Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Всичко е възможно. То и аз никъде не мърдам без киндъла, но каква ферма само, ако е четец - мъжете докато се гърбят, една част от жените се пекат, други се гримират, а трети четат книга. Идилия...  Laughing

# 46
Именно, като на почивка са някоЙ. 😂

# 47
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Казваш някои, за да не кажеш половината.  Laughing Hug Искрено се надявам Гечо рязко да им съкрати лежерното съществуване.

# 48
И аз искам Алек и Виолета ратаи...

# 49
Лелеее какви сте ..Алек и Вила ратаи.Какво ли ще бъде...ратайствотл в ратайската къща.
Големиии дяволи стее но идеята си я бива.А дано сма надали

# 50
    В кафенето му се продавали наркотици, той не знаел...уж. Не ми е симпатичен, тъп ми изглежда.

не само това, незаконен бизнес с дърва, предната тема някой  го спомена
    Благодаря за новата тема. интересно ще стане, ако иде Виолета ратай Simple Smile с Алек

# 51
    Скрит текст:
    Споменаха за колене на животно тази седмица. Да видим кой ще се престраши да му тегли ножа. Иначе не се съмнявам, че всички ще са на масата после.

Ооо със сигурност всички ще са на масата и ще хапват сладко-сладко месо.
    И със сигурност някоя от жените ще реве преди това.
    и ако откажат да изпълняват разпореждания к`во правим ?
    видя се , че може да не се изпълняват нарежданията на фермера. и няма санкции.
    видя се и че може да се напуска фермата по желание. пак без санкции.
    ако всички се оплакват от здравословни проблеми или пък  от липса на семейството и решат да
    напуснат дали ще се случи ?
    за мен този сериал на фермата малко се поизложиха. има интересни събития и игри , но има и пропуски , и то съществени.

Това е един от моментите в новия сезон, които не ми харесват. Думата на фермера е останала като някакво пожелание-отживелица под формата на табела. Божидара не беше опрАвна като фермер, но когато ръчкаше Гечо да стане и едва ли не го молеше да се оправи и да отиде да дои, никак не изглеждаха добре нещата. Гечо може и да е бил прав, но да си фермер в новия сезон май повече означава да си някакъв организатор, а не шефф на стопанството. По-добре да махнат табелата, защото както са я подкарали, ще заприлича на изостанал от комунистическо време лозунг.

# 52
    • Ню Йорк
    Мен ме кефи Гечо как ги подреди, те да не са на почивка там  newsm78

# 53
    Кои са новите ратаи?

# 54
    Божидара и Иван Сапунджиев

# 55
    Май ше има пореден ратайски бойкот- от страна на богинята.
    Айде почнА се мърморенето относно клането на животно.

# 56
      Много кухи номинации за ратаи. В крайнна сметка крайния резулат показа, че седмицата на Божидара беше успешна. Гечо май не можа да преглътне случката с прескъпия си стол. Елементарен човек. Божидара е права, че в България ако някой е малко по-различен от стадото ще го разкъсат и ще го направят на 5 стотинки.

# 57
    • Ню Йорк
    Тия т.нар "стопани" са едно към едно като някакви оркестранти от соц ресторант в затънтено село.  Sick

# 58
    Е няма по противен човек от Гечо.

# 59
    • Sofia
    Искам Божидара на двубой, и да се маха

Общи условия

Активация на акаунт