Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога може да се усети бебето по време на бременността?
Какви са мненията за лекарите в Майчин дом, София?
Какви са препоръките за предотвратяване на разширени вени по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога може да се усети бебето по време на бременността?
-
Какви са мненията за лекарите в Майчин дом, София?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на разширени вени по време на бременност?
За да се облекчат или предотвратят разширените вени по време на бременност, се препоръчва носенето на компресионни чорапи, избягването на продължителни периоди на стоене и извършването на периодични почивки с повдигнати крака. Важно е да се консултирате с лекар за персонализирани препоръки и съвети за справяне с разширените вени.
-
Кога да спрем приема на фолиева киселина по време на бременност?
-
Какво е значението на предната и задната плацента?

първите месеци не ми се е гадило така. 
Изписа ми Магнерот за 20 дни заради болките в кръста, стори и се рано още, въпреки, че при втора бременност не било странно. Супер се чувствам иначе, дано и при вас да е така.
Относно въпросите - през първата бременност питах и разпитвах много. Сега не съм така...виждам много неща по монитора, които с първата изобщо не различавах. Специално за плацентата се сетих да питам, защото си спомних за предния път. Иначе като размери и грамажи АГ-то всеки път ми казва, но ето днес и тя се отнесе. Другата седмица съм на ФМ, там вече ще видя всичко с подробности.
, не мога да го опиша точно . А и не съм сигурна дали е било бебчето или нещо друго . Мисля ,че просто трябва да се въоръжа с търпение , а пък съм толкова нетърпелива вече
.

А всички казват,че изобщо не ми личи и не съм качила грам.Но може би наистина и при мен кг са от яденето предимно на картофи,особено обожавам карт.пюре със сирене
Последният път вървяхме със седмица напред.Другата седмица съм на Фм и нямам търпение вече