Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо моят MMF (Marshmallow Fondant) е жилав и труден за рязане?
Как да направя многоетажна торта с карамелен крем?
Как да използвам пачуърк кътърсите за торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо моят MMF (Marshmallow Fondant) е жилав и труден за рязане?
Жилавият MMF може да се дължи на няколко причини. Вероятността е висока, ако сместа е пребита или твърде много захар е добавена. Освен това, прекомерното смесване може да доведе до повишена еластичност и жилавност. Препоръчително е да използвате по-малко захар и да разбъркате сместа само до средно меко тесто, като я оставите да почине в хладилника преди употреба.
-
Как да направя многоетажна торта с карамелен крем?
За да направите многоетажна торта с карамелен крем, увеличете количеството масло и пудинг, особено ако тортата е по-голяма. Освен това използването на подпори между етажите е от съществено значение за предотвратяване на срутването на тортата. Карамеленият крем действа като маслен крем и може да бъде оцветен с боички на прах, разтворени във вода.
-
Как да използвам пачуърк кътърсите за торти?
-
Как да направя торта с шоколадови блатове?
-
Каква е причината за образуването на бучки в масления крем?