Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 458
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 890
Уникални образи е събрал ББ този сезон, спор няма. Буквално се надцакват кой ще остави по-кофти спомени у зрителя.
Скрит текст:
Задобрявате момичета! Цял ден се блещих на компа, скапана бях, ама не удържах да не ви изчета и от смях разтоварих. Благодарско!

# 1 891
  • Испания
И аз се забавлявам с този сезон, грам не ми пука кой колко се излага, никого не приемам присърце.

Много е интересно и забавно как всеки вижда у другите недостатъците, а СЪЩИТЕ не вижда в себе си. Ганито е пословичен пример, хем смята, че Мегз била грозна, съгласи се с шефа, че Ваня била като травестит, а тя самата каква е?!

И на мен не ми пука за никого и ми е все тая кого ще окичат с титлата, защото няма да е моята звИздЪ. Пък за любима да не говорим.

Права си. Все едно аз да започна да се възмущавам, че другите използват емотикони, след като аз и се оливам с тях.

# 1 892
хаха ох тоя Цуньо има вече някакви психически проблеми....след толкова години отхвърляне и подхранване на егото с фалшиви истории....човекът има нужда от сериозна професионална помощ. /или поне да го премахнат от обществото за негово собствено добро; въпрос на време е тия лъжи и 'самочувствие' да го вкарат в спешното/
ама той тати след това ще им дърпа ушите....

# 1 893
  • Ilkeston
Нямате изчитане значи... Аз мисля, че на Цуни са му казали да спре краставиците, затова такъв поглед вади. То какво му остава на човека - няма нито красавици, нито краставици. А както разбрахме, той е фен и на двете. Мотото на сезона трябваше да е: "Любовта е... психично разстройство!" Иначе в действителност по-голям дисонанс между предаване и слоган не съм виждала отдавна. Наздраве с по ликьорче и хич да не мислите да бягате по покривите после...

# 1 894
Някой по-напред каза, че СаЧка си баш мастия. Точно! Какво се прави на ударена, като всички и знаем вулгарщините. Па и нагла, чак се присмива на Алфредо.

Петканов нещо по-нисък от тревата го дава, а и той е голям присмехулник и палячо.

# 1 895
Големи катерачи тези. Ще се пребият, правейки се на нинджи. Laughing

# 1 896
Между другото, Сашка Васева, през годините се излагаше много с визията си и поведение като разголване на гърди и чекнене в надупени пози. Факт. Но не съм чела да я спрягат за любовница на дълъг списък от мъже. Според мен не е ку*вентия. По-скоро се опитва да бъде провокативна по просташки начини. Нали е дупнишката Мадона. А освен Мадона кой е по-провокативен? Едно време нямаше лейди ГаГа.

А за Мегз и модната империя, се сетих за Рич Форестър от Дързост и красота JoyJoy

# 1 897
Погледът на Чуни от промото:

Пиян? Дрогиран? И двете?

Тук вече много му личи на Цунката, че сериозно са започнали да му липсват белите добавки

# 1 898
  • София

Доста изчетох за това клипче и колкото пъти,реша да го отворя ми дава
:410 Gone
Стана ми любопитно,така че може ли линк,който да се отваря?
Мерси.

# 1 899
Сачка има странни разбирания за всичко, аз я определям като крайно ексцентрична, на моменти патология, както тя обича да се изразява. Хаха.

# 1 900
Айде, извадихте ли чипса. 😆😆
Сачка забравя как си протестираше с голата си гръд. Това хич не е злепоставящо децата и. 😒

# 1 901
  • София
Айде, извадихте ли чипса. 😆😆
Сачка забравя как си протестираше с голата си гръд. Това хич не е злепоставящо децата и. 😒

Имам и чипс, и вино Simple Smile
Сашка се сетила, че ще подиграват сина й. Циците й вечно висят като вимета Dizzy Face

# 1 902
  • София
Еее, ББ е несправедливо жесток. Така да вземе и последните вътрешни устои на Ганито - и дрехите, и обувките. Тц, тц,тц....

# 1 903
Мегз плешиви петна ли има?
Сега вече ще има линчувани.

# 1 904
Хвърли малко към мен. Нямам нищо. Лакомията се обади рано рано днес. Със Сачка сме една зодия 😂😂 явно ни е в кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт