Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните видове глазури и как се приготвят?
Как се прави марципан?
Как се приготвя фондю за моделиране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните видове глазури и как се приготвят?
Основните видове глазури включват жълтъчена, белтъчна, шоколадова, портокалова, млечна с кондензирано мляко, млечна с прясно мляко и фондю. Жълтъчната глазура се приготвя с жълтъци, пудра захар и ром. Белтъкът се приготвя с белтък на яйце, пудра захар и лимон. Шоколадовата глазура може да бъде приготвена с твърд шоколад и масло или твърд маргарин. Портокаловата глазура се прави от портокалова кора, сок от портокал и пудра захар. Млечната глазура с кондензирано мляко се приготвя с кондензирано мляко, масло и пудра захар. Млечната глазура с прясно мляко се приготвя със сметана, прясно мляко и пудра захар. Фондюто се прави от желатин, олио, твърд маргарин, пудра захар и глюкоза.
-
Как се прави марципан?
-
Как се приготвя фондю за моделиране?
-
Как се приготвя шоколадов фондан за покриване на торти и създаване на рози?
-
Как да прехвърляте снимка върху торта?