Дъжд вали и стегна студ, но мамите от ИБ трепят вируси с Мавруд

• 35 298
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • В къщурката на хълма на феите
Моменце как ще не пише?! Я виж точка III - кога и как се дава ..

# 121
  • Sydney
Дани и тя ти изписа аб заради едни секрети?!? Егати ... оправяй се бързо...
Другите също...

# 122
  • shumen
Бени,тя моята ЛЛ онзи ден не ме преслуша,само ми погледна гърлото и направо изписа АБ уж да не слиза надолу.Да,ама не.Вчера на Дени докторката ме прегледа и каза,че съм си с бронхит със спазъм.От Декември ще я сменям тази моята,че вече не знам за кой път ми обърква диагнозата и лечението и съм бясна.

# 123
Сутринта като се събуди този ми ти батко с едни обриви по ръцете, се изстреляхме на бегом към педи. Диагнозата - коксаки вирус е при него, засега няма афти в устата, но сигурно ще избият, единият нокът също се вижда как ще падне. Малкото пък, на фона на ларингита и инхалациите с Пулмикорт, е и с огнено червено гърло, та се сдоби с АБ. Направо цъфнахме и вързахме! Педи потвърди предположенията ми за връзката между спирането на Авирона и рязкото повишаване на темп.

# 124
  • shumen
Моме,ужас.Да се оправят скоро децата.Ние също пихме АБ до вчера заради Ларингита.Не знам,но много рано ни почна и ако цяла зима е така ще откача.

# 125
  • до едно тепе
Моме това нашто педи ли? А дали не е дигнал такива висоти заради коксакито. Бързо да му минава и дано малчо го пропусне.
Славун почва да кашля, а това хиииич не ми харесва.

# 126
  • Бургас
Ние пък сме със сополи, бистри все още, ама си я познавам, на границата е.........почнах Авирона аз и ударно илачите, да видим.......

Ходихме вчера до Селена, уж се гласим за на естествен цикъл, ама голямо разочарование там, та имаме час в началото на следващият месец и в Стара Загора, Стефанов......Отделно почнахме уж да нищим този Мъжки Фактор с ендокринолог- Лозанов от Токуда. Ама да се занимаваш с тези неща при вече налично детенце хич не е лесно, все по-често се чудя, струва ли си и до къде ще ни издържат силите.

# 127
  • shumen
Поспаланче,дано не се разболее Слав и да не зарази и Бубето.
Прахче,дано е здрава Ивейн.

# 128
  • Варна
Прах, нямаше ли при Александров да правите процедурата?

# 129
  • Бургас
Най-вероятно......Просто видях, че в Селена имат техника за ИМСИ, МАКС........ама е само вятър работа .......нищо, отидох, видях, върнах се. Ще се разчита на ембриолог, а Александров го бива, според моето мнение....не го слуша главата, но го бива.

Кофтито е, че много трудно понесох пътя Бургас- Варна, та и зима идва, не знам как ще се пътува....

# 130
Александров е пълен некадърник и само ще си дадеш парите при него. Ако помните Стелето, дето почина мъжът и беше много разочарована от него.

# 131
  • Бургас
Сигме, ти ми разби всички фантазии, аз съм на прага на нервна криза с тези клиники.....ще видим и в Стефанов какво ще измъдрят  ooooh!

# 132
Стефанов по добре.

Ако разчиташ на читав ембриолог, то в България няма такива. Направо се хващай към Турция. Там поне ще знаеш, че дете ще имаш.

# 133
  • В къщурката на хълма на феите
Стефанов и той напоследък нещо се излага ..

# 134
  • В сърцето на любимия човек
За тежък мъжки фактор у нас наистина се разчита на късмет. Без МАКС си е чиста загуба на нерви, пари и време. Примери мога да ти дам много, че и да те запозная с тях - уж не толкова тежки случаи, а двойките успяха чак след като махнаха увредените сперматозоиди. Преди това или нищо или биохимични или кухи. Аз затова казах на Персенска, че с моите едва работещи яйчници, ако не приложим всичко за мъжкия фактор изобщо няма да стартирам стимулации.

Общи условия

Активация на акаунт