Геритамин Нео

• 264 793
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
Искам само да вметна нещо - не прочетох всички страници, затова ако някой го е казал или обяснил, извинете че го повтарям:
Предозирането с витамин А води до кофти последствия, затова помислете дали като пиете добавки с този витамин, няма да предозирате - тоест, помислете дали не си го набавяте по естествен път.
Вижте тук: http://www.tialoto.bg/article.php?id=2105
Така е! Ако се приемат под формата на добавка е добре да е от растителен произход, ако е от храната трябва да се знае, че за да се усвои прим. бета каротина от морковите или доматите е добре или да бъдат леко задушени в зехтин или салатата да е овкусена със зехтин. Когато само си хрупаме морков, усвояваме едва 10 % от бетакаротина.

# 121

# 122
  • София
Засега мисля да си взема Фитовал Thinking

# 123
От днес съм в купя, след 30 дена ще пиша отзиви, дано да повляае на цикъла пък и на..............

Една приятелка има близнаци след едномесечен курс с Геритамин  Shocked

Mr. Green
 Mr. Green

# 124
  • София
Момичета,

А дали е възможно да предизвика болки в яйчниците?
Започнах преди 5 дена да го вземам, към края на цикъла ми беше.
От 3 дена имам много силни болки ниско, местят се ту вляво, ту вдясно.
Не съм вземала друго, свързвам ги само с него.

Дали е възможно? newsm78

# 125
Не би трябвало да е от него!

# 126
двуумя се тъи като косата ми емного зле, а и организмът ми е доста отслабнал, защото родих преди 4 месеца.Пречи ли на кърмачки?

# 127
Az imam edin vapros.Imam bu4ka v gardata i sa mi izpisali geritamin neo.Ot vsi4ko pisano nikoi ne vidqh da pie poradi tazi pri4ina.Nqkoi naqsno li e za kakvo to4no sa mi go izpisali.Samo za zasilvane na imunnata sistema
По принцип при жените функцията на яйчниците,  щитовидната жлеза и състоянието на гърдите  са свързани. Витамините А и Е се отразяват много добре на функцията на яйчниците и може би затова са ви ги препоръчали. Тези витамини са и много добри антиоксиданти, което пък се отразява много добре и на имунната система. Аз лично бих ти препоръчала естествени витамини като тези тук. При естествените витамини не може да се получи предозиране. Успех!

# 128
двуумя се тъи като косата ми емного зле, а и организмът ми е доста отслабнал, защото родих преди 4 месеца.Пречи ли на кърмачки?
Аз лично бих ти препоръчала един курс с ето тази  напитка с алое, тъй като от една страна някои от съставките в нея ще се отразят добре на косата ти,а от друга алоето ще повлияе много добре на състоянието на лигавиците ти, ще се увеличи кърмата и ще си подобриш имунитета.

# 129
има едни други такива перлички, пак ги предлагат Актавис но са вносни и се казват Олисалвин. Има ги в три варианта и са много полезни и ефективни. Мисля, че са от дроб на акула или там нещо такова но горе-долу ефекта е както от геритамина но поне се води, че не са синтетични..

Да - масло от акула е за засилване на имунната система, от треска са за кожата, косата, ноктите, а имат и омега 3 мастни киселини, които съм пила като кърмех. Много ми е опростено обяснението, капсулите имаат много други приложения, включително и при ракови заболявания. Водят се хранителна добавка и пристигат от Исландия, тук само ги опаковат, както е писала монита911.
;Мисля да си взема тези от треска. Grinning
Къде в София мога да ги намеря и на каква цена?

# 130
Някой пил ли е перличките от треска? newsm78 Най-вече ме инетересува колко време се пият и дали имат ефект върху косата?

# 131
....Откривателят на вит. А е умрял от цироза, защото всекидневно е изпивал по литър сок от моркови....
Shocked Аз от три дни всеки ден пия сок от моркови  Laughing СПИРАМ!  #Crazy

Значи следва ембарго на сока от моркови? Това са пълни глупости. Колега на баща ми почина от цироза, беше пълен въздържател, непушач, приемаше течности под формата на преварена вода и отвара от билки.
Има едни, наричат ги гени. Те сякаш са по-съществени.
По темата: пила съм безрезултатно Геритамин нео, нямаше абсолютно никакъв ефект в-у кожата ми. Предпочитам вит. А, вит. В, вит. Е.

# 132
Пия геритамин нео и в комбинация с други витамини. Качих два килограма, но не конкретно от този витамин. Иначе има ефект върху косата ми.  Peace

# 133
  • 1st floor
Предпочитам вит. А, вит. В, вит. Е.
поотделно ли? newsm78 хапчета ли са ,или са на капки?

# 134
  • София
Витамин А и Е има поотделно на перли, а B-complex за съответната група са таблетки.

Общи условия

Активация на акаунт