Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 749
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
И това го има. При мен Пейнтърли Пот сякаш прогонва сенките. Повечето почти не се задържат на нея, особено матовите, а тези които се задържат са с по-бледи цветове отколкото на гола кожа.

# 211
... а може и от нанасянето да идва проблема? Как нанасяш базата? А клепачите мазни ли са?  Запечатваш ли?

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 16:01 от Agent Provocateur

# 212
С нея не ти ли издържат сенките достатъчно? Тя е страхотна база.
Аз полэвам палитри на МАC, UD и Артдеко. Без база фаворит са ми MAC.
Да попитам, някой ползвал ли е грим на Zoeva?
Това ми излезе като реклама.

https://m.douglas.de/Make-up-Augen-Lidschatten-ZOEVA-Lidschatten … ek-zoeva...002373
https://m.douglas.de/Make-up-Teint-Rouge-ZOEVA-Rouge-Offline-Blu … ek-zoeva...002374

Аз имам две палитри и четки. Четките нямат мърдане. Имах комплекта за очи, влюбих се, и след това взех цялата колекция. Сенките са пигменирани и издръжливи. Матовите се разпражават леко, но за мен не е проблем. Като качество бих ги сравнила с The Balm, а цената е доста по-ниска.
Доставят директно до България от официалния сайт и цената за доставка е фиксирана - 5 евро.

# 213
... а може и от нанасянето да удва проблематика? Лак нанасяш базата? а клепачите мазни ли са?  запечатваш ли?

Ако мен питаш, с пръсти я нанасям, пестеливо, не са ми мазни клепачите, но не разбрах за какво запечатване става въпрос. Сенките не че не издържат с тази база. Каквото успея да нанеса е като татуировка после, но просто много цветове, особено по-светли и матови, изобщо не мога да ги нанеса с истинската им пигментация. Върху гола кожа или фдт е много по-добре. Сякаш пигмента на Пейнтърли изяжда пигмента на сенките. Smile

# 214
  • в 1001-та нощ
Поглъщат пигмент, затова минах на 24-часовата, която е прозрачна и с друга тектура  Peace

# 215
... а може и от нанасянето да идва проблема? Как нанасяш базата? а клепачите мазни ли са?  запечатваш ли?
Ако мен питаш...
Беборана питах , нали оттам тръгна темата за базата Simple Smile

Но мерси,че сподели за ПайнтПОта! Полезно е!

Аз съм с мазни клепачи и в зависимост каква база ползвам и колко искам да държи понякога минавам с финиш пудра, преди да почна да "мажа"

# 216
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен който прикрива несъвършенствата,да е траен и да не стои като маска.Кожата ми е смесена.Благодаря.

# 217
Dowble wear на  Estee Lauder.

# 218
  • в 1001-та нощ
Този ФДТ май само аз не съм пробвала и оценила  Twisted Evil

# 219
  • София
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен който прикрива несъвършенствата,да е траен и да не стои като маска.Кожата ми е смесена.Благодаря.

Аз бих препоръчала Dior Forever. Не е най-пълното покритие и не стои като маска, но смалява порите и е с матов завършек.

# 220
Никога не е късно. Twisted Evil Heart EyesАз съм пробвала доста фон дьо тен-и ,този си ми е най. Blush

Интересен ми  този на Huda Beauty, обещават да е доста покривен, някой дали го е пробвал вече?

# 221
Този ФДТ май само аз не съм пробвала и оценила  Twisted Evil

Не се тревожи, не си сама. Grin

# 222
Благодаря Blush Ще пробвам някои от изброените докато оцеля кой е моят Hug

# 223
  • София
Този ФДТ май само аз не съм пробвала и оценила  Twisted Evil
Аз го пробвах по безбройните препоръки от форума - не ми пасна на кожата, впиваше се във фините линии, стоеше ми като маска. За нормална към суха кожа, въобще не ми хареса. Виж Guerlain Lingerie de Peau  е нещо друго!

Въобще, като обобщение, което си знам от преди години от многобройни опити, Estee не е моята козметика. Нищо от бялата козметика, което съм пробвала не ми е харесало, а съм купувала почти всички продукти. От декоративната харесвам червила и спирали и до там.
Не е моята козметика.

# 224
  • в 1001-та нощ
Моята кожа е, като твоята. На Герлен ми допадат, но с цветовете малко трудно се намираме Simple Smile Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт