Тихо сняг навън вали, Юлче пред прозореца седи

• 13 621
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • Асеновград
Здрасти , Силве , здрасти , кажи и нещо друго.
Как сте ?Как е Доротея ?
Затъжихме се за вас. Hug

# 286
  • София
ооо силве привет и от мен, за много години, как сте, как е доротея? Hug

официално си взех дипломата и официално приемам поздравления за магистър на квадрат  bowuu

официално започнах дюкан от днес, дай боже да не завърши след 1 седмица, като предишния път.

туй от мен засега Peace

# 287
Здравейте!
Много съжалявам за гадния вирус,немога да се оправя и чакам брат ми на помощт,изключила съм скайпа,но тоя вирус все пак е в компа не в скайпа,чудя се и аз.  newsm78
Силве,как сте с Доротея!  Hug
щях да пиша много,ама и аз забих.Времето ми действа скапващо,като не съм мобилна съвсем ограничих разходки и контакти.Просто ми липсва движението навън.Така февруари и март са ми тежки месеци.Сега преди 4 години чаках да родя щерката и не ме свърташе ни денем ни нощем.Раждах вечерта до сутринта,затва си пожелах ако имам второ бебе да раждам денем и да е лято.Така и стана.За първи път се притеснявам за организацията по рожденния ден на Надина,торти,пазаруване,носене..някак нямам достатъчно енергия,а тя ще очаква приповдигнато настроение.Дано мъжо изведнъж стане на кеф и ми помогне.
Имах възможност март да ходя на Паничище за седмица,но се отказах щото трябваше да съм сама с децата.Нещо не се наемам все още,зимата.А и като знам колко багаж ще трябва да сбера.

# 288
  • Бургас
Охооооо адашко честито честито. Много професионални успехи от тук нататък, сега трябва докторантура и проф. титла  Hug
Аз пък все гледам да прочета туй дето не трябва и другата събота ще се изложа на изпита.  ooooh!

Честито на Ани и лека бременност.

# 289
  • sf
Ели, честита ти титла.
Силве, задр, съвсем ни забрави!

аз ходих на зъбар, махна ми една стара пломба и отдолу-хоп! кариесче, а зъба е жив и ме стърга с машинката, и сега ме наблъска с лекарство и във втроник пак  Sad ужас, хич не трябваше и да ходя

# 290
  • София
Ели честито!Почерпи нещо Laughing
Доротея как е?

# 291
Иве вътрешния е с размери 2х3 м Wink
Абе хотела не е нещо особено Спа-то му е май само за модата, но иначе като природа е много хубаво там и ресторанта им е добър Flutter
А на Варвара е топъл басейна, но е външен
Еленко честито   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 292
Ели,честито и много професионални успехи!  bouquet и успех с диетата Peace
Аика, в кой хотел сте били,защото по описание прилича на "Мания"

# 293
  • Варна
Ели, честито и от мен и за дипломата и за Дюкан   bouquet И скоро да се похвалиш с резултати!
Силве, от Нова година тук има контрол  Laughing само със здрасти не може  Hug
Още един глас от мен за Чифлика. Не знам дали става за зима, ние ходихме преди 3 години през ноември- разкошно беше.Навън студ, а ние със шапки във басейна.

# 294
# 295
Привет!
Ели, Честито и от мен!
Indiscipline, къде се губиш?

За ядките - след всички приказки, к' зълва ми е изприказвала на зет ни, за да не дава ядки на племенницата (вече е на 3 год,а той зарежда по няколко чинийки ядки на масата за гости най-редовно...) просто не очаквах, че и мъж ми ще дава!!! Вече няколко пъти му се случва - ама виж колко сладко ги гризкал и как му харесвали... Sick

Шоколад и аз не давам и хората все ми се чудят защо. Алергия ли имал. Казвам - не! Като стане достатъчно голям да си купува сам, да яде колкото иска  Mr. Green

Миме, това с кариесите - скоро го обсъждах с дружката на майка ми - зъболекарка. Каза, че при децата нямало голямо значение ако са на млечните. Също не е толкова ако млечните са криви например. Важното е всичките да ги има, за да си заемат местата там в подредбата. Ако млечните не са здрави, не е задължително и постоянните да не са.  Hug Peace

Днес следобед отидоха да се преспиват сами с таткото ( да се оплача пак).... След 2 часа упорито невлизане от моя страна ги заварих таткото си гледа филм на лаптопа, а Влади си играе около него... Думи нямам... Цитат: 'ами спи му се, ама не идва да се гушка'... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Думи нямам!!!

Чакаме си тази вечер кумовете да ни дойдат на гости за уйкенда, така че може да не съм мн активна. Обещавам да не раждам bowuu

Рецептата за тортата просто я пропуснах... таз' съблазън!

Ааа, и да докладвам за консултациите днес: За новото бебе казаха, че главата му е вече 9,6мм - т.е. 2-3 седмици напред  #Crazy После - защо ми било тежало... Всичко си му е наред и вече официално съм в болнични.
За консултацията на Влади - хремата не била противопоказна за тетраксима и можело да я сложим. Пък аз как така не я носих  Blush Последната ваксина, която сме сложили със закъснение била за морбили ( newsm78 май), а не тетраксим, така че баш сега си било времето.

# 296
Ели,4естито !
За по4ивка аз много харесвам Чифлика,а и за Огняново съм за ,така 4е където и да си изберете няма да съжалявате.

Аз да се опла4а за вируса от скайпа и аз го лепнах в4ера.Някой може ли да ми каже как да го махна  newsm78

# 297

Общи условия

Активация на акаунт