Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 179
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 765
...а от коя форма е заболябането на Криско....четох за три

# 766
За съжаление не е най-леката jujolinka  Sad

# 767
  Идеята за медицинско лице е много добра, сигурно наистина са безкрайно изморени. По пет лева на месец да пращаме, пак ще съберем за заплата.

# 768
аз когато бях на стаж в болницата ,в отделението по изгаряния имаше едни специални легла за изгаряния от най-висока степен.Та тези легла бяха много интересни,защото се чуваше някакъв шум от тях и спомагаха страшно много възстановяването на кожата....ама обясних и аз.Както и да е ,глупавата ми 20 годишна глава тогава не се наведе да поразгледа,но имам познат лекар и ще попитам него какви са точно.
Тогава ги бяха подарили на болницата от чужбина и си беше чудо на техниката.
Ще се радвам ако ги намеря ,а ако мога и да го купя ,сигурно ще могат да си го гледкат Криско когато е добре и у дома

# 769
сетих се ,Клинитрон се казваха........

# 770
Дано ГОСПОД направи чудо!!!
Чудеса има БОГ направи няколко чудеса за мен, аз вярвам, вярвайте и вие!
Искренно се надявам, че малкия Криско ще се оправи!
Успех стискаме палци с всички сили!
  bouquet

# 771
сетих се ,Клинитрон се казваха........
Много са скъпи и имат специална поддръжка!Пълни са с ъс силиконов пясък и се загряват до температурата на тялото Действат на принципа на водно легло Много скъп продукт и скъпа поддръжка

# 772
  • Варна
Здравейте отново.
Благодарим ви много за предложенията и добрите думи. Днес бях 3 часа с Криско и майка му. Просто персоналът ме пусна в отделението. Превързахме бебчо и той се успокои след това. Говорихме си какво ще правим оттук нататък. Стигнахме горе-долу до следното:
1. да организираме взимането на биопсия и изпращането материалът за диагностика в рамките на следващата седмица
2. да ангажираме сестра, която да помага за превръзките у дома
3. при възможност да отидем в чужбина, където да пробват да му затворят раните

За целта искам да помоля за следното:
1. Не пишете до никакви институции, президенти, телевизии и медии. В момента това не е необходимо, защото каквото и да сторят няма да променят положението. Когато нещата се поуспокоят ще има много материал за медии, институции и т.н. по веригата. Имаме и други сериозни мотиви да не се раздухва много случая, но това е много дълга тема.
2. За момента спрете да пращате пари по сметката или със запис. Събрани са достатъчно пари да гледаме Криско почти цяла година или приблизително за месец престой в чужда болница (при условие че НЗОК си поеме своето задължение). Ако от НЗОК не си свършат работата и се наложи да се събират пак средства ще ви информираме своевременно.
3. Не търсете компетентни медицински кадри за това заболяване, просто защото такива няма. Националният консултант е най-подготвен, но за съжаление само теоретически. В момента ние двамата с майката на Криско сме най-добрите практици. Неоспорим факт. Затова ще вземем каква да е сестра, която да инструктираме и тя да ни помага.

Това е за момента. Още веднъж много ви благодарим за подкрепата. Утре като оправя кореспонденцията с чуждите клиники ще пиша отново.

# 773
Дано всичко мине като по вода и в най-скоро време заминете за ужбина!Успех! Praynig

# 774
а ,ще поеме разходи,....те за раково болните нищо не правят....абе ужас.
Няма да пишем,защото като седя и си мисля и ние можем да се оправим и то май по-добре.
Да пишете ако имате нужда от нещо.
А пари защо да не пращаме,ако намерите клиника ще е най-добре да ги имате готови ,а не да се бавите със събирането им.....аз тъкмо се засилих да ходя утре до банката  Confused

# 775
Малка златна душица.Целуваме го много и сме сигурни,че с такива силни родители като Криско ще се оправи!!!Мислим и се молим всеки ден за него  Praynig

# 776
Надявам се всичко на малкото сладурче да му мине като един кратък сън, от който не остава спомен. Много целувчици на малкото бонбонче и много кураж на родителите. Стискам палци всичко да мине като по вода. Успех

# 777
Нека уважим желанията на семейството на Лилибон!!!
 Криско, ти си едно прекрасно дете, нека Бог е с теб и този кошмар свърши скоро! Hug Hug

# 778
 Praynig Хайде успех! Wink

# 779
Lilibon, така е много добре като ни информирате Hug . Важно е да не правим нещо, което няма да ви помогне и вие не желаете. Чакаме ново включване и нови задачи поставени от вас Hug.

Общи условия

Активация на акаунт