Враца

• 134 022
  • 763
  •   2
Отговори
# 105
  • Враца
Здравейте момичета,
търся алерголог във Враца, по възможност да работи със здравната каса и да прави тестове?
Освен това търся и гастреоентеролог, пак по здравна каса.

Благодаря

# 106
  • Враца
Wa_wa не мога да ти помогна съжалявам Sad

Мен ме интересуват цените за кръщене в църквите, ако някой знае как върви едно  кръщене ще съм благодарна за информацията.

# 107
Мен Д-р Кръстев ме прати при Якимова мисля,че се води алергология защото ми прави тестове за алергия,понеже мислехме,че ще съм секцио.Кабинета и е на Дунав точно зад тролейната спирка и също горе в кожното работи.Има и някаква Павлова но нищо не зная за нея само съм чувала.

# 108
Само Павлова и Якимова правят тестове, аз бих се доверила на др Якимова, макар че ако трябва да съм честна за това специално бих потърсила специлист в друг град.

Гастро - в Мц Санита, но ми излезе от главата името му, ако имат телефо звънни и попитай. И др Бонев в МЦ Алпико.

# 109
  • Враца
Много благодаря на всички Flowers Hibiscus

# 110
  • Враца
Здравейте момичета,
спешно ми трябва водопроводчик за смяна на счупен кран. Трябва да се отстранят парчета от счупен кран.

Благодаря много

# 111
Водопроводчик- Николай тел. 0876171060

# 112
Здравейте,
някой има ли представа дали някоя почистваща фирма пере дивани? И знаете ли как вървят цените? Благодаря предварително Simple Smile

# 113
Здравейте , дайте идея за заведение в което правят детски рождени дни.

# 114
Здравейте,
някой има ли представа дали някоя почистваща фирма пере дивани? И знаете ли как вървят цените? Благодаря предварително Simple Smile

Кралица чистница със сигурност перат дивани. Нямам представа за цената обаче.

В "Саваната" правят много детски рд, в "Рафаело", предполагам че зависи от възрастта на детето много заведения не биха отказали. Сещам се и за това горе на Хижата

# 115

В "Саваната" правят много детски рд, в "Рафаело", предполагам че зависи от възрастта на детето много заведения не биха отказали. Сещам се и за това горе на Хижата
[/quote]

В "Рафаело" бяхме миналата година и искам нещо по - различно , да не се повтаряме....В "Саваната" датата е заета , но за хижата не съм се сещала. Благодаря.

# 116
Здравейте, дами!
От скоро живея във Враца и си търся фитнес. Тренирам от време на време като избягвам зимата. По-удобен ми е женски фитнес... Знам, че на гарата има един - Олимп и чух за още един - Грация. Моля, дайте ми мнение за тях или ако предпочитате друг в града.

И исках да питам дали някъде в града могат да ми изкарат снимки от флашка и на каква цена...

# 117
Мимс, тренирала съм в Олимп. За мен обстабовката беше много приятна, ведра, дружелюбна. Можеш да отидеш и да си платиш единично посещение, не бързай направо с карта за да усетиш дали е твоето място. Мился че имаше и някакви карти за 3 посещения или 6...... Забравила съм, а и ползвах месечна карта.

Снимки от флашка във всяко фото.  Ако не знаеш къде има ще те насоча Wink

# 118
Герганче, благодаря за инфото! Радвам се, че няма да ме гледат странно, само защото не съм постоянно спортуваща. А дали имат и посещения с инструктур?

А за фотото.. просто не знам къде в центъра има. Моля, препоръчай ми някое. Wink

# 119
Герганче, благодаря за инфото! Радвам се, че няма да ме гледат странно, само защото не съм постоянно спортуваща. А дали имат и посещения с инструктур?

А за фотото.. просто не знам къде в центъра има. Моля, препоръчай ми някое. Wink

По принцип в цената на картата е включена и тенировъчна програма с инструктор. Жената която е там ти дава един лист с упражнения за всеки ден и ти ги показва и разяснява..после естествено им хващаш цаката и си ги правиш сама. После ти сменя програмата когато тази ти стане лека.

Фото има на Теменужка (фото Хоби във фейсбук може да го намериш) на Гаврил Генов до това голямото кафе.... Излезе ми от главата. Там също има фитнес, но нямам отзиви.
Фото има на Търговска на Врачовски.
И фото има точно на Здравец до старата книжарница срещу магазин Бебчо. Сещал ли се? До кафе Ола.  Много старо фото.

Общи условия

Активация на акаунт