • Somewhere far away
Потвърдено е че ще има спиноф за историята на камъка от куфарчето.

# 242
  • Berlin
Това ще е интересно. Предисторията на експеримента.

# 243
Не виждам някъде да е потвърдено, че ще има нов сериал с Нанси- точно обратното- щяло да има 1 анимационен със старите герои в годините м/у 2. и 3. сезон и един игрален със съвсем други герои в друго десетилетие.
https://www.forbes.com/sites/monicamercuri/2026/01/01/what-is-th … lds-a-major-hint/
Относно 11 нямам съмнение, че е жива. Според мен точно местенето на Джой и шерифа в нов, развиващ се град потвърждава, че се местят да живеят в един град с нея, въпреки, че Джой още не знае за това, само шерифът и гаджето. Около Montauk, New York има 9 водопада, сума езера, така че според мен реално я показват как пристига в градчето.
Самият сезон не ми хареса- яко пуцане, а междуличностните отношения и мистерията бяха между гърмелите, ако остане някоя минута за запълване. Обичам екшъни, но в хубавите екшъни има хумористичен елемент, който също отсъства в този сезон.

# 244
След 3 сезон не бях гледала 4 и вече не помня нищо с подробности, затова си го пуснах отначало.
Като го изгледам, ще коментирам.

# 245
  • Sofia
яко пуцане, а междуличностните отношения и мистерията бяха между гърмелите, ако остане някоя минута за запълване.

Интернетът ми е пълен с картинки за този сезон и днес попаднах на тази, която веднага оборва твоето недоволство Wink

# 246
Моето лично мнение не Ви ангажира с нищо, няма нужда да го оборвате.
Но така или иначе, това което сте показали изцяло подкрепя тезата ми. След монолога дори не показаха реакции от всички герои, които бяха физически в стаята. Това какво говори? - Че е нещо нахвърляно набързо да запълнят време, без дори да помислят как биха реагирали героите, а просто повърхностно маркиране на някаква емоционална ситуация и да ходим да се пуцаме.
За чудовището по същия начин- Нанси постреля малко за екшън и хоп, чрез силата на недообмисления сценарий, наште хора се изкатерили на върха.

# 247
  • Sofia
Ама един и същи сериал ли сме гледали с Вас?

# 248
Дори Нанси не показаха за реакция, въпреки че имаше доста кадри, в които трябва да се вижда, но не е на фокус или показват човек, който седи точно до нея, но нея- не. Същото и с други герои, но тя ми се наби на очи, защото е от героите от 1. сезон и е дългогодишно гадже на брат му, и сестра на най-добрия му приятел, освен че са преживели сума неща заедно в самия сериал.
Както казах, явно ги беше домързяло да помислят как биха реагирали доста от героите и просто не ги показаха, което за мен означава само едно- сцената е включена за запълване на времето, евтин номер за предизвикване на емоционална реакция у зрителите м/у екшън сцените.

# 249
На мен финалния сезон ми хареса, с леко исключение на някои скучни моменти които исках да превъртя, като спомените на Хенри.

Края ми хареса, обичам завършени истории.
За Ел май съм 50/50 да вярвам или не, но пък историята на Майк може без да иска да е вярна.
Докато играеха играта, много се надявах фигурката на девата да полевитира малко.

Само страдам, че Дъстин не успя да си го върне на ония тъпаци. Не знам това клише толкова ли е голямо или това наистина се случва във всяко училище в щатите, че няма филм или сериал дето да не съм го видял.

# 250
  • Варна
Смятам скоро за повторя сезоните, нали за две седмици ги изгледах, че бързах да наваксам преди коледният релийз и не можах да им се насладя максимално.
Имам си и любими моменти : когато Дъстин и Сузи пееха саунд тракът от приказка без край и втория, когато Хопър се кефеше как насоса Майк заради Ел , но не с писмото което беше написал с насоки от Джойс, ами по неговият си тромав начин, много се смях.

# 251
  • София
И тук има големи фантазьори като Майк... Grinning
Лошо няма.

Четох, че онзи монолог на Уил е бил пожелан лично от него, защото актьорът, който играе Уил е Гей. Не знам дали е вярно.

Добре че ще има спиноф за предисторията на всичко. Да видим как се е зародило всичко.
Явно това с Нанси не е вярно и супер, защото тя не ми е сред любимките.

Между другото не споменах нищо за Холи. И като цяло май не сме я коментирали.
За мен тя беше една от звездите на финалния сезон, даже в големи периоди направо си изнесе сезона. Поредното много талантливо дете ''родило'' този франчайз. Simple Smile

# 252
  • Berlin
Според мен монологът на Уил беше ок. За нас, като зрители, беше ясно, че е гей, но трябваше да затворят линията с Майк. Нали внушиха, че Уил харесва Майк по едно време (справка сцената с колата, където Майк говори някакви неща, Уил гледа през прозореца, а-ха да се разплаче, Джонатан кара, слуша и също почти да заплаче).

# 253
  • Somewhere far away
Абе не мисля че са фантазьори- има доста доказателства, които накланят везните към тезата че Ел е оцеляла.
Един от най- сигурните е например , че във финалната сцена където уж се жертва, няма татуировката на ръката си.

# 254
  • София
Ако Ел е жива става детски край, супер захаросан - приказки от 1001 нощ. И олекват.
Губи се целия смисъл на саможертвата.
Поне да го бяха показали категорично.
Или я убиваш или не я убиваш. С тези игрички с цел допълнителен контент е много дразнещо, но постигнаха целта си.
Имам чувството, че братят са били натиснати от Нетфликс да измислят тази измишльотина на Майк, да не ядосат болните мозъци в Щатите, които заради Денерис щяха да сринат HBO навремето.

Общи условия

Активация на акаунт