Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 316
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
Ние тръгваме от София с кола и сме двама и половина или един и половина броя /Руслан все още не е 100% сигурен/.
За сега идеята е да тръгнем по обяд с надеждата че Милен ще заспи в колата.
Дори да сме пълна бройка при нас има две свободни места - ако някой го устройва можем да се разберем.
За връщането - ние ще останем две нощувки при положение че поне още някой остане да си правим компания.

# 316
  • Там където е семейството ми
И аз не съм звъняла.Чакаме със нетърпение срещата.
Бихме взели,някой,тъй като ще има място поне за още двама,но май из нашият край освен нас няма други. newsm78
Не остана,днес отивам да си купувам бързоходни обувчици,тип маратонки Mr. Green

# 317
Забравих да кажа,че тези,които ще пътуват със обществен транспорт,въобще да не се тревожат,коли бол ще има така,че ще ги приберем от гарата или автогарата.. Peace

# 318
  • София
Ние тръгваме от София с кола и сме двама и половина или един и половина броя /Руслан все още не е 100% сигурен/.
За сега идеята е да тръгнем по обяд с надеждата че Милен ще заспи в колата.
Дори да сме пълна бройка при нас има две свободни места - ако някой го устройва можем да се разберем.
За връщането - ние ще останем две нощувки при положение че поне още някой остане да си правим компания.
Това много ми харесва, но не съм сигурна, че мога да удържа два звяра, докато ти караш.

# 319
Милен пътува перфектно в детския си стол без да ни създава ядове - поне така е било до сега около 10 000 километра - не ми се вярва тепърва да реши да се променя.  newsm78

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 15:06 от Mama_Galia_66

# 320
  • София
Перфекциозно! Шукаритетно!
Ще се чуем като наближи. Много благодаря!

# 321
Ние също тръгваме с кола от София и ще сме 2+1.

# 322
Не знам дали ще смогнем да оправим колата. Ние не сме звънели, но ще си спазим уговорката и сме там с Андрей (нали се водим в списъка?). Ще пътуваме вероятно с рейс, така че дивотиите ще ги правим там. Мисля, че ще се справим сами. Но ако съм много намачкана от неговите акробатики или изпуснем връзки до станцията може ли някой, който е с кола да ми прати телефон за връзка за помощ в краен случай. Благодаря предварително.

# 323
Ние ще тръгнем от Русе с влак рано сутринта в събота и би трябвало да стигнем по обяд. Надявам се някой да може д ани посрещне на гарата в Стара Загора?
Имам телефон само на Април.
Април, как си? Ще пътувате ли?

# 324
Дефи, уговорките ни остават!

ок сме за сега

ако успеем до събота на обяд да стигнем, ще ви вземем от гарата

ако не - някой, който  ще е по-рано там с кола ще ви вземе Peace

# 325
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз съм си сложила телефоните в друга тема-защо не и тука callme 0889 83 50 26   smile3552  0894 300 599  Hug Давам и двата номера,че всеки нали е на различен мобилен оператор абонат!Ние по план график ще пристигнем около  обяд ! mimi_s си беше дала също номера като ни разпращаше адреса си,а тя със сигурност ще е първа там в станцията!
за да не се чудим и питаме коя   newsm78 коя е  Hug предлагам да вземем от онези листи с лепенки за цени-големите,и да си напишем никовете но едро,за да може лесно да се чете,а отдолу-името!Мога аз да се заема с това,а може вместо тия за цени да купя от листите дето са за лепене на обявите-цветните и да си нарежа на по-едро и който пристигне си мацва името на реверчето или на гърдите...хем ние ще се четем,хем и на снимките ще се вижда

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 08:04 от Дидка

# 326
mama-i  Дефи Писах ви на лични и оставих тел.номера.
Прли нужда звънете,ще ви вземем от гара/автогара.
Дидка Това със листчетата ми хареса,само дето не захапах точно от кои листчета.
Виждала съм така надписани никове на доста мами,като си правят срещи на форума.

# 327
Идеята за имената е добра - подкрепям я напълно. Ние смятаме да пристигнем към 15 часа и след това сме на разположение с транспорт от гарата за всеки нуждаещ ке. За сега с почти 100 процентова сигурност се очертава че ще пътуваме заедно с кльомба и Сара. Ако и друг с кола ще тръгва по обедно време от София може да си наравим колона  Laughing
Хайде, не останаааааааааа!!!

# 328
Идеята за имената е добра - подкрепям я напълно. Ние смятаме да пристигнем към 15 часа и след това сме на разположение с транспорт от гарата за всеки нуждаещ ке. За сега с почти 100 процентова сигурност се очертава че ще пътуваме заедно с кльомба и Сара. Ако и друг с кола ще тръгва по обедно време от София може да си наравим колона  Laughing
Хайде, не останаааааааааа!!!
Снощи моят мъж ми се накара,че от мерак за тази среща,не съм ли искала случайно във 5,00 часа сутринта да сме тръгнели а? Tired
Та последно се разбрахме,от вечерта да стегна багажериите и сутринта като станем,да закусим да си изпием кой кафе,кой чай(така и не го научих да пие кафе)децата г.шоколади и се мяткаме на колата.
Та,като стана въпрос,някой подранил към обяд ще има ли? Mr. Green

# 329
Всъщност моята идея за тръгване по обедно време е за да може Милен да проспи част от пътя, иначе личното ми желание е да тръгнем след половин час и да ви позачакаме някой и друг ден. Но понеже то така или иначе е неизпълнимо ще се помотаем петък, събота и неделя на вилата. Ако времето е слънчево гаранция че няма да ни познаете на срещата - още три бани и ще сме като коминочистачи с Милен /за капак на всичко аз съм вече блондинка - или както казва Милен - болонка/ smile3532

Общи условия

Активация на акаунт