Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предложените имена за бебето?
Какви са препоръките за изследване на бебето за заболяване на щитовидната жлеза?
Какви са някои предложения за имена за момиче и момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предложените имена за бебето?
-
Какви са препоръките за изследване на бебето за заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са някои предложения за имена за момиче и момче?
-
Мога ли да приемам магнезий под формата на разтворими таблетки?
-
Какви са ефектите от BPA (Bisphenol A) и как да идентифицираме дали една бутилка съдържа BPA?

Не мога да повярвам, че съм първа, ама с това ранно събуждане - какво да правя..... Приятен и успешен ден ви желая
)

)
бебо ще е на майка ми.
първо защото си харесваме името, второ- съвпада с първата буква на майка / всъщност и с моята първа буква/.
Дъщеря ми е на свекърва ми,(по неговия краяй всички така правят с първо дете

-шегичка
и налазвам само ту дивана ту спалнята...със силни контракции съм и то почти постоянни, които на този етап не са болезнени /само от време на време/, но според лекарката и корема ми е паднал и се наложи да ме "бръкне" както се казва-че и шийката се е била центрирала. Това за шийката не ми стана много ясно, но от нейната уста всичко това звучеше страшно и ме прати незабавно да почивам с тобрбичка от силни лекарства под мишница. Та така вече втора седмица не съм излизала от дома си ...че и на терасата изгледа забравих...а какви планове имах само...за бебка нищооо още не съм купувала а планирах след отпуската...Днес ще ходя на друг лекар отново и ще искам да видим дали становищата съвпадат и толкова ли е опасна ситуацията наистина, защото това ми влияе зле на психиката...Та така...