Отчет на набор 2003 - 12

• 10 827
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
  • Бу-у-урга-а-ас
С Крис играем една нова игра. Омагьосва ме в добра и в лоша мама. Докато го обличах ми каза "Превърв в лоша мама" и аз веднага започвам играта. Говоря му строго и правя сърдити мимики. После ме "превръща" в добра мама и аз почвам да се лиготя "Миличкото на мама..." с много тънък и нежен гласец. Много е забавно и се хилотим цяла сутрин.
Започнал е много да влиза в роли. Постоянно се въплъщава в нещо, а вчера беше вързал едно пластмасово бурканче на един платнен колан и бръмчеше все едно пуска прахосмукачка. Исках да му кажа нещо, а той ми крещи"СЕГА НЕ ТЕ ЧУВАМ, ЗАЩОТО ПРАХОСМУКАЧКАТА РАБОТИ" Joy Харесва ми да ми е по-голямо детето. Става по-забавен и някак си по-разбран  Heart Eyes

# 31
  • Варна
Да се запиша и аз в новата тема.

И да се оплача, че сякаш са ми подменили детето. Гевези се, качи ми се на главата вече - постоянно мрънкане, моите надлъжни и наширни обяснения не дават ефект, тя си повтаря като развалена плоча нейното.

Честно казано, действа ми на нервите. Не я шляпам, а според колежката ми това е пропуск, в смисъл, не точно пошляпването, а наказанията като цяло.  Confused

Аз дори като й говоря със строг тон, тя ми се хили насреща като репичка.

Какво да правя, не знам вече...  Rolling Eyes

# 32
Четох едни "лекции" на Сашо по целия път от нас до градината.  Много ми беше накипяло. Да видим тази вечер какъв ще е ефектът Thinking

# 33
  • с/у ОколоМръсТното
Харесва ми да ми е по-голямо детето. Става по-забавен и някак си по-разбран  Heart Eyes

точно след 4-5г. друга песен ще запееш.

Аз затова сега си го лигавя дребчо. Щот' кат стане голям и див тийн/млад мъж, дали ще ми дава да го правя.
А и друго съм се замислила... Thinking
Ето сега, ние даваме всичко за малките си мъжленца. А после, като станат те глава на семейството, дали ще се сещат за нас? Или някой... хм... сна'а  Tired ще ни го вземе и карай с нашето малко юначе...

Щерките не ги коментирам, щото те ще са си близко до нас... еле пък след като родят  Flutter

# 34
  • Бу-у-урга-а-ас
Шани, не ме разстройвай отсега. Това е причината да се чудя все още, макар и рядко, дали не искам да си родя още едно, ама гаранция, че ще е момиче няма.  Mr. Green Надявам се да съм от готините свекърви, дето хем са на дистанция, хем помагат, хем са на разположение, хем не си пъхат носа в чужди работи. Но най-вече се надявам да има човешко отношение и грижа към нас и след 10 след 20 и ...50...години.

# 35
А и друго съм се замислила... Thinking
Ето сега, ние даваме всичко за малките си мъжленца. А после, като станат те глава на семейството, дали ще се сещат за нас? Или някой... хм... сна'а  Tired ще ни го вземе и карай с нашето малко юначе...
Ами гледайте ис мъжете и си мислете за вашите синове.
Аз съм се подготвила отсега, че няма да ми е до фустата, но се надявам поне да се сеща да се обажда веднъж седмично.... Crazy

# 36
  • с/у ОколоМръсТното
гледаме си ги и затуй тези мрачни мисли.

# 37
 Joy Ша ме убийте! Но в този ред на мисли и аз съм се запритеснявала от бъдещата снаа!
Хубавото е, че аз се реших та си родих щерка! Grinning
На нас за следобедна закусна ни дават по една обикновена вафла, когато е вафла.
Да се похваля - днес на танците се държахме доста добре, даже учителката после ми го похвали, че има напредък! Аз бях и с дребната и често излизах, че и тя един бяс - хич не стои на едно място. Освен това се уговорих с учителката по пиано да го пробваме Косето. Дано се получи, че и дните са ми удобни - преди или след танците точно! Той уж има желание, но кой знае...

# 38
  • Вече в моята си приказка...
Ха-ха, за сна`ите ли ще говорим? Аз пък се чудя каква свеки ще съм  newsm78... Понякога си се плаша, каквато съм заядлива напоследък - всичко ме дразни  ooooh!... Представям си се в това положение /горе-долу тогава и в критическата ще вляза, здраве и живот!/, една такава заядлива, място немога да си намеря... Ох, незнам! ooooh!

Вчера и ние имахме родителска в градината. Ще събираме по 40 лв. - за играчки, консумативи и някакви учебници ли, книжки ли - нещо по което ще учат - да, ще учат  Rolling Eyes. Госпожата се изрази така, че вече градините не са като едновремешните занимални, вече дечицата ще бъдат нещо като малки ученичета. Ще си имат предмети, с по 20 учебни минути всеки. И с точно определена програма. Включва - математика, български, природознание, музика, рисуване, гимнастика... И този учебник, по който ще учат, го прегледах - има доста интересни неща, ще изучават и правилата за движение, сезоните и др. неща.

Явно на Ивайло му е доста интересно и все нещо влиза в главата му, защото онази вечер ме пита как се казват планетите  Shocked Казах му, обясних му, че ние живеем на планетата Земя и бля-бля. После ме пита за звездите, за Луната. Отдавна съм му обяснила, къде "отива" Слънцето Laughing, когато стане тъмно. Впечатлява се и от красиви залези - на майка си се е метнал, поетична душа hahaha

Тази година и аз смятам да му купя някоя интересна детска енциклопедия. Мисля, че ще му е интересно, защото е станал много любознателен и доста интересни въпроси ми задава.

И Ивайло е с лека хрема. Надявам се сега в почивните дни да я излекуваме. Впръсквам му спрей Нисита и мажа крачетата с мас и сол за загряване... Надявам се да ни се размине, че Ивчо го удря в ушетата... Rolling Eyes

# 39
Привет!
Да споделя, че вчера слушахме химна. И се почна- "Какво е химн? Защо има химн? Защо е на българите? И на края "А аз Българ ли съм?

# 40
  • Бу-у-урга-а-ас
Учат в детската, ами знаете ли к'ви неща са им в програмите? Днес Крис ме посрещна с думите "учихме за отделяне и прибавяне и за това как се променят количествата и множествата". Малко перифразирах, той го каза с прости изречения.  Crazy Rolling Eyes ooooh! аз се стъписах. Не знаех да се зарадвам ли или...малко се престарават госпожите. Той е в частна забавачка.  newsm78 Кеф ми е, разбира се, да си мисля, колко умно и възприемчиво е детето ми, ама някак си се тревожа, доколко осъзнава в пълнота тези неща. Успява ли детският му мозък да обработи и възприеме тази информация и д я превърне в житейски опит?

# 41
  • Бу-у-урга-а-ас
Покана за бургаските мами и дечковци за "Житената питка" утре от 11:00 в Кукления театър. Ние см там. Който иска да ми пише на лични.

# 42
  • София
Учат в детската, ами знаете ли к'ви неща са им в програмите? Днес Крис ме посрещна с думите "учихме за отделяне и прибавяне и за това как се променят количествата и множествата". Малко перифразирах, той го каза с прости изречения.  Crazy Rolling Eyes ooooh! аз се стъписах. Не знаех да се зарадвам ли или...малко се престарават госпожите. Той е в частна забавачка.  newsm78 Кеф ми е, разбира се, да си мисля, колко умно и възприемчиво е детето ми, ама някак си се тревожа, доколко осъзнава в пълнота тези неща. Успява ли детският му мозък да обработи и възприеме тази информация и д я превърне в житейски опит?
О, и наште учиха за множества и количества...незнам до колко ги разбира Таня, но се опитваше нещо да ми обяснява и на мен.

# 43
В нашата градина стоят доста по-сложно нещата или по-просто. Имаме една група - възрасти от 7 до 2 годинки. На малките пускат филмче, за да се занимават с предучилищната възраст. И вчера го питах Косьо какво правихте като се назакусвахте - гледахме Том и Джери, а като свърши гледахме Костенурките нинджа, а после обядвахме. Съвсем спокойно можех и вкъщи така да го отгледам до обяд, когато го и взех, че трябваше на танци да ходим.  В понеделник ще имаме родителска среща. Може пък да има и при нас нововъведения, тези учебници, за които говорите, ако е нещо ново от министерството...
И аз бях решила да водя Косето на театър, но нещо не се организирах, пък и татито днес работи.

# 44
  • Бу-у-урга-а-ас
Не, учебниците не са нови. Учат по програмата на "Моливко" за 4-5 години. Тя не е нова. Пособията си ги купувахме сами. Книжките ми излязоха около32 лв. и около 10 лв за моливи, ножица. лепило.....Отделно и несесер и папка, в която да ги съхраняват. Като ги сметна излизат 50тина лв.

Общи условия

Активация на акаунт