Отговори
# 180
Честито на мама Съни 22 и на мама Лурдес!!!!  bouquet  bouquetДа са им живи и здрави беборчетата!!!Ей,ама на Съни розовия щъркел как посиняяяя Mr. Green Hug

# 181
ritka, и в крайна сметка пи ли някакво приспивателно и какво?

А за цистита, имате ли представа дали само като пишкаш боли или може да боли и през останалото време?

Добре дошла отново didimora  Hug Радвам се че всичко е минало добре и вече сте в къщи.

rocobaroco3, в Шейново имам уговорка с доктор. А и първия път с него двамата решихме да се прибера в къщи. А тази сутрин дежурните ме отпратиха. Причината е една и съща, че няма как да ми помогнат в болницата за момента.

# 182
ЧЕСТИТО НА ВАНЯМ, СЪНИ И ЛУРДЕС!   bouquet ТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ, А БЕБОЦИТЕ ДА РАСТАТ УСМИХНАТИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!
Успех на Aquariel и Bibobibo, а и на всички останали, тръгнали към родилното!! Много леко, бързо и безпроблемно!

# 183
честито на новите бебешки попълнения  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
Малеее колко бързо е родила ВАНЯ?!? Аз също имам подготв. контракции по няколко часа вечер  и нищо! Ама май ако ме стегне по силно трябва бързо да бягам в болницата , че знае ли се с 3-то !
Bibobibo стискам палци скоро да станат по ефективни контракциите ти! А пиеш ли още но-шпа и какво казва твоя док.?

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 21:13 от veni-b

# 185
  • Варна
Честити бебчета на мама SUNI_22 и ЛУРДЕС! Много радост и гордост да им носят!

Лелеее, представям си Съни как се е изненадала с това момченце,  Laughing  Това е май първото объркване на пола в нашия отбор.

Ние както сме накупили само момичешки дрешки, направо не знам какво ще правим ако се роди момченце!

milenaq добре дошла при нас!

Bibobibo стискам палци тази нощ да ти е последната с болезнени контракции и вече да се роди бебчето.   Praynig
За първи път чувам за подготвителни контракции с болки, че и ритмични.  newsm78 Все съм си мислела, че подготвителните контракции са безболезнени

значи чакаме добри новини от Aquariel утре?

# 186
При мен контракциите спряха  Crazy

Ами не пих приспивателно, обаче ходих три дни като омотана. Ей, днес поспах 2 часа следобяд, ама така хубаво, че си наваксах и за трите дни Simple Smile

Бибобибо, ами като имаш цистит боли като пишкаш. Усещанията са следните:
 - имаш усещането почти непрекъснато че ти се пишка;
 - като седнеш да пишкаш боли в областта на пикочния мехур и почти нищо не излиза   (уж ти се пишка, пък нищо не излиза или излиза по капка);
 - понякога се получава кървене при пишкане (аз специално до там се бях докарала);
- когато не пишкаш не боли, но имаш усeщането за пълен пикочен мехур.

Дано добре да съм го обяснила  newsm78

Ародоет, ами при това положение не е лошо да отидеш да те видят в болницата. По-добре фалшива тревога, отколкото без води. Те веднага ще разберат дали са води. Хем няма да се притесняваш, хем всичко ще е наред  Hug

Добре дошли на всички мами с бебоци  bouquet

Ще стискаме палци на Акварел (ние с нея сме с един и същи термин)  Hug

# 187
  • In someone's dreams
Здравейте мами   bouquet

Преди малко приспахме бебе Хриси и влизам да се "видим".
ЧЕСТИТИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!

А на мамите 2в1 кураж - малко остана.

Сега да ви разкажа за моето раждане: както ви бях писала, вечерта имах малко изтичане примесено с нещо слузесто /това почна към 21.30/. Към 23.30 вече бях сменила 2 превръзки и отново усетих такова изтичане, но вече и с болка ниско долу и м/у краката. Звъннах на моята лекарка към 24 ч и тя ми каза да започвам да засичам на колко време се повтарят болките. Да, обаче се оказа, че са на около 4-5 мин, отново и звъннах към 24.15 ч и тя каза да минем да я заберем от тях и веднага в болницата. Докато се мотахме в къщи и до тях, болките станаха почти постоянни. В 1 часа ме приеха в болницата, до 2 без нещо - попълване на документи, клизма, тоалет и в 2 часа ми сложиха с-ма, която ми подейства моментално. В 2.30 вече бях с 10 см разкритие, адски болезнени родилни контракции и напъни. Бебе Християн се роди в 2.55 точно с 3 напъна. Последния от които обаче беше доста силен и получих леко разкъсване. Закърпиха ме без упойка, но през това време си гушках Хриси и не усещах почти нищо. Та това е - изобщо не е толкова страшно и всичко се забравя в момента, в който гушнеш малкото човече.

Дано не ви е прозвучало страшно, не съм искала  smile3525

За кърменето - Хриси е изцяло на кърма, аз си имам достатъчно и много ми помагат съветите на Бу: http://missby.wordpress.com/qa/. Страхотен блог.

Лека вечер мамита и утре пак ще се "видим".

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:09 от Milenni

# 188
Първо честито на мама Съни!!! Ама че изненада наистина -  да й е живо и здраво момченцето Heart Eyes Честито и на Лурдес - радвам се, че девойката е излязла сравнително лесно Hug Hug Hug

За пишкането - и аз ходя по 100 пъти до тоалетна с чувството, че направо не издържам, а обикновено няма кой знае какво Blush, но поне не ме боли. Обяснението на Миленаг за водите й донякъде съвпада с моето положение от вчера, но не "мокря" толкова много. Поне док каза, че това, което му описвам, засега не е за ходене до болницата.

Освен мокрещото течение нямам никакви контракции Cry Искаше ми се бебка сама да тръгне, ама вече има само 1 ден да го направи. И после ще предизвикваме... Ако си дойде точно на термина ще е голям майтап Joy Дано Praynig Много ми е странно чувството, че ще съм родила бебока до вторник-сряда най-късно.... Rolling Eyes Дано да не се спека на финалната права Praynig

Пожелавам бърз и безболезнен завършек на Бибо, Акварел и Ритка, че май вие сте на ход Hug Hug Hug

Криси, тва разширение не е ли мноооого голямо да си се разхождаш ей така? newsm78

Добре дошли отново на Миленаг, Милени, Дидимора - мерси за разказите. На мен поне ми действа успокоително да знам как става при другите Hug Милени, специални благодарности, че сподели за кърменето - тази тема, след раждането, ми е най-вълнуваща Wink И аз чета редовно блога на Бу Peace

# 189
Здравейте мили момичета,
Чета ви от доста месеци някъде от края на ноември....така и незнам защо не започнах да иша по-рано, но се надявам сега да наваксам Wink
Да се представя аз съм Ирена на 25 години съм от Монтана ( сега съм в Габрово и живот и здраве ще раждам тук). Терминът ми е на 22.04 очакваме момиченце Wink.

Честито на всички родили мами да са ви живи и зрави съкровищата и много да ви радват.
А за нас чакащите търпение, защото още малко ще се любуваме на сладикте си коремчета Wink

Хубава вечер и слади сънища до утре!
Стискам палци на всички мами запътили се тази нощ към родилното Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 190
Хехе, Верчо, то аз така си мислех че съм на ход от 3 дни, ама и последната ми надежда умря Simple Smile Добре му е на диването в корема и това си е Simple Smile НО като гледам утре ти е термина, хайде де, не се разсейвай Wink

Сега за пишкането. Да, нормално е да се пишка много на често, дори на час. Но това с болката не е нормално  Thinking По-добре да се вземат мерки навреме и проблема да се реши бързичко, че аз направих така цистит преди 8 месеца и още ми държи влага  Sick Аз лично се надявам да не е цистит, но симптомите са подобни  Thinking

А блога на Бу, както и Бу са супер  Hug

# 191
  • Варна
Здравейте от нас!!! Wink

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА И УСПЕХ НА СЛЕДВАЩИТЕ Wink, МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ВСИЧКИ АПРИЛКИ ЗАСЕГА СЕ СПРАВЯТ СТРАХОТНО В РОДИЛНИТЕ ЗАЛИ, ДАНО И ЗАНАПРЕД ДА Е ТАКА Peace

Ний се чувстваме добре, бебка обаче вече сериозно се движи в корема ми, че чак болка ми причинява, но няма начин :new78:, кво да се прави.
Вече сме почти готови, легълцелто дори е наредено с изгладените дрешки на бебо, остана да купим само комплекта за изписване и козметиката за бебо /спрях се на Себа Мед/, и най-големия ПРОБЛЕМ - не мога да се реша каква количка да взема   Sad Колебая се между Чиполино Палома, Кангаро Ексклузив /въпреки че Викторията много ми хареса, но много ми е тежка/, много ми харесват и моделите на Бертони  заради свежите цветове  Cry, направо незнам дали ще избера някога, помагайте ... или нещо друго ако имате в предвид до към 400 лева с обръщаша се и цяла дръжка и не много тежка естествено Confused

Втория ми такъв голям ПРОБЛЕМ е, че все още не можем да харесаме с мъжо едно и също име с М, единственото което на мен ми легна на сърцето той не го одобрява, както и аз това, което той иска, и продължавам да ровя за друго такова име, но засега уви.... Иначе има 1-2 имена, на които сме склонни и двамата, но не са ми така на сърце  doh Cry :neutral:

Това е засега, до скоро от нас   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

P.S. Кое точно четете от блога на БУ, че нещо не мога да се ориентирам? newsm78

# 192
Извинявам се за нахълтването пускам Ви малко инфо за Роска от Кипарската ни тема:
Здравейте, от името на Роси искам да изкажа много благодарности на всички за пожеланията. Наистина много мило.
Колкото до нея, възстановява се полека лека, раждането беше тежко и продължиха около 6 часа само "естествените" опити. После вече се наложи секцио. 6 без 10 е точния час на събитието и ако някой се опита да направи паралел с прочутата чалга песен държа да му кажа че аз бях пръв:)
Малкия богатир впечатлява с размерите си всеки който го види. Днес последно като го инспектирах нагъваше някакъв биберон все едно е пържола с картофи и 3 големи каменици накуп.
Кара някаква бебешка жълтеница с която не съм много запознат така че ако някой драсне 2-3 реда няма да му се разсърдя.
Надявам се ако всичко е добре Роси да може да ви пише лично другата седмица. Дотогава аз ще и предавам всичко. Много се радва.
Благодаря още веднъж за пожеланията, от нейно и от мое име.

Ще си позволя да добавя нещо лично. Тъй като съвсем реално ми стана ясно какво представлява раждането  и нещата още са ми пред очите държа да ви кажа че всяка от вас е за медал. А моето Роси е за Стара Планина 1-ва степен.

Новият БГ - Татко

# 193
Здравейте,мами-настоящи и бъдещи.
Честито на тези,който са се здобили вече с малки сладурчета-да са ви живи и здрави и много да слушат,за да могат мамчета да се възстановят и да се понаспят.
Ние също си имаме едно малко сладурче-Петър,3350гр.,49см,роди се секцио .Терминът беше на 20април,но той реши да се появи на първа пролет-22 март.От една седмица сме си вкъщи и все още свикваме един с друг,бебо е спокоен-спи и яде.Каката/1год. и половина/ е много доволна,за нея е като кукла-иска само да го гали, а ние все сме нащрек.
Леко раждане на всички очакващи мами.

# 194
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЛУРДЕС И KIJA3! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!   bouquet   bouquet
Flying, добре дошла!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт