Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 217
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Испания
Тоз Брадър стана по-тъп и от латински сериал. Кой им пише сценариите на тез хора не знам.
Е защо, днешният епизод си беше доста интересен, поне на мен. Даже на 3-4 пъти като ми зацикляне компютъра изтървах малко и ме беше много яд. Някой може ли да пусне линк да го изгледам наново. Благодаря.

Mari_Mar го публикува: http://www.bg-mamma.com/?topic=999354.msg35678068#msg35678068

# 2 266
  • София
Аз ако бях в къщата на ББ със сигурност щях да и нарежа парцалите.
И тук в темата щяха да ти препоръчат розови хапчета и психиатър...  rotfImbo

# 2 267
Хайде хайде , всеки там си предявява претенции не по-малко налудни. Но никой не е предизвикал такива наказания. И като говорите за колектив. Ако в този колектив ви обиждат и проклинат непрекъснато , не дрешките ами скъсани джапанки не бих си свалила за хрантутенето им . Накрая се появи един човек със стойност , за който си заслужава и Мегз си заряза ината.

# 2 268
Хора, ама вие наистина ли вярвате, че цяла нощ седят(спят) навън и гладуват? Flushed
Повярвай ми, вярват. Simple Smile
Аз даже не съм и чула кой кога е казал за цяла нощ, останах с впечатление, че стояха навън, докато им изнесат дрехите и храната, да речем час. Та кукуто беше гола, тя да има измръзване вече, ако е било по-дълго.

# 2 269
Хайде хайде , всеки там си предявява претенции не по-малко налудни. Но никой не е предизвикал такива наказания. И като говорите за колектив. Ако в този колектив ви обиждат и проклинат непрекъснато , не дрешките ами скъсани джапанки не бих си свалила за хрантутенето им . Накрая се появи един човек със стойност , за който си заслужава и Мегз си заряза ината.

Именно.

# 2 270
Веселичка, големи клетви, голямо чудо 🤔 а какво трябваше да направи - да се кланя на ни лук ялата, ни лук мирисала шивачка, с претенции до небето ли? Дали, която и да е от нас е на мястото на останалите ще защитава ината на Коко??? Не мислА!
Лично аз не толерирам клетви,смятам ги за абсолютно долнопробен начин на реакция, не знам за вас, но сме различни хора все пак.Не знам кои сте вие, но аз съм на различно мнение и смятам Мегз за интересен образ с всичките й странности.Видяхме и реакцията на Алфредо, явно човекът е над нещата.
Не толерираш клетви, но толерираш инат, заради който още 10 човека понасят вреда? Аз не толерирам нито едно от двете, но ако някой ме изкара извън кожата ми, не отговарям за думите и действията си. Не толерирам и обиди от рода на "компаньонка" в национален ефир, но и това чух този сезон. Права си - различни хора, различни гледни точки.

# 2 271
  • София
Веселичка, големи клетви, голямо чудо 🤔 а какво трябваше да направи - да се кланя на ни лук ялата, ни лук мирисала шивачка, с претенции до небето ли? Дали, която и да е от нас е на мястото на останалите ще защитава ината на Коко??? Не мислА!
Лично аз не толерирам клетви,смятам ги за абсолютно долнопробен начин на реакция, не знам за вас, но сме различни хора все пак.Не знам кои сте вие, но аз съм на различно мнение и смятам Мегз за интересен образ с всичките й странности.Видяхме и реакцията на Алфредо, явно човекът е над нещата.
Не толерираш клетви, но толерираш инат, заради който още 10 човека понасят вреда? Аз не толерирам нито едно от двете, но ако някой ме изкара извън кожата ми, не отговарям за думите и действията си. Права си - различни хора, различни гледни точки.
Joy Ми тя и Мегз може да е на твоя принцип и затова да е постъпила така...  Mr. Green

# 2 272
С тази разлика, че последните страници се говори за клетвите на д-р Касабие, а не  за причините да са казани Wink

# 2 273
  • София
С тази разлика, че последните страници се говори за клетвите на д-р Касабие, а не  за причините да са казани Wink
Ма ти наистина ли го мислиш!?  Shocked
Всъщност, ако си кълнеш с лекота, не бива да се изненадвам, де...  ooooh! Sick

# 2 274
Причините да са наказани е, че шоуто стана леко скучно в последните дни и бай брадър реши да вкара малко драма за да раздвижи нещата. Това е. Няма нищо общо с Мегз. Тя беше удобното извинение. Нейното "прегрешение" изобщо не изискваше чак такива фрапантни санкции.

# 2 275
Причините да са наказани е, че шоуто стана леко скучно в последните дни и бай брадър реши да вкара малко драма за да раздвижи нещата. Това е. Няма нищо общо с Мегз. Тя беше удобното извинение. Нейното "прегрешение" изобщо не изискваше чак такива фрапантни санкции.

Защо прегрешение е в кавички?

# 2 276

Защо прегрешение е в кавички?
Защото приемам всички мисии за една голяма глупост. Занимават ни с тях колкото да има с какво да си запълват епизодите. И всички мисии да провалят без храна няма да ги оставят. Всичко е за шоуто.

# 2 277
Тоз Брадър стана по-тъп и от латински сериал. Кой им пише сценариите на тез хора не знам.
Е защо, днешният епизод си беше доста интересен, поне на мен. Даже на 3-4 пъти като ми зацикляне компютъра изтървах малко и ме беше много яд. Някой може ли да пусне линк да го изгледам наново. Благодаря.

Mari_Mar го публикува: http://www.bg-mamma.com/?topic=999354.msg35678068#msg35678068
Благодаря 😚

# 2 278
Чудя се вече кой е по - изкуствен ББ или ДГ

# 2 279
Мегз може и да преиграва, може и да е упорита като магаре на мост, но ето- за общото благо отстъпи. Да не говорим, че единствено тя, докато им беше "хигиенистка", не се оплака, не орева сезона, не започна да се обяснява и поставя условия. Облече се с каквото й бяха дали и се зае да си върши работата. Поне им подреди парцалите и забърса шкафчета, изми им банята, тоалетната. Да бяха й казали поне едно "Благодаря", или поне да го бяха показали...
Реално, тя и от последната мисия най- яко го отнесе. На Джугани- то поне гримовете й бяха оставили, а на нея- нищо. Да, и Ваня също го закъсА- без цигари, но май издЪржа геройски, поне от показаното.
Не видях Касабие, Богданска, Репортерът, Гуни- тях с какво ги предизвикаха? Защото от висотата на "недосегаеми", особено Докторицата, много е лесно да се прави на съпричастна. Нея, специално, с нищо не я изкарват от зоната на комфорт. Явно има железен договор, но не това е идеята на Брадъра, според мен. И да кълне, кога с Господ, кога не, е меко казано нелепо.
Гуни е безумният инфантил този сезон. Направо се учудих зверски, като го чух да казва, че е ходил в казарма и респективно си дадох сметка приблизително на колко годиНки е.

Общи условия

Активация на акаунт