Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите видове захарни покрития за торти за начинаещи?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
Колко дълго издържат захарните покрития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите видове захарни покрития за торти за начинаещи?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
-
Как да намажете тортата отстрани с крем, без да зацапате подложката?

как да я направя
.
Надявам се да съм полезна.Преди дни ви обещах да ви покажа как по лесно ги украсявам отстрани.Много примитивно ,но ми е много удобно ,не си и правя труда да си купувам въртяща стойка.Относно сметанато ползвам предимно от растителните,защото млечната има кремав отенък и е малко по скъпа.Снабдявам се от складове но ПИКО.Това е от мен за сега
за инфото! 
Не се къхари, от дефекта ще стане ефект! За вкусовете и аз питах по-горе.Да съчетавам два крема в една торта.Мисля, че това, което правиш ти ще бъде добре и вкусно.Конденцирано мляко и шоколад кажи на някой и ей такива очи
Много години още все на злато да спите!
)) на мен дори не ми е гневно...толкова се изморих тази седмица, че...нямам сили за силни емоции...То, какво да му мисля, тази вечер сглабям с каквото съм направила, утре покривам и редя украсата, в петък треперя докато я закарам и представя невредима, снимаме малкия на първото му коледно представление и....после се връщам да украсявам още 2 кейка - един подарък и един за нас и в неделя вече (живот и здраве) пътуваме при мама, където всякакви кулинарни усилия ги забравяяяяяям, тръшвам се на дивана и започвам да трупам килограми като ям 3 пъти на ден, не върша нищо и...мечтииии....ама дотогава....да ми е як гърбът:))))