Добре дошли, СЕПТЕМВРИЙЧЕТА 2017г.!!!

• 32 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ноел,взех нова пералня и отделно сушилня....в това отношение се родих,даже не гладя.

# 106
Да се включа и аз малко като препатила с кърменето. През нощта е много важно да се стимулира кърмата. По-дребничките и слабо сучещи бебета е добре поне първият месец да се будят дори и нощем за храна, за да стимулират лактацията, а и да станат пи-яки за да дърпат повече и по-бързо. С първото ми дете кърмата се регулира едва на 4тия месец след целодневно хранене-цедене, дори и нощем. Спях на пресекулки по един час, за да има време да се цедя. Както и преди казах, добавка сминдух ми помогна и много отдаденост. Сега не знам дали бих си го причинила, това с цеденето е много изнервящо.
Този път, въпреки че сега раждаха секцио  коластра тръгна още първия ден, успях да захраня на 12 тия час някъде и нямам проблем с количеството. Бебето е голямо и суче много бързо, за 10-15 Мин се наяжда.
Скабиела и Ноел, възхищавам ви се. Как се оправяте с толкова деца не знам 😀.
За прането-аз още не мога да смогна с мръсното пране след като ни изписаха. Все има нещо за пране 😱.

# 107
mladamama, как използваш сминдух?

# 108
На таблетки като хранителна добавка. Купувах ги от магазин за добавки за фитнес.

# 109
  • София
къ не им се доспива бе ,кво е тва чудо бе?
Гладни реват ,жадни реват,спи им се реват,серат пак реват....бактън вече.Къ не може тихичко и кротко да се разберем,такова нЯщо не ми се е случвало,две деца отгледах преди тях ...ама тез са уникуми .Бах мааму и старост.Кат чуя бебешки плач и настръхвам,кво ли не правя,бяла.музика,черна музика,друсане,челна стойка ,шпагат ми не стааваааа

Много ме забавляват твоите постове, Скабиела. Хубаво е, че имаш такова чувство за хумор! Grinning

Аз пък си взех от билкова аптека гранулки сминдух, обаче нещо не ми се получава да ги счукам...някоя да има опит с нова чудо? Аз първо си взех хранителната добавка, но на нея пише да не се използва от бременни! Странна работа?
Жани, твоите постове около борбата с кърменето все едно аз съм ги писала. Е, а дано на едната да й тръгне, че да повлече и другата... Simple Smile 

# 110
Защо е толкова ниска активността тука? Във фейсбук е лудница, постове, постове... Аз като си отворя фейса и почти не мога да видя публикации от приятели, само "Септемврийски мами".

На мен тук ми е доста по-лесно да пиша.

# 111
Кейти, дано !
То голяма борба, голямо чудо Sad
Взех да се изморявам вече, явно няма да се получат нещата колкото и да искам.

# 112
  • Варна
Аз пък не съм у фейса.
Ако искате ме добавете викат ми Теодора Кирякова на бг....по снимката кретенската ще ме познаете

# 113
  • София
Аз да си се оплача Confused

След кошмарна нощ, мразя кърменето. До момента не виждам кое е по - лесното за мен и за нея !!!!:frowning1:

Ядене по 1 час през час. Чуденки защо реве, пак ли е гладна, да дам ли АМ. И цяла нощ си я караме така с хубавите въпроси на мъжа ми "Защо реве сега?"

Просто не знам защо нещо толкова естествено е толкова трудно. Pensive

# 114
Аз лично предпочитам форума. Не съм фен на ФБ. Затова пиша тук.
Elinor_F , и аз това се питах с първото дете, защо нещо толкова естествено като кърменето, става толкова трудно и изисква толкова усилия.

# 115
  • София
Аз затова цедя и давам от шише. Вярно, двойна работа, ама винаги имам манджа и знам колко е изял.
И аз си харесвам форума. Едно такона тайнствено ми е кой кой е Joy

# 116
Аз пък не съм у фейса.
Ако искате ме добавете викат ми Теодора Кирякова на бг....по снимката кретенската ще ме познаете
Пратих ти покана за приятелство. Трябва да ми станеш приятел, за да те добавя в групата.

# 117
Здравейте момичета Simple Smile Бих искала да се включа и аз във вашата групичка.От октомврийките съм,но родих на 18 септември.От Варна съм.Много сходни неща намирам като ви чета.Моето бебче беше много кротко до скоро,но сега започна да проявава характер.Плаче с повод и без повод и сънят вкъщи е мираж.Ще ми е полезно да разбера как укротявате плачещи бебета и успявате ли да поспите нощем? Nature Sparkler

# 118
  • София
Кейти, дано !
То голяма борба, голямо чудо Sad
Взех да се изморявам вече, явно няма да се получат нещата колкото и да искам.
Аз почти всяка сутрин си казвам- край, това беше, Ама пък сутрин единствено изцеждам малко понече от 20 мл и това ми дава сили да продължа... до следващата сутрин!
Момичета, днес купих чай от копър на Hipp, но защото не знам какъв и взех един на пакетчета и един на еднократни дозички. Знаете ли как се използват? Извинете ме за невежеството! Вместо водичка ли? Колко време се кисне чайчето? А дозичките?

# 119
  • София
Сънят у дома също е мираж. Малкият прави една петчасова пауза през нощта, но аз съм постоянно нащрек. Още повече, че вече трети път го хващаме с татко му как забравя или спира да диша за няколко секунди, отваря си устата и се опитва да си поеме въздух. Та ми е притеснено постоянно и съм като орлица.

Общи условия

Активация на акаунт