1. Сол в тестото слага ли се? Щото не пише
2. Малко течно като кексово тесто ми стана. Много се старах да спазя пропорциите. Аз не мога изобщо да меся, само разбърквам съставките до хомогенна смес. Това тесто трябва ли да се отлепва от съда, в който е забъркано?
Аз спазих точната рецепта. Не сложих сол. тестото ми стана идеално, много меко, но не лепеше. Правих цяла доза и спазих точните пропорции. Абсолютно точни. Но месих в машинката за хляб. не виждам причина да не стане и на ръка.
Да не би да си сложила 2 яйца? Няма причина да стане чак като кексово. Може би се се объркала. На мен често ми се случва, реша ли да правя половин доза. От един продукт сложа половината, другият, без да сикам и да забележа дори си е с първоначалните мерки.
Но забележиш ли, че тестото не е наред, добави си брашно до нужната консистенция.
Възхитена съм. Благодаря много, sylya
Тъй като сме почитатели на Верди и "хвърляме" доста пари там, мога да оценя рецепата. Ето го и доказателството
Не се стърпях да я направя. Бях скептична, но сега мога да кажа "ТОВА Е!"