Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 449
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък обърнах града за играчка алф,каквато и да е.Ще съм благодарна някой ако ме обнадежди.Издирвам също и магазин,където продават пръстени с диаманти.
диаманти - Ситела Голд на Отец Паисий.
Алф - да не те отчайвам, но никога не съм виждала.
Има вариант да ти се направи уникат от майстор, но цената ще ти пресече мераците.

# 271

А Алтънбаш имаме ли?
Май няма  newsm78

# 272
  • Пловдив
Мамчета, може и да сте казали, но нищо не намерих с търсачката...Та къде в Пловдив може да се намерят колички КАМ (САМ)?
Ако не ме лъже паметта,виждала съм такива в детският магазин на Сани-Тракия,този,който е вътре в хранителния сектор.Даже можеше да се поръча от каталога.
Някъде другаде виждали ли сте? Поне като тръгна да обикалям навсякъде

# 273
Много хубава тема.Записвам се.

# 274
Искам да попитам къде пълнят газови бутилки,освен на бензиностанциите.

Ами то уж е забранено да се пълни на газстанциите, но има на някои към тях място за пълнене на битови бутилки.
Знам само за Хаджията Груев в Кичука и на Такси 1 след СПС.

Пълнят и на Карловско шосе.Като тръгваш по посока Карлово,след моста,но преди прелеза има една невзрачна отбивка надясно,то си има нарисувано за промишлена газ.Там пълнят бутилки  Peace

# 275
В това Хипо вече супер много ме дразнят, не са зареждали играчки от Коледа а преди зареждаха всяка седмица Crossing Arms
Търсим си дървото, което така и не можем да си намерим, търсим си и музикална масичка а там от месеци наред има само една единствена, която е 89лв. бива, но пък е много ниска ooooh!
А продавачките вътре са толкова некомпетентни, че нямам думи #Cussing out

# 276
В това Хипо вече супер много ме дразнят, не са зареждали играчки от Коледа а преди зареждаха всяка седмица Crossing Arms
Търсим си дървото, което така и не можем да си намерим, търсим си и музикална масичка а там от месеци наред има само една единствена, която е 89лв. бива, но пък е много ниска ooooh!
Точно тъй си е ... и аз ги дебна ама нищо ... Сенди, виждала ли си това - http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=278 - не е много лошо

Сенди, имат дървото в Хипо-то .... нооо познай - цена 73лв.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 16:09 от radostche_plovdiv

# 277
Точно тъй си е ... и аз ги дебна ама нищо ... Сенди, виждала ли си това - http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=278 - не е много лошо
Мила, ние имаме уолкър аз искам маса, но с повече джундрурии отгоре и да е по-височка, че моя син все прав стои.

# 278
Мила, ние имаме уолкър аз искам маса, но с повече джундрурии отгоре и да е по-височка, че моя син все прав стои.

И аз исках маса ... ама цъ ... нямат.

# 279
Може ли някой да ми каже в коя сладкарница в Пловдив правят хубави детски торти?Цветни,шаренки и хубави на вкус все пак. Laughing

# 280
  • до Пловдив
Може ли някой да ми каже в коя сладкарница в Пловдив правят хубави детски торти?Цветни,шаренки и хубави на вкус все пак. Laughing
сладкарница Неделя защо не провериш

# 281
сладкарница Неделя защо не провериш
Също мога да препоръчам (все още не от личен опит) сладкарница Чочко. Намира се на бул Христо Ботев, като идваш то центъра, преди Мак Доналдс в дясно, под блока. Много положителни отзиви за тях съм слушала  Hug

# 282
  • Майничка
Още един глас за "Чочко", от личен опит. Там продават и отделно захарни фигурки, ако искаш сама да си направиш тортата.
В сладкарницата зад Военна болница също правят хубави детски торти.

# 283
  • Пловдив
Аз пък обърнах града за играчка алф,каквато и да е.Ще съм благодарна някой ако ме обнадежди.
Ами немога да те обнадежда,че и ние издирвахме покрай Коледа и сега пак където мина търся....ама няма,моя малчо къде видя в една брошура и от тогава само вика Алффффф....ама като му купя на 2 ден ще го захвърли,ама.....такива са  Hug
Колкото до магазина на Нестор Иванов,дето напоследък все го "рекламират" някакви Гости  Thinking  да кажа че и аз минах от там ,наистина имат хубави дрешки,но чесно казано малко скъпички ми се видяха....то и аз като повечето неща сега купувам от един сайт.......а и каквото харесах все нямаше нашия номер,иначе наистина повечето неща са турски,но ми изглеждат качествени  Peace

# 284
  • Пловдив
Още един глас за "Чочко", от личен опит. Там продават и отделно захарни фигурки, ако искаш сама да си направиш тортата.
В сладкарницата зад Военна болница също правят хубави детски торти.
И от мене един глас за Чочко .Тортата за РД на малкия беше от там ,беше вкусна.Можеш да си избереш с какъв крем да ти слепват блатовете .Според мен и цените са добри.
Тук можеш да разгледаш тортите:

http://www.chochko.com/

Общи условия

Активация на акаунт