Чакаме поръчката от прайсщуц-13.10.07

• 15 196
  • 348
  •   1
Отговори
# 60
  • София
поръчката е пусната  Peace

# 61
  • Русе
поръчката е пусната  Peace

Брей, най-сетне си отдъхнах. Допи ми се уиски...  Mr. Green

# 62
  • София
 newsm10  Наздраве!

# 63
  • Русе

Мерси,  cheers! И упорито продължавам да си търся хубав докторски комплект и на хубава цена, но не мога да намеря като този дето го изпуснах в Прайстурц..  cry.

# 64
  • София-Красна поляна

Мерси,  cheers! И упорито продължавам да си търся хубав докторски комплект и на хубава цена, но не мога да намеря като този дето го изпуснах в Прайстурц..  cry.
Не се отчайвай Таня. Може пак да го пуснат там.
Владкаб мерси че я пусна още днес. Стискам палци утре да е хубаво времето и да мине супер кафенцето.  Peace

# 65
  • Русе
При следваща поръчка, ако е скоро и ако го има ще поръчам. Но силно ме съмнява. А сега разглеждам аналози на Смуби. Обадих се в Премама, но там поддържат само бебешката гама играчки. Сега чакам от Марсел да публикуват снимка на докторски комплект на Redfox за 78 лева  #Crazy..

# 66
Момичета, кажете ми моля ви кога ще има следваща поръчка? Харесах някои играчки за подаръци за коледа, но много късно видях темата и тази поръчка я изпуснах.Прочетох повечето което сте писали, но не всичко.Бихте ли ми обяснили на кого изпращате парите и заявката, колко излизат разходите по доставката и за колко време пристигат играчките.Много искам тези играчки, моля обяснете по-подробно.Благодаря предварително.Дано правите скоро и друга поръчка.Ще следя темата вече. Laughing

# 67
  • Русе
Момичета, кажете ми моля ви кога ще има следваща поръчка? Харесах някои играчки за подаръци за коледа, но много късно видях темата и тази поръчка я изпуснах.Прочетох повечето което сте писали, но не всичко.Бихте ли ми обяснили на кого изпращате парите и заявката, колко излизат разходите по доставката и за колко време пристигат играчките.Много искам тези играчки, моля обяснете по-подробно.Благодаря предварително.Дано правите скоро и друга поръчка.Ще следя темата вече. Laughing

Следваща поръчка ще има, когато някой я организира.  Peace Примерно ти казваш: "Момичета давайте линкове за следваща поръчка" и от там нататък нещата се развиват от самосебе си. Важното е някой да започне..  Peace Поръчката се прави през сайта, нещата се слагат в кошницата, виждат се разходите, записваш ги на едно листче и се разпределят между поръчващите момичета /допълнително се разпределят и банковите разходи, за които ще спомена по-долу/. Като направиш поръчката, от Австрия ти пращат имейл с артикулите и банкова сметка. По тази сметка превеждаш цялата сума, за тази цел трябва да имаш сметка в евро в някоя банка /Прокредит, ЦКБ са за предпочитане/ и пишеш имейл, че парите са преведени, в отговор трябва да получиш, че са получени и изпращат нещата. Около месец се чака..

Откриване на такава сметка струва около 10 евро, освен ако нямаш вече някаква сметка в същата банка и да искат комисионна за откриване на друга в евро, превода е към 10-12 евро, отделно се заплаща и комисионна на банката получател - към 3 евро.

Момичето, което до сега правеше поръчка - vladkab е доста ангажирано и едва ли е удобно да я притесняваме отново.. Тя се съгласи само защото друга мацка - NaMeLeSz организира останалото - събра линковете, разпредели разходите, събра парите.  Peace

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 19:31 от tania77

# 68
Хайде за следваща поръчка Mr. Green пускам тема и да се започва малко по-малко ако се съберем до към 20 -25 да я пуснем PeaceАз се заемам  Peace

# 69
Малеее голяма зарибявка. Joy

# 70
  bouquetБраво момичета,благодарим ви!

# 71
И този път съм вътре Party
Zdravi4 права си.....искам това да работя Joy

# 72
ето новата тема ,за новата поръчка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231264.msg5227860#msg5227860

# 73
  • София

Таня, това видя ли? Дано ти свърши работа Hug
http://www.laredoute.fr/vente-mallette-d-infirmiere-klein.aspx?p … e&pagesize=16

# 74
  • София-Красна поляна
Браво ара. На Таня незнам дали ще й хареса ама на мен мнооого.Ама бебка още много малка да става лекарка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт