Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 447
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Бургас
Не и' става лошо, защото я слага в пазвата.

# 1 876
  • София
Да, ама по-късно изяжда и нея. Така каза Златков. Всичко си изяжда.  Laughing

# 1 877
  • Испания
Малииииииии, много си бРъза бе, Рейне.
Ми какво да ти кажа.... Природата не търпи празно място.  Laughing Ама щом искаш да ми върнеш някого, нека да е Людо, че той ми е любимец и ми липсва.

Даааааам. И в природата нищо не се губи, само си сменя притежателя. Но... реших друго. Пращам ти новото возило на недоразумението. Сама ще ти го докара. ПаЙсееееееееее!

Да е, аз само се чудя къде я събира всичката тая храна и как не й става лошо да яде непрекъснато.  Rolling Eyes

Тя тренира, затова. Ей я през лятото с председателя на фен клуба ѝ:

И не ми търсете диалог, че имам документи да оправям.

# 1 878
  • София
А, това шофьорче ми прилича на розовото фламинго, тя ли е?  Laughing
И не че ти търся диалог, но искам само да вметна, че СаЧка не се е пекла с този разголен бански. Виж й разликата при гърдите. Сигурно само за ските го е сложила.  Rolling Eyes

# 1 879
  • София
      ПРОМОТО

https://video.nova.bg/novatv/2017/ochakvaite/ochakvaite-2017-10-12_vip.mp4

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 18:36 от Mari_Mar

# 1 880
  • Сф
Ох , бях задрямала и се изплаших от Сашка." То" пасти да яде пред "Дупнишката мадона" бррр.
Дали да не пуснем факсче на С.Кинг да я драсне в  разказче..

Мегз ми е противна и долна .Толкова двулична ! Влезла е да играе по правила, това е игра за всички.И започна да изперква.За мен не е хич в ред момето. Живее в измислен свят, и това парадиране с "аз-а".
Наистина сезона трябва да е Диагнозата е....както някой предложи.

# 1 881
  • Сандански
Тук - цъкнете за новата песен на Марчето Simple Smile

# 1 882
  • Испания
Погледът на Чуни от промото:

Пиян? Дрогиран? И двете?

# 1 883
Ааа, мъчат го пилета дет не може да извади, защото всички го зяпат.

# 1 884
  • Испания
Освен това се вижда, че излизат Алфредо, след него - Роналдо. В следващия кадър вървят по покрива Алфредо и... Мисля, че води за ръка Чуни.

# 1 885
Цуниту верно нещо изпрегна коня. Много неадекватен изглежда.

Снощи беше ужасно смешно как мънкаха,понеже брадъра не им дава да коментират неща, които ще се излъчват на другия ден. И тъп да е, се забавлявам яко с този ВБ.  С тези льольовци на едно място си е като психодиспансер.

Сезонът на 4-ти километър!

# 1 886
  • somewhere near the sea
Чак сега ще придобият смисъл думите на съквартирантите по време на номинирането.
Много тъпо беше снощи.

# 1 887
И аз се забавлявам с този сезон, грам не ми пука кой колко се излага, никого не приемам присърце.

Много е интересно и забавно как всеки вижда у другите недостатъците, а СЪЩИТЕ не вижда в себе си. Ганито е пословичен пример, хем смята, че Мегз била грозна, съгласи се с шефа, че Ваня била като травестит, а тя самата каква е?!

# 1 888
Мами, влизам ударно в диалога ви с въпрос - едно гущерче ще ми идва на гости и от сутринта правя ябълков щрудел, но ми се иска са се понапие малко, че тогава е много щедро(гущерчето). Във ваниловия сос може ли да сложа ликьорче? Около литър-два?

# 1 889
  • Испания
Мами, влизам ударно в диалога ви с въпрос - едно гущерче ще ми идва на гости и от сутринта правя ябълков щрудел, но ми се иска са се понапие малко, че тогава е много щедро(гущерчето). Във ваниловия сос може ли да сложа ликьорче? Около литър-два?

Минимум.

Общи условия

Активация на акаунт