Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Много сексистко и преднамерено ми е всичко. Наслагват избрани кадри за да дискредитират жените. Много грозно. Тези мъже прекаляват. Комплексарска работа.

# 706
  • Пловдив
Ох, умрях от смях. Франческа - мъжете право казват, че сме кокошки, и Дарина продължава с тирадата. И Ласкин - много добре се справям с жените, всички са си тръгнали от мен. Страхотен мъжки кастинг наистина, голям кеф ин е на мъжете и се забавляват. Факт, че до сега не са се падали толкова мързеливи жени. Или правещи се на такива.

# 707
Дразнят ме много жените! Грам достойнство и характер не показват!

Марина ако е пич няма да събуди Гечо за да му покаже, че не може така да слага всички под 1 знаменател!

# 708
Ох, умрях от смях. Франческа - мъжете право казват, че сме кокошки, и Дарина продължава с тирадата. И Ласкин - много добре се справям с жените, всички са си тръгнали от мен. Страхотен мъжки кастинг наистина, голям кеф ин е на мъжете и се забавляват. Факт, че до сега не са се падали толкова мързеливи жени. Или правещи се на такива.
Добре, че от няколко избрани кадъра реши, че всички жени са мързеливи и ,че всички мъже се скъсват от работа.
Много е грозно как ги слагат всички жени под общ знаменател. ”Вие жените, ние мъжете” -това ако не е сексизъм не знам какво е.

# 709
И мен ме дразни начина по който мъжете се изтъкват колко много работят, а жените-не.Тоя Гечо имам чувството, че от работата във Фермата му зависи живота...То хубаво работи, ама както каза Елена, хората са различни и не могат всички да са като Гечо.И по-добре.

# 710
И на мене ми е малко смешна тая любов на Алек. То Валерия сто пъти го предупреди, че "тук, вътре, няма как да се случи нещо", а той лудо влюбен вече. Не разбирам и що така се разсърди на Виолета. Няма проблем, че Валерия цял ден го избягва и дори не пожела да говори с него, обаче на Виолета смъртно обиден, че коментирала възторжено. Че и всички накуп събрал да го обяви, да не някой да пропусне.

Парашутистът изкърти, "извинявай, ама на Пешо много му липсваш." JoyJoyJoy

Хубави думи каза Станислав, за наградата всички се състезават на равни начала. Но съм съгласна и с Елена, че всеки има различен работен потенциал. Има хора, които кипят от енергия и вършат сто неща наведнъж, има хора, за които всяко нещо е усилие. Не бива да се сравняват Гечо и Дарина, например. Ако Гечо работи по-добре, ще победи Дарина и ще си заслужи наградата. А не да ръчкаш Дарина да работи повече, отколкото може.

# 711
  • Пловдив
Не е въпрос на кадри, ако правеха нещо по-сериозно, нямаше мъжете така непрекъснато да дуднят. Нямаше и да се наложи да се оправдават. Не казвам, че го правят толкова от некадърност, миже и тарилатлък да е. Не е задължително всички да работят еднакво, но да се скатават, защото е по-лесно... Не. Иначе, Марина работи. Дарина също, може да е неефективна,но дава всичко от себе си. Другите обаче не са баш така.

# 712
Много съм разочарована от Алек, можеше да викне Вили да и каже каквото има, а не пред всички. Преди две седмици, когато Божидара го нарече смешко, само тя го защити, въпреки че и Валерия беше там.

# 713
Гинчев и Виолета залагам да са ратаи.

Това е почти сигурно, аз поне съм сигурна. 😂 То това беше и причината СтанисУав да скрие цигарите - за да му е по-лесно да избере ратай, да изглежда, че имат "търкания" . 😂

Много съм разочарована от Алек, можеше да викне Вили да и каже каквото има, а не пред всички. Преди две седмици, когато Божидара го нарече смешко, само тя го защити, въпреки че и Валерия беше там.
Утре Виолета ще го нарича смешко или нещо такова.😂

# 714
Доколкото разбрах , Алек се разсърди на Виолета защото  се е радвала шумно на плакатчето. Той доеше , значи някой му е казал, разказал, преувеличил, направил разказ с подчертаване на елементи.... И затова я унижи публично. Браво, голям мъж, голяма логика. Това не е правилният начин и причината е смешна , но като е безсилен  пред тази , която го върти на пръстче , се прави на мъжкар на гърба на друг.  Е , дано се сбъдне мечтата му и заживее с малката "в която обича всичко" и дано му носи радост ограничения и речник и тежкия диалект.
И дано се спре тая любовна мъка, че ме заболя палеца да местя канала.
Станислав дава силна заявка за финалист - работлив е, смело бръкна в кошера и каза най -важното - всички са там за парите, ако обичат да се явят за равен старт.
Божидара пак засъска срещу Гечо , с Дарина пак се държаха лошо ..... нищо ново.

# 715
  • Тра-ла-ла
Хич не вярвам в тази любов между Алек и Валерия. Той ми е като един разгонен мартенски котарак, заградил едно младо девойче в стил "Малко коте, секс има ли?!" Joy

# 716
  • Вестерос
За мен мъж с достойнство няма да се държи като Алек. Вижда , че Валерия се дърпа, явно има защо. Вместо да я остави един ден, два, той я задушава. Ленчето беше права, че той "изнасили" работата... не намирам друг глагол в момента да се изразя не толкова грозно, да ме извините. Тя се радва на чаршафа, той ходи ѝ говори , че ще умре за нея, обича я и т.н. WTF! Понякога трябва малко пространство да помислиш, а той все я ръчка нещо. Такава връзка няма да има успех. Още повече, че тя каза, че не иска във Фермата да завързва връзка. Но той пред хиляди ѝ сваля звезди и правят циркове. Досадни са, даже не са ми и смешни вече. О, Ромео.. ряпа да ядат.

# 717
Доколкото разбрах , Алек се разсърди на Виолета защото  се е радвала шумно на плакатчето. Той доеше , значи някой му е казал, разказал, преувеличил, направил разказ с подчертаване на елементи.... И затова я унижи публично. Браво, голям мъж, голяма логика. Това не е правилният начин и причината е смешна , но като е безсилен  пред тази , която го върти на пръстче , се прави на мъжкар на гърба на друг.  Е , дано се сбъдне мечтата му и заживее с малката "в която обича всичко" и дано му носи радост ограничения и речник и тежкия диалект.
И дано се спре тая любовна мъка, че ме заболя палеца да местя канала.
Станислав дава силна заявка за финалист - работлив е, смело бръкна в кошера и каза най -важното - всички са там за парите, ако обичат да се явят за равен старт.
Божидара пак засъска срещу Гечо , с Дарина пак се държаха лошо ..... нищо ново.
А, баш! Hands ClapHands Plus1

# 718
На мен "словото" на Алек пред колектива  Mr. Green ми беше и смешно, и жалко, и ненужно. Защо пред всички? Защо всички трябва да го чуят? Трябвало да бъдат открити, да си казват всичко, бла-бла...  ooooh!
Но на Бентлито нИ сА сърди, че и на нея ѝ липсва ПЬешо. Mr. Green Или не е имало кой да го осведоми? Не, какви ги дрънкам, каквото и да прави Бентлито, той ще го обича. Mr. Green Не мога да ги гледам отдавна "влюбените" и ги превъртам.  Close
Много смешничко с Франческа - че ѝ трябва преводач със СтанисУав. Честно, и на мене ми трябва понякога, нищо че  почти всички западни говори разбирам, а Самоков е в Софийска област, та съвсем, но той е просто.... страшен.  Mr. Green

# 719
  • София
Не съм много съгласна, че Анита не е подредила правилно четвъртата и петата игра. Предполагам си е мислела, че от висенето ръцете й ще са изтръпнали и трудно ще кове. А че сама се прецака с дъските, е напълно вярно. Божидара си се възползва, като видя, че няма как да я настигне. Но нямаше никакъв смисъл Анита да се напъва да кове на пълни обороти. Може би адреналинът й беше в повече и не е успяла да размисли. Но можеше да забави темпото, и тя да се протяга и да полягва. Така хем щеше да си вземе играта, хем да си съхрани силите за висенето.
Подразни ме дудненето на Иван и Андрей, докато момичетата се опитваха да запомнят плочките на таблото. Но най-вече ме издразни, когато казаха на Анита да не говори, че ще се отказва от висенето, защото, видите ли, обърквала Божидара. Изобщо, яко им личи, когато подкрепят някой от дуелистите.
Не е вярно, че дуднеха и на двете... Иван нито за миг не спря, докато запаметяваше Божидара: "Божидара гледа"  ooooh!... "Божидара запаметява"  ooooh!... и така около 260 пъти... докато при Анита и дума не обели... така че си права - "яко им личи, когато подкрепят някой от дуелистите."  Peace

Общи условия

Активация на акаунт