Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 480
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 860
# 1 861
  • София
Аааа, да ги нямаме такива, аз си намерих нов. И с двамата готвачи, градинарите и момчето за басейна, и у нас е тарапана.  Stop

# 1 862
ИзползвА ги и сега им ги връщаш. Хич не е дамско това, да знаЙш! А кой е тоя младеж зад портата? Да не е Г.Б.?

# 1 863
  • Испания
Аааа, да ги нямаме такива, аз си намерих нов. И с двамата готвачи, градинарите и момчето за басейна, и у нас е тарапана.  Stop

Малииииииии, много си бРъза бе, Рейне.

Ще мисля какво да правя.

От сутринта само палачинки въртя , че Г. Б. вика: "Тетето, страОтна дама, ама ми повреди стомаха с тая леща. Като магьосник я вади отвсякъде: от тенджерите, от мантии, от пазвата..."

ИзползвА ги и сега им ги връщаш. Хич не е дамско това, да знаЙш! А кой е тоя младеж зад портата? Да не е Г.Б.?

Виж сега! Пак трябва да те уча. НЕмаше да е дамско, ако не ги бях използвАла. Ама аз съм и затова може. Зад портата е
Скрит текст:
Свинаря. Пак ли не го позна?

# 1 864
Е, чудех се откъде ми е познат, пък то Свинарят. И роза откъснал със зурлата, само снимки не давай да ти прави. Сега, като стана известен, да не го поканят догодина в Брадъра и да те изтипоса. Пък си дама все пак, не е удобно някак си.

# 1 865
Да бе, Свинаря друг път. Това си е Г. Б. Спор няма. Турайте очилата, че нещо май не виждате добре.

# 1 866
Ми те кат` две капки вода, как да не се обърка човек?

# 1 867
Много ми стана смешно Сашка като каза, че се притеснява за сина си, който е в трудна възраст, тийнейджър, а Петров пита какъв тийнейджър на 18! Simple Smile За пръв път да съм съгласна с нещо казано от Петров. Тийнейджър в трудна възраст може да е на 12-13 г., аргументите на Сашка бяха изсмукани от пръстите. Според мен просто я мързеше да изпълнява задачата в мисията!
Смях се много и като предложи на ББ да гладува, но побърза да добави, ако може от време на време само по едно бананче, авокадо.. Simple Smile Не би издържала! А и нали каза, че й било патология. Simple Smile Но подозирам, че ББ все пак ще й даде шанс да се прояви и в такава гладна мисия, още повече, че тя сама я предложи и ще се възползва в някакъв момент. Само да мине рождения й ден. Simple Smile А представяте ли си да я лиши от храна точно на него.. Simple Smile

Мегз наистина страшно много си вярва, че е създала модна империя и че нон-стоп я рекламира в предаването, идея си няма, че хич никой не забелязва дрехите й! Реклама щеше да си направи повече, ако беше продължила да носи оранжевите одежди и да ги освежава. Нали все пак се представя за дизайнер?! Макар че, за мен това е в разрез с мисията, особено след като я видяхме как се беше спретнала на номинациите, не беше хич монашеско.
Отделно Мегз си противоречи жестоко на принципите! Защо тогава си махна косата и грима, нали и тях рекламира и продава?! Или пък действа импулсивно и после се усети, че е против рекламната й дейност. Simple Smile И защо носеше военната уноформа и тази на чистачка, а тогава не протестира?!

Според мен или Алфредо, или Тото са бягали от капандурата. Възможно е Алфредо в този момент да е пеел според мисията. А сълзите на Алфредо и Тото, според мен бяха по-скоро от натрупалото се напрежение и изолация от външния свят.

Петров за контрол говори, явно в собствения му свят си мисли, че все пак той контролира всички в къщата. Защо ли беше с изрисувани вежди и брада, дали и той не се е обръснал?

Предполагам, че днес ще дадат другите участници какво са жертвали, защото няма да е честно. Нечестно беше и че Гани също не си махна грима, сигурна съм, че щеше да е доста по-зле от Мегз, нищо, че я изкоментира толкова нелепо! Това момиче все повече се излага и излага!

Дани Златков ще излезе най-свестен и честен накрая май! Само с думичката "мастия" се е изложил до тук и ако трябва да сме честни, не излъга, та не е ли точно това образа на Сашка, който тя самата съзнателно е градила навремето като певица. Премерен е Дани и за футболист разполага с доста богат речник, умее и добре да се аргументира, не лежи само по диваните, спортува, грижи се за себе си, има чист и спретнат вид, за разлика от мнозина там.

А Цуни само лежи, чиниите си даже не мие, и ръси лъжи.. Иначе аз съм ок, че е решил да реже дрехите на Мегз, подкрепям! Simple Smile

Много тъпо монтират сценаристите, много!

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 16:47 от Сиси ♥♥

# 1 868
  • Испания
Е, чудех се откъде ми е познат, пък то Свинарят. И роза откъснал със зурлата, само снимки не давай да ти прави. Сега, като стана известен, да не го поканят догодина в Брадъра и да те изтипоса. Пък си дама все пак, не е удобно някак си.

Като дама на дама.

Да бе, Свинаря друг път. Това си е Г. Б. Спор няма. Турайте очилата, че нещо май не виждате добре.

К´во значение има? Все са джентълмени.

Ама получих факс. Сачка пак е преяла на рождения си ден.

# 1 869
  • Бургас
Сашето днес била рожденничка, става на 51 г. Да е жива и здрава! Явно ще има и парти.
Ох, слава Богу, най-накрая ще може да хапне стабилно.
Жива и здрава да е.

# 1 870
Джулиана има някакви много сериозни дефицити и комплекси, с които си съсипва и тялото, но там според мен трябва професионална помощ, а не насърчаване... Мегз също, но тя поне е насочила енергията си в нещо градивно, ако ще да й е скапан бизнеса...Петров, Сашка...също си имат нужда от сериозно лечение, за съжаление едва ли ще се случи. Просто са плашещи, прекалено много откачалки са събрали на едно място...

# 1 871
Ми те кат` две капки вода, как да не се обърка човек?
Очилата слагай, сестро! Не е срамно. По срамно е ако довечера вземеш Сачка за Шеф Петров.

Да ви кажа купих си чипс за довечера, ама го изядох предварително. Някоя добре душа да се смили над мен и да сипе по едно ликьорче. Ще връщам услугата. 🌺

# 1 872
Аз ликьор имам и то орехов. Но няма да ти го пращам сега, да не го изпиеш. Че ти бетер Сачка стана, не мож` устиска до довечера. Виж в деколтето, може да е останало малко чипс.

# 1 873
Аа, много си лоша значи! Няма да те поканя на личния ми празник. Ако искаш да знаеш ще раздавам мантии и ще пеят Г. Б., Ш.Ш., Л. Б. и други подобни. ГледайтИИИ, завиждайтИИИ. 😁😁

# 1 874
  • София
Малииииииии, много си бРъза бе, Рейне.
Ми какво да ти кажа.... Природата не търпи празно място.  Laughing Ама щом искаш да ми върнеш някого, нека да е Людо, че той ми е любимец и ми липсва.

Ох, слава Богу, най-накрая ще може да хапне стабилно.
Жива и здрава да е.
Да е, аз само се чудя къде я събира всичката тая храна и как не й става лошо да яде непрекъснато.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт