Капсули за отслабване или номера на китайката -3

• 35 436
  • 350
  •   1
Отговори
# 195
Тичам към китайския магазин за зелените хапчета  Simple Smile
Вчера видях една приятелка ,която ги пие и е свалила 6кг (месец) ,без странични ефекти
Трябва с нещо да започна ,иначе не мога да си контролиран апетита Embarassed
Тъй като ще пътувам в чужбина няма да съм тук,но като се върна
ще ви пиша за резултатите след 8-10 дни
Хайде newsm10

# 196
Е,май дойде време и аз да си кажа, а не само да Ви чета- което е още от първата тема през декември! 
 Така , изпих две опоковки от розовите още януари, незнам колко свалих тогава ,всички странични действия бяха на лице и лошото като ги свърших е, че много бързо ми се върна вълчия глад. За последните  две седмици съм качила два килограма.  #Cussing out

И да си кажа след като не можах да намеря по-подходящ заместител от вълшебните капсули, днес пакси ги поръчах!!!!!!!!  Grinning

Истината, е че ми действат, като килограми пак да отбележа - незнам, но обиколките доста се стопиха - чак ми падаха панталоните!!  Peace
Е, първите няколко нощи броих овце и там подобни, но после безсънието изчезна, и знаете ли като си пиинех със зеленото и едно валерианче и нямах никакви проблеми със съня, така и завърших първия курс.   Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses

Утре чакам новата доставка- да видим този път как ще се почувствам - но ЩЕ ГИ ПИЯ!  Щом като ми убиват апетита  Heart Eyes

# 197
За всички зарибени по въпросните капсули за отслабване , утре сутринта по Нова тв гледайте сутрешния блок на Здравей България.Една от темите в него ще бъде по повод разследване за капсулите за отслабване.

# 198
За всички зарибени по въпросните капсули за отслабване , утре сутринта по Нова тв гледайте сутрешния блок на Здравей България.Една от темите в него ще бъде по повод разследване за капсулите за отслабване.

Тъкмо гледах рекламата на Здравй България, но не бях сигурна, че ще говорят за капсулите тъй като казаха само хапчета за отслабване   Сигурна ли си, че ще са китайските капсули. Много би ми било интересно да гледам но май няма да успея  Sad

# 199
Не казаха капсули за отслабване , а не хапчета .А дали за китайски или някакви други , утре ще стане ясно.Казаха Капсули за отслабване с неясно съдържание...

# 200
  • София
Не казаха капсули за отслабване , а не хапчета .
...........
Казаха Капсули за отслабване с неясно съдържание...

В крайна сметка, какво казаха и какво НЕ казаха, че аз не разбрах? newsm78

# 201
  • Пловдив
Аз също ги спрях отдавна и загубините 3 кг и апетита се върнаха.За сега се въздържам от нов ексеримент.

# 202
Току що специално отделих цялото си внимание на рекламата и казаха След 8:30 очаквайте........ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ Не са казали капсули не ме дразнете  #Cussing out 
Може и да са капсулите НО казаха хапчета. Аз няма да мога да го гледам тъй като излизам в 8:00.
Ще се радвам някой, който го гледа после да сподели какво са казали. Но нека този, който разказва какво са казали в предаването да го каже ако е слушал и гледал добре, а не да прави някакви предположения какво са казали  Naughty

# 203
  • в зоната на здрача
Сигурно ще изброяват геройски загиналите в борбата с килата,в сутрешния блок  Mr. Green
ще пробвам да го гледам/ако стана на време/
Между другото пак трябва да се изброим живите,че някой отдавна не са писали.Аз не ги пия радовно защото ги забравям чат -пат

# 204
ketri, в теб ни е надеждата , моляте гледай предаването и преразкажи накратко или по-точно лошите неща, ние добрите си ги знаем.И за мен е важно , но точно утре немога baby_neutral

# 205
Аз вече пия 4 опаковка. Все още мърдам . В Борбата с килограмите за тези 3.5 опаковки съм свалила по около 1 кг. на опаковка. Не мисля да ги спирам. Напротив смятам да ги пия докато се преборя и с останалите 3 кг. Апетит липсва, но аз смятам , че се храня нормално. Не се лишавам от нищо - просто не преяждам. Чувството да се нахряня и да стана от масата без да съм омела и последната троха е невероятно. Свалям по-бавно според мен защото хапвам и сладичко, а и това са килограми който съм трупала бавно и славно в продължение на няколко години. Относно спането - в началото беше кошмар една будна просъница, но сега си спя нормално - всъщност това беше и единственият страничен ефект от тези хапчета. Успех на всички китайки !!!

# 206
  • В най - голямото село

СЛЕД 8.30: ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ С НЕЯСНО СЪДЪРЖАНИЕ СЕ ПРОДАВАТ В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА, РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЗДРАВЕЙ, БЪЛГАРИЯ И КОМЕНТАРЪТ НА СПЕЦИАЛИСТИ И ЗАКОНОДАТЕЛИ.

ето това пише на сайта на НОВА ТВ.
И аз от днес ги почнах, дано има резултат. Но само да отбележа, че всичките тези странични ефекти които ги описвате ги има и при Редуктила - пила съм го и знам, а е доста по - скъп.

# 207
  • Варна
Сега по Здравей, България ще говорят за хапчета за отслабване с неясен произход, които се продават в търговската ни мрежа.  Confused

# 208
Ами става въпрос за нашите капсули

# 209
  • Пловдив
За нашите капсули е репортажа.Казват ,че не отговарят на изследванията.Проверката е след   цитиране на бг мама форум.

Общи условия

Активация на акаунт