Фентъзи и фантастика - Тема 12

• 38 583
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Бойна звезда Галактика ми е един от любимите сериали, гледах го няколко пъти. Съжалявам, че не е толкова популярен, колкото други подобни - предполагам, че се дължи на това, че е на малка телевизия.
Между другото - финалът е идеален - даже бих казала, че е един от най-добрите финали на тв сериали въобще. Не знам какво се оплакват някои - и до сега пишат глупости... 

# 451
  • България
Май не излъчиха последния сезон по ТВ  newsm78.
Аз го теглих, за да го изгледам.
Финалът ми хареса.

# 452
Мисля, че се е давал целият - хващала съм по телевизията дублирани серии от четвъртия сезон, но ми беше трудно да го гледам по този начин (в определени дни и време, че и дублиран).

# 453
Музиката на тишината на Патрик Ротфус дали я има в електронен вариант някъде?

# 454
  • София
Никога не съм я виждала на бг, но ако я намериш пиши Simple Smile

# 455
Има я издадена на хартия. Реших, че може да я има и електронно.
Аз мисля да ги поръчам и четирите книги, но не мога да намеря хем да са налични всички, хем да са с отстъпка..

# 456
  • София
Да, знам че я има хартиена, имах предвид, че не съм я виждала електронно Simple Smile Понеже никога не съм била и на 100% колко искам да чета за Аури винаги съм я прескачала... На панаира дали няма да са налични и намалени?

# 457
И аз това си мислех, но едно, че мога да се замъкна едва в неделя, второ не мога да намеря списъка с издателствата.

# 458
 Бойна звезда Галактика е прекрасен сериал и макар да няма   сюжета на Стар Трек,  добре разработения свят  на Стар Уърс или ефектите на Фарскейп определено е сериал, който не е за изпускане. Мисля че сега направиха и игрален филм,а пък кариерерата на Грейс Парк тръгна именно от този филм.. Уникален сериал.

# 459
  • Майничка
Музиката на тишината на Патрик Ротфус дали я има в електронен вариант някъде?

Ако четеш на руски - в рулит.

# 460
Бойна звезда Галактика е прекрасен сериал и макар да няма   сюжета на Стар Трек,  добре разработения свят  на Стар Уърс или ефектите на Фарскейп определено е сериал, който не е за изпускане. Мисля че сега направиха и игрален филм,а пък кариерерата на Грейс Парк тръгна именно от този филм.. Уникален сериал.
Предполагам имаш предвид втория (новия) сериал.

# 461
Чета, но не я намерих там. За сметка на това я намерих в пдф на английски, но е само 265 страници едър шрифт ....

# 462
Няма кино филм все още. А и да направят, ще бъде съвсем отделен - най-вероятно нов римейк (или предистория, или нещо "по мотиви" - т.е. със съвсем бегла прилика с двата сериала).

# 463
Бойна звезда Галактика е прекрасен сериал и макар да няма   сюжета на Стар Трек,  добре разработения свят  на Стар Уърс или ефектите на Фарскейп определено е сериал, който не е за изпускане. Мисля че сега направиха и игрален филм,а пък кариерерата на Грейс Парк тръгна именно от този филм.. Уникален сериал.
Предполагам имаш предвид втория (новия) сериал.

да,втория сериал имам предвид, който го въртяха непрестанно по АХN и AXN sci fi

https://scifi.bg/novini/2011/08/ima-krav-no-ne-i-hrom-za-noviya-film-po-bo/

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 21:07 от Джон Сняг

# 464
Между другото, първият сериал БЗГ е създаден след успеха на Междузвездни войни и целенасочено го имитира. Лукас е мислел да съди създателите му.

Общи условия

Активация на акаунт