Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Това фермата ли е или някоя сапунка? Малко ми е режисирано.

# 691
  • Великобритания
не очаквах Станислав да е фермер на седмицата
ама сега вече виждам Виолета как отива на другия бряг и си реве на спокойствие сред кравешки ла*на Grinning

# 692
  • София
За мен също Вили още от началото настройва Валерия да не се отпусне с Алек, винаги е след тях и все ѝ казва да помисли добре. А на плаката така се радваше и вместо да успокоии Валерия, тя я нахъсваше още повече да се радва, което не би било проблем, ако е само приятелка на Валерия, но в никакъв случай Алек не ѝ е "братчето", може и да не го прави от проклетия, а просто да се е влюбила и тя в него.

# 693
Какво е станало с Алек и Виолета?
чул я е че злорадства /радва на плаката..
Благодаря.
Типично за нея.

# 694
  • Пловдив
Не е режисирано, поне това. Алек няма как да е такъв артист, иначе е готов за НАТФиЗ. Много ми стана мил, независимо, че да, досаден е с тази голяма любов, която демонстрира, но е искрен. Те са като биг брадър вътре и е нормално чувствата да са удесоторени, а в действителност вън да се окаже друго. Така или иначе, там, той наистина вярва че е влюбен във Валерка. А Иначе евала, че си го каза, евала, че и каза НА вили в очите колко струва. Може да е тривиална причината, но пак стига да прогледне. Фермата е в пъти по сезон на любовта от Вип брадър. Този път се получи и то без да го очакват баш от този ъгъл. А миналия сезон ясно, че беше изсмукано.

# 695
  • Вестерос
Браво на Анита за избора.
На Ленчето и потънаха гемийте
Вила пък отново иззлобя.
много се смях Елена как реагира 😂😂😂😂😂😂
Алек нямал да се отказва, обичал всичко в нея омг

# 696
Става смешен вече с тази Валерия.

# 697
  • София
Аз явно съм станала цинична, не ме трогна тирадата на Алек за Валерия. Действително вътре сигурно всичко е по 5 като усещания, ама...тц. 😒

Също, прав е по принцип за Виолета, но можеше настрани да я дръпне, защо пада на нивото да я унижава пред всички. Явно някой му е казал тя какво е казала за транспаранта, той доеше тогава.

Гинчев и Виолета залагам да са ратаи.

# 698
  • на село
Станислав ме кефи Simple Smile и аз не понасям разхвърляни неща Hands Plus1

# 699
Хора, само мен ли ме дразни Гинчев.

# 700
  • София
Хора, само мен ли ме дразни Гинчев.

От ден едно мен ме дразни. 😄

# 701
И аз съм от циниците, даже още по-зле. Повръща ми се вече от тоя Алек и неговите любовни драми Confounded Истинските мъже просто не се държат така, нещо не е наред Rolling Eyes

# 702
  • Пловдив
И аз съм от циниците, даже още по-зле. Повръща ми се вече от тоя Алек и неговите любовни драми Confounded Истинските мъже просто не се държат така, нещо не е наред Rolling Eyes
А как трябва да се държи един истински мъж? Да се откаже? Да даде заден? Има всякакви мъже, аз смятам, че упоритите успяват, жените сме Такива, с меки сърца Simple Smile Simple Smile

# 703
  • София
Охх жените почнаха веднага с оправданията преди дори Гечо да се е пробвал 😄 Мързи ги, факт е. Тази седмица ще е интересна.

# 704
Евала му на Станислав за думите му към Ленчето.Многооо ама много е прав.Всички са там при еднакви условия и за една награда.Къде пише, че жените трябва да са при по лесни условия и по по лесен начин да спечелят парите.
Ленка май още я е яд че не е тя фермер.

Общи условия

Активация на акаунт