Прахосмукачка робот- 13 (фатална но не и за роботчетата ни :) )

• 102 305
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Нормално е новите собственици да се впечатляват.
Е никога до сега не съм чистила колела-нямало е нужда.На странични четки също никога нищо не е имало.Косми има и в контейнера и на средната четка,ама всичко зависи колко дългокосмести са девойките вкъщи.Имам две с коса до кръста , а моята е под раменете.Та уточнявайте какво има вкъщи Grinning

# 256
Имам Сяоми от три дни  Simple Smile Всичко което прочетох като положителни качества е така на 100%. Без да противопоставям различните марки,мисля че е много полезен уред, да не кажа член на семейството вече  Simple Smile Имаше лека нервност при инсталирането на приложението и всички настройки , но причината е по скоро субективна ... Има си и име вече  Simple Smile Изпробвах и един от life haks за по дълъг живот на hepa филтъра , ок е прие се без протести от нейна страна  Simple Smile Имам бяла ангорска котка и една българска селска порода  Simple Smile сериозно количество косми събра , и по килима и по паркета . Тиха е . Не се блъска в мебелите. Забавно е как се снишава за да се напъха под мебелите  Simple Smile крачетата им са 10 см . Все още не съм  разучила как да и задавам почистване само на едно помещение. Пуснах я с Remote control - а да почисти и направи карта на всяка стая, така че да знае къде я пращам  Simple Smile остава да разбера как да ги обознача  Simple Smile
Така че ,ако някой се колебае , мога да препоръчам поне ефективността ... надявам се да няма проблеми във времето .

# 257
Темата с Xiomi(ако така се пише) малко взе да прекалява ми се струва. Нещо, което е отскоро на пазара се изкарва най-хубаво от друго, което е от години. Все едно да сравняваме Iphone с Huawei. Опитват се да изкарат Huawei като Iphone, обаче това е ми се струва прекалено. Irobot се заминават с това от толкова дълго, а сега излизат Xiomi и хоп по-добри от irobot. Еми не мога да се съглася. Не казвам, че не са добри, но да се твърди, че Roomba-та бледнее пред тях ми идва в повече.

# 258
  • Бургас
Вашата професионална дискусия е от изключителна полза за човек като мен, раздран от вътрешна борба между двата модела!
Засега клоня към Румба. Традиционалист съм и искам, ако нещо се случи, да се обадя в български сервиз, а не да си чатя с някой китайски бот.

# 259
  • Пловдив
Темата с Xiomi(ако така се пише) малко взе да прекалява ми се струва. Нещо, което е отскоро на пазара се изкарва най-хубаво от друго, което е от години. Все едно да сравняваме Iphone с Huawei. Опитват се да изкарат Huawei като Iphone, обаче това е ми се струва прекалено. Irobot се заминават с това от толкова дълго, а сега излизат Xiomi и хоп по-добри от irobot. Еми не мога да се съглася. Не казвам, че не са добри, но да се твърди, че Roomba-та бледнее пред тях ми идва в повече.
Преди две години имаше пак една марка не помня коя беше по която всички полудяха.Ами после и драми имаше ,и проблеми имаше,но всеки сам решава как да харчи парите си.

# 260
  • Русе
Преди 5-6 г имаше с друга марка, същата работа беше.

# 261
Нали отчитате разликата е цената?!
Румбата, която може да изчисти моята квадратура е само една- последната! Цена около 2000 лева... Ксиомито чисти 180
Кв с едно зареждане, цена 580 лв! Ще го хваля, колкото си искам, защото за цената си е повече от перфектен! И драма няма как да има, ако се развали още на другия ден купувам друг. Вероятността да се развалят 3 Ксиомита, че да стигнат цената на Румба 9-та серия е доста малка.

Аз лично споделям личното си мнение на потребител! Единствено с цел взаимопомощ, защото аз самата дълго се колебах какво да купя и сега съм много щастлива. По никакъв начин нямам изгода да правя реклама на някого:) А щеше да е хубаво да имам😂😂

# 262
... а сега излизат Xiomi и хоп по-добри от irobot. Еми не мога да се съглася. Не казвам, че не са добри, но да се твърди, че Roomba-та бледнее пред тях ми идва в повече.

Без да се опитвам да предизвиквам конфликт, но имам възможност за сравнение между Румба (680) и iLife, който нарочно купих супер-евтин, да видя как е. И сравнението е абсолютно в полза на iLife 5Vs - по-тих, справя се по-лесно с по-голяма площ...
Така че съм напълно готова да приема за истина хвалбите на "сиоми"-то и определено бих си купила такова, а не румба от съответстващия му клас.
Отделно и айфоните са ми силно прехвалени, но то за всеки влак си има пътници.
С което не казвам, че румбите са по-лош избор или нещо подобно Simple Smile , просто и за всяко нещо си има клиент.

# 263
  • Пловдив
Ами аз лично отчитам.И като купих 9 серия ЛГ за 300 евро смятам ,че съм направила доста добра сделка.Купила съм нещо проверено в годините и съм хванала супер цена.
Не знам за каква квадратура говорите.Не зная колко чистят цитираните модели.
Мога да кажа че имам 2 ЛГ /това е от мързел да не ги мъкна по етажите/.И двете на вече над 3 години .
Ами на първия етаж площа е над 120 кв /чиста площ без мебелите/ още й остава батерия след приключване.Батерии и на двете не са сменяни.
Любимата ми фраза е "за цената си е супер".Не обичам да правя компромиси ,когато купувам нещо.Предпочитам да изчакам но да получа това ,което смятам за по -добро.Останалото за мен е компромис.Но както казах хората сме различни и всеки сам преценява как да харчи парите си.
Така че не правете конфликти

# 264
Ами анджък- пазар голям, стока за всеки вкус. Всеки хвали това, от което е доволен.
Останалите четат и си преценят какво да си купят. Нали затова е темата?
Аз лично преди да реша гледах около 20-тина ревюта в ютуб, сравнения и нагледно тестване и си реших съвсем информирано какво да купя, видях че Ксиоми с нищо не отстъпва на в пъти по- скъпия бранд. И не говорим за 100-200 лева разлика, а в пъти. Аз съм се интересувала, както казах от последната Румба и от Ксиоми, за другите марки не съм се информирала подробно.
Дано на всички роботчета са ни здрави и ни служат вярно и дълго:))

# 265
  • Пловдив
JACKLIN*,мисля че момичетата имаха предвид ,че хвалбите не са проверени във времето.Марката е нова и непозната все още.Ще ти дам пример със Скуба навремето.Пълна еуфория и тотално разочарование.Даже вече спряха да я предлагат.Както по-горе писахме тази ситуация е като дежа вю  с други китайски роботи.
Най-добрата марка тук никой я няма ,точно заради цената й.

# 266
Това XIAOMI ли е което коментирате с добри отзиви по - горе:

https://www.amazon.co.uk/Original-XIAOMI-Robot-Vacuum-Cleaner/dp … GF3TX8CYS2C3KZYH0

Същото е, но цената на Amazon е много солена... За около 300$ може да се намери на Gearbest или Aliexpress, например.

# 267
  • Русе
JACKLIN*,мисля че момичетата имаха предвид ,че хвалбите не са проверени във времето.Марката е нова и непозната все още.Ще ти дам пример със Скуба навремето.Пълна еуфория и тотално разочарование.Даже вече спряха да я предлагат.Както по-горе писахме тази ситуация е като дежа вю  с други китайски роботи.
Най-добрата марка тук никой я няма ,точно заради цената й.

По-точно не можех да го кажа.

# 268
  • Пловдив
То и аз по този начин го казах
Преди две години имаше пак една марка не помня коя беше по която всички полудяха.Ами после и драми имаше ,и проблеми имаше,но всеки сам решава как да харчи парите си.
Ама явно не искат да разберат какво казваме

# 269
Агама, които искаха на 6 месеца нова батерия ли имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт