Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 693
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  ЕВЕЛИНКА..МЕРСИ ..После ще ви пратя малко снимки ...  bouquet  bouquet  bouquet

# 16
Добро утро и от мен,
макар че е почти обед, ама ние още се въргаляме в леглото. Пламен се завива с чаршафа и пърха отдолу, сякаш не може да диша  newsm78 и аз ходя да го отвивам, а той ми се смее.

Бубе, мисля, че можеш д им дадеш бананче, може да им го забъркаш с малко кърма или да им даваш миниатюрни парченца. Аз на Пламен давах парченца, а му давах и да го ближе, като държа едно по-голямо пърче в ръка.

Дар, защо мислиш, че нямаш много кърма? И ние сучем начесто, и през нощта, но не мисля, че е от липса на кърма. Като гледам и килограмите са ви добре, значи си имаш достатъчно.

Дездемонка, мисля че отвореното АМ имаше срок на годност 3-4 седмици и не е хубаво да му даваш от него. Провери все пак.

Тук вали и май днес няма да има разходка. Поне е хладно и спим повече.
Приятен ден от нас.   bouquet

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 11:21 от alex99

# 17
 Дез, наистина това твоето ам ако е отворено по-добре не си помисляй да му го даваш и аз четох че срока е няколко седмици след отваряне.

# 18
  • ВАРНА
Мерси момичета. Ама аз и не мисля да му давам, на мама млякото е по-хубаво. Просто споделих, че имам, а не съм се сетила да погледна за срок на годност, но с кеф ще го хвърля.

# 19
 Здравейте,

Днес черпя по случай петата ни месечинка с това  :
... и  с по един коктейл. Все коктейли са ми в главата напоследък.  Embarassed. Само слюнкоотделям засега  Wink.

Роси, честита нова къща.

# 20

честит рожден ден на  hotday...много здраве и щастие ,късмет и любов
честити месечинки на всички празнуващи днес...  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 12:46 от бубето 29

# 21
Честити месечинки на сладките бебчета!Днес пак има много. Grinning

Хотдей , newsm59!Жива и здрава!И по-честичко се включвай!Да не би, да си ни сърдита? Hug

Евелинка и аз така си мисля , че трябва да оставя детето да си реши колко трябва да изяде и поради тази причина първо я кърмя и след това и давам пюрето.Но това не се отнася за тези , които заместват хранене.
За продължителното и често  кърмене.Явно това е отново период , който ще отмине.При нас , за мой късмет е от 7до към 10-11ч.Такова висене на гърдите не е било никога.Но на мен ми допада.Така поне си доспивам , че нощем броя звездите и всички филми са изгледани.

# 22
  • Варна
Много ми е тежко като влизам на първа страница в темите ни и виждам двете ни звездички, направо сърцето ми се къса  Cry

ТЕО и МИЯ  Flowers Rose Flowers Rose

Честито на празнуващите месечинки!

Честит рожден ден на  hotday!

П.П.Моля, пратете ми паролата и място за снимките  Praynig

# 23
Отчет от снощи: ефект ИМА, макар и минимален - събудихме се към 4 часа и нещо, което си е истинско постижение! Продължавам с теста и ако се окаже успешен ще го въведем! Но нека минат 1-2 седмици.
Дез, не изхвърляй млякото, а вземи и направи една бисквитена торта - става чудна Peace И ние имахме една отворена и неупотребена кутийка, която влезе в "сладка" употреба Wink
Хотдей, честит РД от все сърце  bouquet Бъди здрава и много обичана Hug
alex99 тоя номер с чаршафа ни е любим Peace
Бубе, ние днес сефтосахме крушите натурално, на банана скоро смятам да му видим сметката hahaha
Галив - класика в жанра #2gunfire Следващия път не пропускай да и кажеш истината в очите Peace
Евелинка, как е морячето? Сигурно е почернял здраво Hug
Прохладен ден от нас Peace

# 24
Здравейте,
Преди малко говорих с HOTDAY
Поздравява ви всички. Тя има проблем с интернета, не я допуска до форума. А сега са във Варна при родителите и. Каза ако има някоя варненска среща непременно да и се обадите, аз ще пратя телефона и на някоя варненска мама(само да ми пише на лични).
Ето почерпката, за която ме помоли:

Хубав ден!

Hug

# 25
Давате ли витамин Д сега през лятото?Нашата докторка каза да давам по 1 или 2 капки ,но аз не съм давала от юни месец.

Аз още нямам цикъл, но като знам как стават бебетата съм сигурна , че не може да има нещо Winkняма кекс, няма бебе

# 26
pavi04 Аз давам вит. Д, но ако искаш все пак питай педиатъра ви може и да не е нужно.
И аз като теб още нямам цикъл. И въпреки, че ползваме презервативи онзи ден си направих един тест за всеки случай.

# 27
Здравейте Hug
Честит рожден ден на Хотдей smile3525 smile3525 smile3525 newsm59  party023
Честити месечинки на празнуващите днес ura dance
Цикъла на мене не ми е идвал още,надявам се докато кърмя да не дойде Laughing.Първия път ми дойде месец след като спрях да кърмя PeaceНа мене така ми е добре Grinning
Витамин Д не съм давала повече от месец,но доки вчера гледа фонтанелата и каза да давам пак по 2 капки,защото не се е затворила още.Аз мисля да давам по една обаче,но все забравям Blush
Галив,твоята свеки направо smile3515 smile3511 smile3513дано детенце бързо се оправи Hug
Бубе,и аз мисля че може да даваш бананче,повечето бебенца го харесват Wink
Евелинка как е Блажко след морето,сигурно много му е харесало.
Днес много добре си изкарахме с Виви и Роси,наприказвахме се хубаво lalalala,трябва скоро да повторим Hug HugИмам и снимки,ама по-късно.
Приятен ден от мен Heart Eyes

# 28
хахах Пави, и ние така се пазим  hahaha
Бубе по малко с бананчето заради хистамина (доматите също съдържат, някой каза че дава вече), който е алерген  "Псевдо-алергиите са провокирани от храни, съдържащи хистамин или водещи до образуването (освобождаването) на хистамин, по време на химични реакции, например в храносмилателната система.

Такива храни са бананът, доматите, консервираните риби. Сам по себе си хистаминът е имуностимулант,  има го доста в червеното вино."
Тъй, изказах се без да ме питат. Да знам аз че съм рекла, ако не дай Боже стане нещо да не ме боли че съм знаела а съм мълчала като .... в прани гащи.

Честит рожден ден Хотдей! Да си жива, здрава, и много щастлива ти желая!

Честито на месечинките!

Галив, няма да коментирам, възхищавам се на възпитанието ти. Аз вея и сея, не мога да трая, за децата де, иначе и аз премълчавам.
Дез и твоите ме изумиха. #Crazy

И моя цикъл е оскъден, редовен вече два пъти, но само по 3-4 дни, а преди по 6-7
Дар, преди цикъл хормоните ти бушуват, кърмата се насища с тях, разбира се влияят на децата понякога. Може да ти намалее кърмата около цикъл, заради предменструалния синдром например. Има причини за нервност при децата по това време, не се безпокой.
Вит Д изобщо не съм дала. Ави, фонтанелата трябва чак на годинка да се затвори, сега мозъка расте с бързи темпове, добре е да има повече място, не е нужно, дори не е препоръчително черепа дa се затваря бързо.
Ние още не сме падали, благодаря на Бога, върти се много Емичка. ама аз я обезопасявам.  Mr. Green Ива не ми е падала нито веднъж, но нали събори Емма на 13 дни, държи ми влага още. Confused
Аз съм на мъжо на компа, моя е скапан тотално. Вируса е реклама на антивирусна програма, не мога се отърва, освен ако не си купя програмата срещу 60 долара. Ще има да взимат. Търся варианти.
Излизаме, хубав ден!

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 16:32 от Мери

# 29
Хотдей, Честит Рожден Ден!
Честити месечинки,бебоци!

Рая вече си има зъбче. Цунки!Ако мога ще пиша пак...

Общи условия

Активация на акаунт