Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 808
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 680
Значи, какво ще дават утре - Дани е гледал записа на Цуни, нещо покрай отказа на Мегз са стояли навън на студа, пък после наблъскани в изповедалнята жадни, Цуни с двата ножа...какво още...

# 1 681
Аз мисля,че Алфредо го е стегнала шапката :thinking
Едрогабаритните автоматично отпадат,а на всички други явно им е комфортно да се обиждат и заяждат постоянно-защо да бягат

# 1 682
Чудим се на идиотите в къщата, а Антон Тодоров в парламента? Гледам "Господарите".
И аз ги гледам . Нормалните , очевидно , са ненормални. Изоставащи .
Отивам да търся капандура. Преди това ще взема мантията и ножа. Joy

# 1 683
  • SF
Значи, какво ще дават утре - Дани е гледал записа на Цуни, нещо покрай отказа на Мегз са стояли навън на студа, пък после наблъскани в изповедалнята жадни, Цуни с двата ножа...какво още...

Май ББ ги е набутал в изповедалнята, за да им събере дрехите и да ги изхвърли на боклука, защото Мегз не желае доброволно да се откаже от дрехите си.
Първо са ги изкарали навън, за да могат да вършеят из къщата, но после са ги набутали в изповедалнята, за да не се разболеят.

От капандурата може и Алфредо да е изприпкал, докато е пял песнички.

# 1 684
Цундокан, мале, с двата ножа!
 sohappy

# 1 685
  • Испания
Както се казва: "Ако на сцената има пушка, тя ще гръмне докрая на преставлението".

От първия скандал с Петров питам: "Какво показват непрекъснато тези ножове?"

Е, влезли са в употреба.

# 1 686
Аз залагам, че Мегз се е опитала да бяга. Уплашила се е, че след роклите и неиният ред иде и е решила да се спасява от Чуни.😂😂

# 1 687
А може и Цуни да е тръгнал за компромати . Нали Шефа каза- " И отдеве го "събрах"-малко като Бойко се изживява , и онзи ги "събира".
Петров поединично Laughing
Пълно е с лафове този сезон.

# 1 688
Аз пък не виня Мегз, явно това е важно за нея и не е длъжна заради тези вътре да прави компромиси.В крайна сметка к'ви са тия та да прави жертви.Енджи щяла да къса снимката на мъжа си-толкова по-зле за нея.
Трябва да си доста здравомислещ та да можеш да останеш нонконформист.
Опитват се да наложат интересите на групата над личните интереси и гледат сеир кво става.

# 1 689
  • Испания
Язък им за мантрирането. За нищо не им послужи.

# 1 690
  • София
Не мога да изтрия мнението си, редактирам го, извинете за спама.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 23:25 от MATA KOSMATA

# 1 691
Гледам Господарите и Гана как крещи на Мегата. Малии, на разярена циганка прилича. Много, много противна.

# 1 692
Християн на Мария нали бил нарязал скъпите Шанели, че и наш Цунчо сега тръгнал с ножове да реже на МегЗ китайските парцалки  ooooh!

# 1 693
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление, че определено Мегз я лишиха от много повече, отколкото другите. Да егото и е голямо, но нима на Гани е по-малко? И егати изпитанието на Шефа и Роналдото, да си играят на детски игри...

# 1 694
Гледам Господарите и Гана как крещи на Мегата. Малии, на разярена циганка прилича. Много, много противна.
Ей я :

Общи условия

Активация на акаунт